Editörler : swat3410

Brse
Aday Memur
05 Kasım 2024 20:29

Adamsın kral

Android60, 1 hafta önce

Ne alaka ya sen yenisin evlat bilmezsin seneler önce terörün en üst seviyesinde ve şark ilkleri bu dönemden daha fazla iken ve de Teşkilatın sayısı bu dönemden az iken senelerce Tek şark vardı. Önceden oluyordu da şimdi mi tek şark olmayacak doğu şuan rahat dönemini yaşıyor batıdan daha rahat batıda iş var doğuda iş yok şu son olayları saymaz isek ikinci şark bildiğin memurun düzenini bozalım rahat etmesin tekniği yoksa iş ile alakası yok teşkilat senelerce tek şarkdıda şimdi ihtiyaç mi doğdu yani

casser1a
Şube Müdürü
06 Kasım 2024 07:56

Hahaha buna ancak gülünür :d

gökbörü60
Daire Başkanı
06 Kasım 2024 10:55

SEn önce emekliliğe yakın yıpranmış bi memurun neden 2.şarka yollandığını sorgula

MaRiNa007, 1 hafta önce

Yenimiyim haha lben 2.şarkımı yapalı çok oldu emekliliğe yakın memurum sizin hiç düzeniniz bozulmasın 20 yıl aynı yerde çalışın, ya sarka ne adamlar geldi ihtiyar memurlar onlar esekmiydi gitti yaptı, adaletse herkese adalet olsun herkes yapsın

Brse
Aday Memur
06 Kasım 2024 12:14

Ve o memurdan verim bekle.

gökbörü60, 1 hafta önce

SEn önce emekliliğe yakın yıpranmış bi memurun neden 2.şarka yollandığını sorgula

Beyaz-YaRaSa
Aday Memur
06 Kasım 2024 15:11

Yakın zamanda haber gelır

Brse
Aday Memur
06 Kasım 2024 20:50

Duyum var mı beyaz yarasa reis.

Beyaz-YaRaSa, 1 hafta önce
Yakın zamanda haber gelır

MaRiNa007
Aday Memur
07 Kasım 2024 11:32

Herkes kendine Müslüman, ben 2.şarka gelirken ilk ipkam kabul olmadı,şarkı yaptım döndüm benimle aynı dönem şarkı ćıkan adamın 3. ipkası kabul edilmiş ,ben bu sisteme isyan ettim ,lanet ettim ,kalkmasın kardeşim 2.şark ben doğuda eziyet çektim ,batıdaki adam ailesiyle mangal yaktı ,inş kalmaz herkese eşit adalet olsun ,ama yok hemen yazarsınız birazdan yok sen şöhylesin böylesin..yazın kardeşim atış serbest

07 Kasım 2024 11:48

Forumdan uzaklaştırıldınız .... swat3410

MaRiNa007, 1 hafta önce

Herkes kendine Müslüman, ben 2.şarka gelirken ilk ipkam kabul olmadı,şarkı yaptım döndüm benimle aynı dönem şarkı ćıkan adamın 3. ipkası kabul edilmiş ,ben bu sisteme isyan ettim ,lanet ettim ,kalkmasın kardeşim 2.şark ben doğuda eziyet çektim ,batıdaki adam ailesiyle mangal yaktı ,inş kalmaz herkese eşit adalet olsun ,ama yok hemen yazarsınız birazdan yok sen şöhylesin böylesin..yazın kardeşim atış serbest

Kemalaydın55
Aday Memur
07 Kasım 2024 12:36

Burda neden dedıkodu yapıyosun o zaman dava açsaydın.emsal gösterip benim ilk ıpkam kabul olmadı.5 ıpkalı adam var diye.onada cesaret edememişsin.gelıp burda kalksın kalkmasın demekle bişe olmuyo.senınn gibi teşkılatta cok var meslektası icra düşünce açığa alınınca kötü bı duruma düşünce sevınen.

MaRiNa007, 1 hafta önce

siyahbeyaz88
Genel Müdür
07 Kasım 2024 12:47

batıdaki adam mangal mı yakıyormuş:) , tam tersi doğuda yakıyoruz istanbuldan geldim doğuya ne eziyeti iyi ki gelmişim diyorum boşu boşuna onca sene istanbulda kalmışım:)
MaRiNa007, 1 hafta önce

gökbörü60
Daire Başkanı
07 Kasım 2024 13:21

2.şark kalkacak ama garibanlar gittikten sonra sanırım

Brse
Aday Memur
07 Kasım 2024 18:22

2. Şark dönüşü ilk tercih geldi mi

MaRiNa007, 1 hafta önce

09 Kasım 2024 09:50

Üçüncü şark da gelebilir bu gidişle

Brse
Aday Memur
10 Kasım 2024 20:04

2. Şark iptali bekliyoruz

Poyrazesenlik, 5 gün önce

Üçüncü şark da gelebilir bu gidişle

Avcıkurt
Aday Memur
12 Kasım 2024 15:34

2.şark kesinlikle iptal edilmelidir.

muratcan58
Şube Müdürü
12 Kasım 2024 16:11

x platformunda etkinliklere katilin lütfen buradan yazarak kimseye sesinizi duyuramazsiniz promosyonda nasıl duydular sesinizi birlik olmazsanız her dayatilani kabul edersiniz
Toplam 76 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi