Editörler : E.Kayı Han
01 Ekim 2024 13:44

Göreve iade hk

İdare mahkemesi göreve iade etti, bölge idare kararı bozdu. Danıştaya ydli başvuru yapacam. Böyle olup danıştayın göreve geri iade ettiği var mı? Ne kadar sürede sonuçlanır? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

eylulmavi
Aday Memur
01 Ekim 2024 22:53

?

GümüsB29
Şef
02 Ekim 2024 10:09

danıstay yd li karar vermiyor, süre belirsiz standartı yok 1 seneyi bulabilir
eylulmavi, 9 ay önce

?

asi_sevecen06
Aday Memur
06 Ekim 2024 13:21

Bende aynı durımdayım. Kurum TSK idare mahkemesi iade etti göreve başladım 15 ay sonra bim bozdu 2020 ocak ayında danıştaya YD li başvurdum. Halen bir sonuç yok bekliyor öyle. Adlı sürec darbe davası 2 defa beraat hiçbir iltisak irtibat yok. Benden size tavsiye en az 4 yıl kadar beklersiniz bu defteri kapatıp önünü müze bakmanız ve hayatınızı diğer alanlarda idame ettirmen izi öneririm.

Kenzo123
Memur
06 Ekim 2024 20:31

Sizin açık adli bir durumunuz mu var. Eğer öyleyse o yüzden danıştay adliyi bekliyor. Onun dışında ortalama 1 buçuk 2 sene sürer danıştay

asi_sevecen06, 9 ay önce

Bende aynı durımdayım. Kurum TSK idare mahkemesi iade etti göreve başladım 15 ay sonra bim bozdu 2020 ocak ayında danıştaya YD li başvurdum. Halen bir sonuç yok bekliyor öyle. Adlı sürec darbe davası 2 defa beraat hiçbir iltisak irtibat yok. Benden size tavsiye en az 4 yıl kadar beklersiniz bu defteri kapatıp önünü müze bakmanız ve hayatınızı diğer alanlarda idame ettirmen izi öneririm.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi