Editörler : Pangaea
03 Ekim 2024 13:42

Atandığım yeri aradım

Arsiv arastırması hangi asamada diye sorum

İstanbul emniyetini aradıklarını hala arastırma asamasında olduğunu söylediler

Bu arada ben hariç herkesin de sonuçları gelmiş

İşe baslatmak için de beni bekliyorlarmış

zireaell
Aday Memur
03 Ekim 2024 14:42

Tam olarak neyi soruyorsunuz peki hocam

gokh4np
Aday Memur
03 Ekim 2024 15:34

Bende sormak için aradım tcdd taşımacılık aş yi bilgi veremiyoruz maalesef dedi bişey söyleyen olmadı
03 Ekim 2024 16:37

üstad memur muydun. halihazırda memur olanların daha hızlı oluyor

Hedefatanmak
Aday Memur
03 Ekim 2024 17:17

Memurluktan cekildim 3 sene falan oldu memurluk yapmiyordum. Bunu arastiriyorlar sanirim. Digerlerin onayı çoktan gelmiş çünkü öyle dedi insan kaynakları

furkan yedek, 1 ay önce
üstad memur muydun. halihazırda memur olanların daha hızlı oluyor
03 Ekim 2024 18:40

üstad arşiv araştırması 6 aylıkmış o yüzden sordum. ben de 4bliyim kite atandım bekliyorum.

Hedefatanmak, 1 ay önce

Memurluktan cekildim 3 sene falan oldu memurluk yapmiyordum. Bunu arastiriyorlar sanirim. Digerlerin onayı çoktan gelmiş çünkü öyle dedi insan kaynakları

Hedefatanmak
Aday Memur
03 Ekim 2024 18:59

O guvenliktir 6 ay arsiv mi olur

the back of furkan, 1 ay önce

üstad arşiv araştırması 6 aylıkmış o yüzden sordum. ben de 4bliyim kite atandım bekliyorum.

03 Ekim 2024 19:17

6 ay geçerliymiş yani yapılan araştırma

Hedefatanmak, 1 ay önce

O guvenliktir 6 ay arsiv mi olur

Hedefatanmak
Aday Memur
03 Ekim 2024 21:55

Bakanliga atandim. Insan kaynakları atanan herkesin arsiv sonucunu geldigini soyledi zaten. Benim sonucumu bekliyorlarmış. Emniyeti de aramışlar araştırıyoruz demişler. Yani ben olmasam adamlar baslamıstı çalısmaya zaten. Bende ne buldular merak ediyorum 4 yıl memurluk yaptım asil memurum tek bir uyarı almadım. 3 hafta önce de aradığımda aynı seyi söylemisti.

the back of furkan, 1 ay önce

6 ay geçerliymiş yani yapılan araştırma

04 Ekim 2024 00:35

üstad bir sorun yoktur. sıkıntı yapma. çağırırlar yakın zamanda.

Hedefatanmak, 1 ay önce

Bakanliga atandim. Insan kaynakları atanan herkesin arsiv sonucunu geldigini soyledi zaten. Benim sonucumu bekliyorlarmış. Emniyeti de aramışlar araştırıyoruz demişler. Yani ben olmasam adamlar baslamıstı çalısmaya zaten. Bende ne buldular merak ediyorum 4 yıl memurluk yaptım asil memurum tek bir uyarı almadım. 3 hafta önce de aradığımda aynı seyi söylemisti.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi