Editörler : E.Kayı Han

gtot
Kapalı
14 Aralık 2024 10:11

Zamanında mobbinge uğradığı için ağlayıp durduktan sonra insanlara boş teneke diyerek hakaret edip hala aynı çizgide devam ediyorsun

Teknahmet, 5 ay önce

burada bile hala sivil memurlara cirkefleşen yaratıklar var.(sözüm meclisten dışarı) kendisini üstün görme.yok can güvenliği yokmus kendisi almıyormus yok sivil memurlar neymiş te verilecek iyileştirmeyi iptal ettirmişte sanki verilecekti sivil memurlar iptal ettirdi. Herkes doğal olarak birine verilip diğerine verilmeyen kendi haklarını istiyor isteyecektirde. Bu kafayla ne ikm ler iyileştirme alabilir ne de sivil memurlar silah taşıma olabilir? Kimseye bir şey yok böyle devam ozman?

Teknahmet
Aday Memur
14 Aralık 2024 17:43

kim mobinge uğramış kardeş boş konuşana takibi derim boş teneke diye? benim çizgim hala aynı

gtot, 4 ay önce

Zamanında mobbinge uğradığı için ağlayıp durduktan sonra insanlara boş teneke diyerek hakaret edip hala aynı çizgide devam ediyorsun

gtot
Kapalı
14 Aralık 2024 19:07

Yazıştığın konulara bakınca anlaşılıyor mobbinge uğradığın. Boş konuşana hakaret etmene ceza kanunu ve yargıtay emsal kararı izin vermiyor

Teknahmet, 4 ay önce

kim mobinge uğramış kardeş boş konuşana takibi derim boş teneke diye? benim çizgim hala aynı

14 Aralık 2024 20:35

Herkesi kendi gibi teneke sanıyor
Teknahmet, 4 ay önce

Teknahmet
Aday Memur
17 Aralık 2024 16:00

kendi hayal dünyanda mı yasıyorsun dostum mobinge ugrasmısım:))) yarası olan gocunur demekli yaran var dostum.Teneke lafına alındıgına göre..

gtot, 4 ay önce

Yazıştığın konulara bakınca anlaşılıyor mobbinge uğradığın. Boş konuşana hakaret etmene ceza kanunu ve yargıtay emsal kararı izin vermiyor

Teknahmet
Aday Memur
17 Aralık 2024 16:02

lafı hala hazmedememişsin dostum demek ki:) Hala daha baska post altında gelip sataşmaya yer aradığıan göre? yazık kafana

iyilikiyidir, 4 ay önce
Herkesi kendi gibi teneke sanıyor
Toplam 46 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi