Editörler : Cüneyt Barışoglu

Pyracanthaa
Aday Memur
03 Ekim 2024 16:13

O halde işinizi yapın kardeşim, size verilen işlere mırın kırın etmeyin. İşini hakkıyla yapana sözüm yok polis asker bekçi öğretmen doktor mühendis ayırt etmiyorum. Ama siz bekçiler kendi memleketinizde polis kadar maaş alıp da üzerine iş begenmezlik yaparsanız ben de bu sözleri sarfederim size. Yol uygulamasi yapmam, şoförlük yapmam ula polis ama herşeyi yapar siz de ehs biz de ehs... Kanun nizam bir tek polise işlemiyor anlamadım gitti ...

Mehmetbey0614, 10 ay önce
ikişer üçer maaşları,ikramiyeleri , eşe dosta verilen ihaleleri, konvoyları, göçmenlere verilen destekleri görmez kendi vatandaşlarına ekonominin kamburusunuz dedi. sen hakikaten polis misin? yoksa boş oturup yorum yazan işsiz misin?

Mehmetbey0614
Aday Memur
03 Ekim 2024 16:16

biz işimizi yapmayız diye bir cümle sarfetmedim. polis şudur bekçi niye budur demedim. ben sadece bir konuda fikir alıp doğrusunu öğrenmek istedim. bilgin varsa konuşursun.bilgin yoksa konu harici konuşup olayı farklı yere çekmeye çalışman hiç etik değil. seni kendi vicdanına bırakıyorum. umarım bu söylediklerini kendi işinde sana yaparlar. haydi kal sağlıcakla.
Pyracanthaa, 10 ay önce

O halde işinizi yapın kardeşim, size verilen işlere mırın kırın etmeyin. İşini hakkıyla yapana sözüm yok polis asker bekçi öğretmen doktor mühendis ayırt etmiyorum. Ama siz bekçiler kendi memleketinizde polis kadar maaş alıp da üzerine iş begenmezlik yaparsanız ben de bu sözleri sarfederim size. Yol uygulamasi yapmam, şoförlük yapmam ula polis ama herşeyi yapar siz de ehs biz de ehs... Kanun nizam bir tek polise işlemiyor anlamadım gitti ...

BayatSusam
Aday Memur
10 Ekim 2024 00:04

Merhaba, ben de ÇMB'yim. uygulamaya devam ediyoruz, ama sadece kimlik okutuyoruz. arama yapmıyoruz. Hiçbir müdür polis de bir şey diyemiyor. Hatta şimdi UTP adı altında çıkarttılar. Polislerin hepsini UTP'ye alıyorlar. Biz de onlarla uygulama yapmaya devam ediyoruz.

Kısaca uygulamada fiziksel olarak varız, ama sistemsel olarak yokuz. O yüzden kimlik okut, ya da silah tut, aramayı polislere bırak. Başın ağrımaz.

Normal koşullarda uygulamada olmamamız gerekir. Ancak, Hangi ülkede yaşadğını unutma. Çünkü sen, uygulama sıkıntı çıkartırsan, mobbing yaparlar uzun vadede.

ferberer
Aday Memur
10 Ekim 2024 03:28

kimden duydunuz devrem
ABlood, 10 ay önce

Kanun calismasi var diye net bir dille duydum iste extrasi yok

KGT1017
Aday Memur
10 Ekim 2024 06:39

Ulan göbekli polis konuşup durma sizinde nasıl çalıştığınız yaptığınızı olaylar da r yaptığınızı bilmeyen kalmadı antika adam mı oldu iş öğreniyorsun kereste

Pyracanthaa, 10 ay önce

La kardeşim emniyetin kanayan yarasısınız, kambursunuz ekonomiye, haybeye aldılar sizi. Yazık ki gerçek bu. Haa icinizde kalender, adam gibi adamlar var onları tenzih ederim...

KGT1017
Aday Memur
10 Ekim 2024 06:41

Bu gibi polis var büroda gece uyuyan gündüz sadece sigara içen model Bu dinozor antika ise yaramazlardan. Haa olayda r yapan model bunlar:)

Pyracanthaa, 10 ay önce

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
11 Ekim 2024 03:03

anayasa mahkemesi iptal etti. arac ve ust aramasi yapilamiyor sanirim sadece kimlik sorgu. aman arayim falan demeyin biri kalkar sikayetci olur . sonrasi ugrsmayin

ferberer
Aday Memur
13 Ekim 2024 01:18

ne olacak bu bekçilerin hali
EL CHAPO, 9 ay önce

anayasa mahkemesi iptal etti. arac ve ust aramasi yapilamiyor sanirim sadece kimlik sorgu. aman arayim falan demeyin biri kalkar sikayetci olur . sonrasi ugrsmayin

Pyracanthaa
Aday Memur
14 Kasım 2024 21:10

Şu ağza bak kalite bu işte bekcilerde.. yazık

...

KGT1017, 9 ay önce

Ulan göbekli polis konuşup durma sizinde nasıl çalıştığınız yaptığınızı olaylar da r yaptığınızı bilmeyen kalmadı antika adam mı oldu iş öğreniyorsun kereste

MrGandalF
Memur
16 Kasım 2024 03:08

Adam olana adam gibi cevap verilir, ne o hepiniz MIT, bordobereli, Sat, Sas, Pöh, Jöh müsünüz? Amirlerin gözünde hepimiz boşuz, değersiziz. Sizler birbirinizi yiyedurun.

16 Kasım 2024 10:15

Bekçilere telefon yasaklanmalı, araçlarıyla görev yapmamalı, uygulamada görevini ifa etmemeli aksi durumda rapor düzenlenmeli Polis Memurlarınca. Kanun bunu bildirir.
Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi