Editörler : crops35

Yasaklı
01 Ekim 2024 01:39

Ögrenilmiş çaresizlik...

2010 senesinden önce açılan kadrolara bakıyorum bir de şimdiki arada uçurum var.

Daha da vahimi herkes kabullendi

95 puan almış adam şüphe duyuyor

Tek bir belediye merkezi alım yapmıyor

Lafa gelince liyakat diyenler şerefsizliğini kelimelerle gizlyor

Alay ediyor, dalga geçiyor

Gerçekten gecenin bu saatinde böylesine bir ihaneti kabullenemediğim için yazmak istedim

En son bir kıza söylemek istediklerimi diyemeyince bu metodu uygulamış ve rahatlamıştım

Yazarsam belki rahatlarım...

01 Ekim 2024 07:50

yaz üstad. haklısın. bu ülkede karı koca 4'er 5'er maaş alıp kamu arazisini aylık 250 TL'ye kira verenden vergi alınmaz ama namusuyla kamuda işe girmeye çalışan adamdan gss borcu istenir. ben o borçlarımı kapatmak için kuryelik bile yaptım zamanında gurur duyarım bununla. bu siyasi imtiyazlı şerefsizler gibi ona buna kulluk etmedik.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
02 Ekim 2024 23:05

Erdoğan kendisi diyor açıklamalarına bakarsanız herkes devlete ümidini bağlamasın diye, kamu bünyesinde istihdam edilen memur sayısını azaltmak istedikleri apaçık belli

the back of furkan
Şube Müdürü
02 Ekim 2024 23:13

bu sene de yalan oldu senin memuriyet. yaş da geçti ne yapacaksın moruk

hanzel, 7 ay önce
Erdoğan kendisi diyor açıklamalarına bakarsanız herkes devlete ümidini bağlamasın diye, kamu bünyesinde istihdam edilen memur sayısını azaltmak istedikleri apaçık belli

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
02 Ekim 2024 23:19

Ben zaten KPSS ile girilebilecek en iyi kurumdayim 5 yıl oldu. İki senede bir hobi olarak giriyorum hedefim 100 alabilmek. Daha ilk KPSS girişimde atanmıştım zaten
the back of furkan, 7 ay önce

bu sene de yalan oldu senin memuriyet. yaş da geçti ne yapacaksın moruk

03 Ekim 2024 08:44

önceki mesajlarında 2 sene özelde çalışıp KPSSye ilk girişinde(2016) 73 aldığını yazmizsin ve bunları çıkardım hala cevap vermedin. yaşın 30u geçmiş dayı. acayip yalanlar söylemişsin o konuyu cikartcam yine gündeme
hanzel, 7 ay önce
Ben zaten KPSS ile girilebilecek en iyi kurumdayim 5 yıl oldu. İki senede bir hobi olarak giriyorum hedefim 100 alabilmek. Daha ilk KPSS girişimde atanmıştım zaten

impostor
Şube Müdürü
03 Ekim 2024 19:13

2010dan önce akp yargıyı ele gecirmemisti. Şimdi herkes kafasına göre memur alıyor çünkü denetleyen yargı yok

the back of furkan
Şube Müdürü
03 Ekim 2024 19:27

hanzel, 7 ay önce

the back of furkan
Şube Müdürü
03 Ekim 2024 19:29

furkan yedek, 7 ay önce
önceki mesajlarında 2 sene özelde çalışıp KPSSye ilk girişinde(2016) 73 aldığını yazmizsin ve bunları çıkardım hala cevap vermedin. yaşın 30u geçmiş dayı. acayip yalanlar söylemişsin o konuyu cikartcam yine gündeme
Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi