Editörler : "eskiyara"Pangaea
07 Ekim 2024 10:44

Ek ders
Değerli arkadaşlar izmirde görev yapıyorum ek ders yatmadı yatan iller varmı acaba artık herkese aynı gün yatacak denmişti diye biliyorum ama yanılıyor muyum

bulaşşıkk
Memur
07 Ekim 2024 10:51

Geç yatacakmış artık. Maaşa yakın yatmasına hazırlıklı olun.

Beyazrus
Aday Memur
07 Ekim 2024 10:54

Bazı arkadaşlar yattı diye mesaj atmışta ben herkesin aynı yatmayacak mıydı onu merak ettim

Ahmet Kaleli
Şube Müdürü
07 Ekim 2024 11:08

bize ayın 4'ünde yattı ama hiç beklemiyordum, alışık değilim bu kadar erken yatmasına

Beyazrus
Aday Memur
07 Ekim 2024 11:09

Hangi il hocam sizin
Ahmet Kaleli, 1 ay önce

bize ayın 4'ünde yattı ama hiç beklemiyordum, alışık değilim bu kadar erken yatmasına

Ahmet Kaleli
Şube Müdürü
07 Ekim 2024 11:13

istanbul

Beyazrus, 1 ay önce
Hangi il hocam sizin

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
07 Ekim 2024 11:16

Ek derslerin aynı gün yatması diye bir durum yok. Her ayın 1. gününden önce sisteme girişler yasaklandı. Bir de sisteme giriş işlemleri sonrası ödenek talep edilecek sevgili Maliye uygun görüp ödeneği yolladıktan sonra ödenecek dediler.

Beyazrus
Aday Memur
07 Ekim 2024 11:23

Anladım hocam teşekkür ederim
alparslan..., 1 ay önce

Ek derslerin aynı gün yatması diye bir durum yok. Her ayın 1. gününden önce sisteme girişler yasaklandı. Bir de sisteme giriş işlemleri sonrası ödenek talep edilecek sevgili Maliye uygun görüp ödeneği yolladıktan sonra ödenecek dediler.

Saba saba
Aday Memur
07 Ekim 2024 18:26

hocalarim ek derslerden vergi alinmayacagi ve maastan alinacagi haberleri okudum.asli varmidir.yada bu ay ek dersi yatan arkadaslar ders ucreti nedir.

Sevdim-Seni
Genel Müdür
07 Ekim 2024 18:42

Kanun gereği her ay kazanılan ilk 17 bin liradan vergi alınmaz ister maaş olsun ister ek ders olsun ister başka bir şey olsun.

Ek dersler ayın birine çekildiği için ilk kazanılan ek ders olmuş oluyor. Ek dersin yoksa veya çok azsa vergi istisma hakkın maaşa kalır.

Saba saba, 1 ay önce
hocalarim ek derslerden vergi alinmayacagi ve maastan alinacagi haberleri okudum.asli varmidir.yada bu ay ek dersi yatan arkadaslar ders ucreti nedir.
Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi