Editörler :
29 Eylül 2024 12:27

Kurum değiştirmek istiyorum

arkadaşlar herkese selamlar. 13 yıllık polis memuruyum. Kurum değiştirmek istiyorum ancak torpilim yok. yani kendi emeklerimle bir şeyler yapmak durumundayım. ales ve YDS çalışıp üniversiteye mi zorlayayım, kpss'ye girip sivil memurlukları mı deneyeyim çok kararsızım. kpss'ye girmek istesem hangisine gireceğimi bile bilmiyorum bu konuda biraz cahilim. güvenlik bilimleri fakültesini bitirip 4 seneye tamamladım. akıl verir misiniz bu işin en kolay yolu nedir, nasıl bir yol izlemeliyim? hepinize göreblerinizde muvaffakiyetler dilerim.

banty
Aday Memur
29 Eylül 2024 12:31

Hocam kaç yaşındasınız? Çoğu kurumda 35 yaş sınırı var. Lisans bölümünüz ne olarak geçiyor? Torpiliniz yoksa düz memurluğu tercih edeceksiniz. Üniversite araştırma görevlisi vb. kadrolarda da torpil dönüyor. Kimseye bulaşmadan kendi çabanızla yapabileceğiniz düz memurluk

sinanpolat22
Şube Müdürü
29 Eylül 2024 13:16

33 yaşındayım hocam. mezuniyet güvenlik bilimleri fakültesi olarak geçiyor.
banty, 9 ay önce

Hocam kaç yaşındasınız? Çoğu kurumda 35 yaş sınırı var. Lisans bölümünüz ne olarak geçiyor? Torpiliniz yoksa düz memurluğu tercih edeceksiniz. Üniversite araştırma görevlisi vb. kadrolarda da torpil dönüyor. Kimseye bulaşmadan kendi çabanızla yapabileceğiniz düz memurluk

diyorumki06
Şube Müdürü
29 Eylül 2024 13:34

çoğu memurlukta 35 yaş şartı var o nedenle o kısım biraz sıkıntılı ama yine de infaz koruma istersen orayı dene derim. girmesi kolaydır. eğer üniversite sınavında sözelde kendine güveniyorsan öğretmenlikte özel eğitim oku derim. yaş sınırı yok öğretmenlikte özel eğitimin önü kapanmaz 4-5 sene. ben 12. senemde atandım sınava çok çalışmasam da 5 diplomam vardı pusuda bekledim. öğretmenliğe atandım.

Brse
Şef
29 Eylül 2024 14:20

Dayılar amcalar koalisyonun da tanıdık yoksa, kurum degistirmek çok zor

Kırmızı Hap
Yasaklı
29 Eylül 2024 18:55

Bir de şöyle düşün. 13 yıllık polissin. Bildiğin en büyük şey tutanak tutmak. Başka kurum seni ne yapsın Bu yaştan sonra sana sıfırdan iş mi öğretsin? Sen işi öğrenene kadar boşuna maaş mı versin sana? Zaten kurum değiştirmek aynen böyle zor olmalı. Senin ne özelliğin var ki biz 12 saat nöbet tutarken sen başka kurumda kebap şekilde çalışacaksın. Senin ne özelliğin var ki vergimizi sana harcayalım? Emin ol senin geçeceğin kurumda yapacağın işi herkes yapar.

diyorumki06
Şube Müdürü
29 Eylül 2024 19:23

torpille enerji bakanlığına geçen pmyo lar için dediğin doğru ama mezunu olduğu bölümü 13 yıl sonra da olsa kazanan pomemler için yanlış bir önerme.
Kırmızı Hap, 9 ay önce

Bir de şöyle düşün. 13 yıllık polissin. Bildiğin en büyük şey tutanak tutmak. Başka kurum seni ne yapsın Bu yaştan sonra sana sıfırdan iş mi öğretsin? Sen işi öğrenene kadar boşuna maaş mı versin sana? Zaten kurum değiştirmek aynen böyle zor olmalı. Senin ne özelliğin var ki biz 12 saat nöbet tutarken sen başka kurumda kebap şekilde çalışacaksın. Senin ne özelliğin var ki vergimizi sana harcayalım? Emin ol senin geçeceğin kurumda yapacağın işi herkes yapar.

sosyal 1
Aday Memur
29 Eylül 2024 19:35

bu gezegende boşuna oksijen tüketimi yapıyorsun
Kırmızı Hap, 9 ay önce

Kırmızı Hap
Yasaklı
29 Eylül 2024 19:40

Birim değiştirince bile acemi oluyorsun o birimi öğrenene kadar. Başka kuruma geçince direk işi bilerek başlamak gerçekçi bir önerme olamaz. İşi öğrenme ve uzmanlaşma zaman alacaktır. Şu an devlet hâli hazırda uzmanlaştığı bir iş için para ödüyor zaten.

diyorumki06, 9 ay önce
torpille enerji bakanlığına geçen pmyo lar için dediğin doğru ama mezunu olduğu bölümü 13 yıl sonra da olsa kazanan pomemler için yanlış bir önerme.

Kırmızı Hap
Yasaklı
29 Eylül 2024 19:42

Yanlış. Bitkilerin fotosentez yapabilmesi için oksijeni yakarak karbondioksit üretiyorum.

sosyal 1, 9 ay önce
bu gezegende boşuna oksijen tüketimi yapıyorsun

diyorumki06
Şube Müdürü
29 Eylül 2024 19:45

yeni başlayan öğretmene yarım maaş verildiğini mi sanıyorsun. anlamadım ki ne demek istedin
Kırmızı Hap, 9 ay önce

Birim değiştirince bile acemi oluyorsun o birimi öğrenene kadar. Başka kuruma geçince direk işi bilerek başlamak gerçekçi bir önerme olamaz. İşi öğrenme ve uzmanlaşma zaman alacaktır. Şu an devlet hâli hazırda uzmanlaştığı bir iş için para ödüyor zaten.

Cancan001
Aday Memur
29 Eylül 2024 19:53

Genel müdürlükte çalışmıyor musun sen ordakilerde memur zaten kadroyla alakası yok niye değiştirmek istiyorsun ki

Cancan001
Aday Memur
29 Eylül 2024 19:57

Ha bide Fetö soruşturması geçirmiştin bence yat kalk dua et sesini çıkarma zorlasan elindekinden de olursun bilesin

Not forumda her konuya bakarım okurum seni tanımam bilmem yazdığın konulardan tanıyorum sadece

antikx
Şef
29 Eylül 2024 21:37

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki 35 yaş sınırı İLK DEFA memur olarak atanacaklar için geçerlidir, yani kpss ile baska bir kurumda düz memurluğa geçmenizde bir sakınca, kpss ile atandığınız için muvaffakat almakla uğraşmazsınız direkt haklarınızı taşırsınız tabi ki burada 6 ay önce istifa mecburiyeti var ancak sözleşmeli memurluk için 6 ay önce istifa zorunluluğu bulunmuyor. Yaş 33 yani polis emekliliği için minimum 22 yıl var eğer bu süre çok diyorsanız 2026 kpss sizi bekler. Kurumlararası geçiş çok zor kpss en kolayı bana göre. Hakkınızda hayırlısı...

sinanpolat22
Şube Müdürü
02 Ekim 2024 10:19

selamlar. senin mantığınla hiçbir kurumun yeni personel almaması lazım. hiçbiri iş bilmiyor sonuçta. senin ne özelliğin var demişsin, excel uzmanıyım, ileri derecede photoshop, video edit biliyorum. sen vergini bana harcama olur mu? her forumda muhakkak bir tane böyle numune çıkıyor.
Kırmızı Hap, 9 ay önce

memuraday-y
Şube Müdürü
02 Ekim 2024 10:29

Sebebi özel değilse niçin kurum değiştirmek istiyorsunuz acaba?

sinanpolat22, 9 ay önce
selamlar. senin mantığınla hiçbir kurumun yeni personel almaması lazım. hiçbiri iş bilmiyor sonuçta. senin ne özelliğin var demişsin, excel uzmanıyım, ileri derecede photoshop, video edit biliyorum. sen vergini bana harcama olur mu? her forumda muhakkak bir tane böyle numune çıkıyor.

diyorumki06
Şube Müdürü
02 Ekim 2024 11:23

lmkani olan tüm imkanlarını degerlendirsin öğretmenlik için hiçbir memurluk gibi değil. kendiniz aileniz hobileriniz vs. her şeye vakit kaliyor
Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi