Editörler : E.Kayı Han

anten10
Memur
09 Ekim 2024 11:39

Arkadaşlarına aşağılayıcı bir üslupla ''gardiyan'' de ondan sonra size ayrımcılık yapıldığından bahset. 15 yıldan fazladır bu görevdeyim. Silah almadım almayı da düşünmüyorum. Keyfi çıkarlarınız için yaptığınız talepleri desteklemiyorum. Konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz. Nöbet ücreti desen Özlük haklar desen anlarım bunları desteklerim. Ama siz her zamanki gibi konuyu farklı algılıyorsunuz.

abozkurtb, 1 ay önce

"Ama bizden bu konuda destek isteme. Akıl ve mantık dahilinde talebin olursa emin ol tüm İnfaz ve Koruma memurları sana destek verir." konu benim bireysel talebim değil, ayrıca Sana akıl ve mantık dahilinde bir taleple bulunan senin birim içi meslektaşın ancak konu şu ki siz birbirinize farklı pencerelerden bakıyorsunuz. Anladığım kadarı ile gardiyansın, silahı da kendinde bir üst seviye, sınıfsal bir fark görüyorsun. Ancak anladığım kadarı ile burada can güvenliğinden ziyade, kurum içi bir çatışma söz konusu. Senden bir şey talep edebileceğim bir mevkide değilsin, burası bir forum fikirlerin paylaşılması gereken bir yer, yani senin olumsuz da olsa mantık çerçevesinde bir yorum yapman lazım, sınıfsal farklardan, kurulda senin kaçıncısın gibi yorumlardan ziyade, bunun kişiye ve topluma ne katacağına bakmak lazım. Yine söylüyorum, bunu size defalarca söylemek gerekiyor ki hala anlamıyorsunuz; ben kurum dışı bir göz olarak size bakıp taleplere mantıklı yaklaşıyorsam, siz kurum içi arkadaşınıza kalkıp "sen kurulda kaçıncısın, gardiyan sizden üstün" bakış açısını sergiliyorsanız burada kurum için bir sıkıntı var demektir. Önce bunu çözün.

09 Ekim 2024 12:00

Şu silahla uğracak kadar gerçek sorunlarımızla ilgilensek belki de simdiye kadar belli bir mesafe kat etmiştik.Sanki her sorunumuzu hallettik geriye silah mevzusu kaldı.Enerjimizi daha mantıklı seylere harcayalım.

Zamaras
Aday Memur
09 Ekim 2024 15:12

Can güvenliğinizden daha gerçek ne gibi bir sorununuz olabilir. Ceza infaz kurumlarında çalışan bütün sivil personellere, bir arıcıya bile verilen silah kullanma yetkisi mutlaka verilmelidir. Bu son derece zaruri bir ihtiyaçtır.

birfikirbirdüşünce, 1 ay önce
Şu silahla uğracak kadar gerçek sorunlarımızla ilgilensek belki de simdiye kadar belli bir mesafe kat etmiştik.Sanki her sorunumuzu hallettik geriye silah mevzusu kaldı.Enerjimizi daha mantıklı seylere harcayalım.

zorsevda
Genel Müdür
10 Ekim 2024 08:40

sen bir hakkı aldın diye baskasına sıra gelince onu önemsiz saymak.. o zaman silah hakları iptal edilsin.. kimsenin silah hakkı olmasın bireysel.. sadece polis ve askerde resmi silah olsun..

birfikirbirdüşünce, 1 ay önce
10 Ekim 2024 09:14

Cezaevinde idare memuruyum.Nöbet tutuyorum.H/T ile birebir görüşüyorum.Her görüşmem sakin olmuyor yeri geldi mi restleşiyorum.Benim silahım yok ve almıyorumda.Can güvenliğimi tehlikede de hissetmiyorum.Ben böyle düşünürken infaz biriminde ya da saymanlikteki sivil arkadaş benim can güvenliği tehlikem var deyince komik oluyor
Zamaras, 1 ay önce

Can güvenliğinizden daha gerçek ne gibi bir sorununuz olabilir. Ceza infaz kurumlarında çalışan bütün sivil personellere, bir arıcıya bile verilen silah kullanma yetkisi mutlaka verilmelidir. Bu son derece zaruri bir ihtiyaçtır.

10 Ekim 2024 09:16

Ben bunu bir hak olarak görmüyorum silahımda yok kaldırılacaksa da kaldırılsın dediğim gibi daha gercekçi sorunlarla ve hepimizi konularla mücadele verilmeli
zorsevda, 4 hafta önce

sen bir hakkı aldın diye baskasına sıra gelince onu önemsiz saymak.. o zaman silah hakları iptal edilsin.. kimsenin silah hakkı olmasın bireysel.. sadece polis ve askerde resmi silah olsun..

BerberMaho
Aday Memur
10 Ekim 2024 11:46

insanda az utanma duygusu olur, İKM sivil memur hazımsızlığı diyor, İKM maaş iyileştirmesi almasın diye kendinizi ne hale düşündünüz, bir de dönmüş ne diyor

anten10
Memur
10 Ekim 2024 14:54

İdare memurlarına silah taşıma hakkı verilmemesi tam bir komedi. Nöbet tutuyor, bire bir sürekli mahkumla muhatap oluyor, kurullara girip mahkumun geleceğiyle ilgili kararların altına imza atıyor ama silah taşıma hakkı verilmiyor. Bizde aynı şeyi savunuyoruz mantıklı bir talep olsun bizde destek verelim. 25 yıllık katip olup işçi mahkum haricinde t/h görmeyen birinin silah talebine kimse destek vermez. Biliyoruz ki o kişiler can güvenliğinden değil keyif için silah istiyor.

birfikirbirdüşünce, 4 hafta önce
Cezaevinde idare memuruyum.Nöbet tutuyorum.H/T ile birebir görüşüyorum.Her görüşmem sakin olmuyor yeri geldi mi restleşiyorum.Benim silahım yok ve almıyorumda.Can güvenliğimi tehlikede de hissetmiyorum.Ben böyle düşünürken infaz biriminde ya da saymanlikteki sivil arkadaş benim can güvenliği tehlikem var deyince komik oluyor

gtot
Kapalı
10 Ekim 2024 15:51

cezaevlerinde en çok mobbinge uğrayanlar vardiyadaki infaz korumalar olduğu için konu kapanmıştır. eşitlik olmalı diyenlerde şov yapmasın

birfikirbirdüşünce, 4 hafta önce

üst devre
Aday Memur
10 Ekim 2024 22:30

Böyle bir başlığı açma gerekliliği duyduysan ya yeni memursun ya da yıllarca boşuna memuriyet yapmışsın. emin ol kimsenin zerre umrunda değilsindir. Umarım yakın zamanda iyileşirsin.

Zamaras
Aday Memur
11 Ekim 2024 09:25

hayırdır kardeş niye bu kadar zoruna gitti.. sen kimsin ki benim memuriyetimi sorguluyorsun haddini bil. Başlık altındaki yorumlar zaten başlığın hakkını vermiş boş yapma. Ne kadar iyi niyetle yaklaşırsak yaklaşalım bu şahıs gibi eski gardiyan kafasını yenemiyoruz.. jandarmalar bile kendini güncelledi bu eski gardiyan kafası güncelleyemedi.. Edepli infaz koruma memuru arkadaşları tenzih ediyorum.

üst devre, 4 hafta önce

Böyle bir başlığı açma gerekliliği duyduysan ya yeni memursun ya da yıllarca boşuna memuriyet yapmışsın. emin ol kimsenin zerre umrunda değilsindir. Umarım yakın zamanda iyileşirsin.

gtot
Kapalı
11 Ekim 2024 13:18

Bir devlet memuru diğer devlet memuruna haddini bil diyerek parmak sallıyor ilginç.. karşında terörist yok

Zamaras, 4 hafta önce

hayırdır kardeş niye bu kadar zoruna gitti.. sen kimsin ki benim memuriyetimi sorguluyorsun haddini bil. Başlık altındaki yorumlar zaten başlığın hakkını vermiş boş yapma. Ne kadar iyi niyetle yaklaşırsak yaklaşalım bu şahıs gibi eski gardiyan kafasını yenemiyoruz.. jandarmalar bile kendini güncelledi bu eski gardiyan kafası güncelleyemedi.. Edepli infaz koruma memuru arkadaşları tenzih ediyorum.

üst devre
Aday Memur
13 Ekim 2024 14:22

inan ki masamda duran kalemlik kadar değerin yok :) bu yüzden dediklerin umrumda değil. kendi var olma çabanı anlıyorum ama inan sivil memur ne yaparsa yapsın umrumuzda değilsiniz.

Zamaras, 4 hafta önce

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi