Editörler : E.Kayı Han
«73747576777879808182838485

sondoç27
Aday Memur
29 Nisan 2025 23:00

Arkadaşlar bana asgari vermişlerdi ben itiraz etmiştim telefondan olumsuz olduğunu söylediler, resmi göndereceğiz dediler ama iki hafta oldu bir cevap gelmedi. İtiraz sonucu red olup da resmi yazı gelen oldu mu, bu yazı ne kadar sürede gelmektedir bilen var mı

lucky777
Aday Memur
30 Nisan 2025 06:58

Benim sistemde Jüri Üyelerinin isimleri açılmış sadece. Gerisi aynı. Değerlendirme bitiş tarihi geçmiş ama hala ekranda görünüyor, 1 jüri değerlendirme girmemiş. 6 jüri değerlendirmesini tamamlamış.

K. O.
Aday Memur
30 Nisan 2025 10:27

Aynı durumdayım hocam, DKda karar verilip YKda sonuçlanacak gibi. Mayıs sonunu bulur gibi. İsimlerin açılmasına gelince, 2025 Mart'ta başvuru yapan herkesin jurileri açıklanmış. ÜAK yeni birşey deniyor galiba.

lucky777, 2 hafta önce

Benim sistemde Jüri Üyelerinin isimleri açılmış sadece. Gerisi aynı. Değerlendirme bitiş tarihi geçmiş ama hala ekranda görünüyor, 1 jüri değerlendirme girmemiş. 6 jüri değerlendirmesini tamamlamış.

leao
Aday Memur
30 Nisan 2025 11:23

Bende de jüriler tekrar görünür olmuş ama rapor giren/girmeyen sayısı da yazmıyor. Jüriye tekrar gönderileli 13 gün oldu. Eğer DK'da görüşülecekse DK'da görüşülecek mesajı yazsa keşke. En azından süreçle ilgili bir bilgimiz olurdu.

K. O., 2 hafta önce

Aynı durumdayım hocam, DKda karar verilip YKda sonuçlanacak gibi. Mayıs sonunu bulur gibi. İsimlerin açılmasına gelince, 2025 Mart'ta başvuru yapan herkesin jurileri açıklanmış. ÜAK yeni birşey deniyor galiba.

K. O.
Aday Memur
03 Mayıs 2025 13:36

Bizi unuttular hocam herhalde. Normalde 2.perşembe DK olur. DK öncesi sistemin güncellenmesi gerekmez mi? 6.juriye verilen süre 10 gün. An itibari ile 18.gün. Hala cevap bekleniyor.

lucky777, 2 hafta önce

lucky777
Aday Memur
03 Mayıs 2025 20:50

Hocam belki DK'yı 8 i değil de sonraki hafta yaparlar. Benim sistemde de DK'da görüşülecek diye yazmıyor. Geçmiş bir tarih yazıyor ve hala jüri değerlendirmesinde görünüyor. Artık DBS'ye bakmaktan bıktım. Jürileri de gördükten sonra, benim için işleyişle ilgili yapılabilecek olumlu yorum kalmadı. İnstagramdan ara sıra doçentlikle ilgili siteyi kontrol ediyorum, DK tarihini yayınlarlar diye. Denk gelirsem buraya da yazarım. Pazartesi-Salı bir değişiklik olmazsa ÜAK'ı arayıp DK tarihini sorarım.

K. O., 1 hafta önce

Bizi unuttular hocam herhalde. Normalde 2.perşembe DK olur. DK öncesi sistemin güncellenmesi gerekmez mi? 6.juriye verilen süre 10 gün. An itibari ile 18.gün. Hala cevap bekleniyor.

K. O.
Aday Memur
03 Mayıs 2025 21:25

Aynı durumdayım hocam. Geçmiş bir tarih görünüyor. Tamamdır sayın hocam, bir cevap alırsanız lütfen burdan paylaşınız.

lucky777, 1 hafta önce

Hocam belki DK'yı 8 i değil de sonraki hafta yaparlar. Benim sistemde de DK'da görüşülecek diye yazmıyor. Geçmiş bir tarih yazıyor ve hala jüri değerlendirmesinde görünüyor. Artık DBS'ye bakmaktan bıktım. Jürileri de gördükten sonra, benim için işleyişle ilgili yapılabilecek olumlu yorum kalmadı. İnstagramdan ara sıra doçentlikle ilgili siteyi kontrol ediyorum, DK tarihini yayınlarlar diye. Denk gelirsem buraya da yazarım. Pazartesi-Salı bir değişiklik olmazsa ÜAK'ı arayıp DK tarihini sorarım.

lucky777
Aday Memur
05 Mayıs 2025 16:09

Bilgi edindim Hocam. DK tarihi belli değil, bu hafta yapılmayacak. Bir hafta bekleyeceğiz.

K. O., 1 hafta önce

Aynı durumdayım hocam. Geçmiş bir tarih görünüyor. Tamamdır sayın hocam, bir cevap alırsanız lütfen burdan paylaşınız.

lucky777
Aday Memur
05 Mayıs 2025 16:12

Hocam kusura bakmayın, ben siteye yeni kaydolmuştum. Size mesajla telefon numarasını göndermiştim ama bugün fark ettim ki gitmemiş. Tekrar kusura bakmayın.

Dromerrr, 2 hafta önce

Hangi numaradan ulaştınız?

leao
Aday Memur
05 Mayıs 2025 21:06

Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Hepimiz aynı durumda olduğumuzu düşündüğüm için soruyorum. Jüri rapor girmediği için mi yoksa jüri yine asgari verdiği için mi DK yi bekliyoruz acaba? Asgari iddiası var yazmıyor sistemde. Bilginiz var mı? Yorumunuz nedir?

lucky777, 1 hafta önce

Bilgi edindim Hocam. DK tarihi belli değil, bu hafta yapılmayacak. Bir hafta bekleyeceğiz.

lucky777
Aday Memur
05 Mayıs 2025 21:37

Rica ederim Hocam. Ben değerlendirme yapmayan jürinin durumunun görüşülmesi için DK'yı bekleyeceğim diye anladım. Tekrar asgari verilip verilmediği konusunda yorum yapamıyorum Hocam. Olumlu düşünmek istiyorum.

leao, 1 hafta önce

Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Hepimiz aynı durumda olduğumuzu düşündüğüm için soruyorum. Jüri rapor girmediği için mi yoksa jüri yine asgari verdiği için mi DK yi bekliyoruz acaba? Asgari iddiası var yazmıyor sistemde. Bilginiz var mı? Yorumunuz nedir?

leao
Aday Memur
05 Mayıs 2025 22:45

Anladım hocam teşekkürler.

lucky777, 1 hafta önce

Rica ederim Hocam. Ben değerlendirme yapmayan jürinin durumunun görüşülmesi için DK'yı bekleyeceğim diye anladım. Tekrar asgari verilip verilmediği konusunda yorum yapamıyorum Hocam. Olumlu düşünmek istiyorum.

K. O.
Aday Memur
07 Mayıs 2025 19:14

Teşekkürler hocam. O zaman DK haftaya Perşembeye kaldı.

lucky777, 1 hafta önce

lucky777
Aday Memur
08 Mayıs 2025 15:32

Evet Hocam. Bir gelişme olursa buradan paylaşırım.

K. O., 6 gün önce

Teşekkürler hocam. O zaman DK haftaya Perşembeye kaldı.

adanadoç
Aday Memur
12 Mayıs 2025 18:55

Bugün ÜAK ile görüştüm. Perşembe günü doçentlik komisyonu toplantısı yapılacakmış.

lucky777
Aday Memur
13 Mayıs 2025 02:08

Haber verdiğiniz için teşekkür ederiz Hocam. Perşembe gününden itibaren 5 iş günü boyunca sistemde sürece dair bir bilgilendirme olacak mı diye kontrol edeceğim.

adanadoç, Dün

Bugün ÜAK ile görüştüm. Perşembe günü doçentlik komisyonu toplantısı yapılacakmış.

Toplam 1696 mesaj
«73747576777879808182838485

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi