Editörler : cihan27E.Kayı Han

ahmrt
Şef
09 Kasım 2024 23:06

Hocam 24 ay oluyor mu ben de yararlanwk isterim 12 dediler bddk esnetti mi düzenlemeyi bilgilendirirseniz çok sevinirim

keriminho86, 7 ay önce

Dün Vakıfbanka gittim, 16 Eylül itibariyle 30 gün gecikmiş kredim olmadığı için yararlanamıyorsun dedi. Banka 3.99 orandan kendi yapılandırma teklifi verdi onda da maksimum 24 ay oluyor dedi. Ama şöyle bir durum var, 24 ay bittikten sonra 5 sene herhangi bir kredi çekemezsin dedi. Yani totalde 7 sene kredi çekemeyeceğim hiç bir yerden. Haliyle ben de kabul etmedim. Ne anladık bu işten.

tekgöz
Daire Başkanı
11 Kasım 2024 13:46

Vakıfbankta 76. gün gecikmeye girdi kredim. BDDK nın yayımladığı tarih itibari ile 28. güne denk geldiği için 60 ay yapılandırmıyorlar. son 14 gün ...sonrasında icraya düşeceğim ama bankanın umrunda bile değil. Her yolu denedim ...kaç kere bankaya gittim ama yapılandırmıyorlar...İcrayı bekliyorum artık yapacak bir şeyim yok.

debug
Genel Müdür
11 Kasım 2024 16:09

vakıfbank mı karar veriyormuş 7 sene kredi verilmeyeceğine :))) Bıraksınlar bu işleri. 3-4 tane icra dosyası kapatan adama 2 seneye kalmadan tekrar kart/kredi veriyorlar. Göz korkutmuşlar.

keriminho86, 7 ay önce

Dün Vakıfbanka gittim, 16 Eylül itibariyle 30 gün gecikmiş kredim olmadığı için yararlanamıyorsun dedi. Banka 3.99 orandan kendi yapılandırma teklifi verdi onda da maksimum 24 ay oluyor dedi. Ama şöyle bir durum var, 24 ay bittikten sonra 5 sene herhangi bir kredi çekemezsin dedi. Yani totalde 7 sene kredi çekemeyeceğim hiç bir yerden. Haliyle ben de kabul etmedim. Ne anladık bu işten.

issaaa
Memur
26 Kasım 2024 16:57

3.11 oranı gecikme vardı şansıma....

bluesoul11, 7 ay önce
halk gecikme varmiydi ne kadar yapılandırdi kaç faizle
11 Ocak 2025 12:57

yapılandırma faizleri hala çok yüksek

Toplam 65 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler