Editörler : "eskiyara"Pangaea
09 Ekim 2024 13:39

Doğum izni sonrası başlamayanlar ne yapıyor??

Doğum izni bittikten sonra ücretsiz izne ayrılmadığı halde okula gitmeyen çocuğu 6.-7. Aya getiren kadın öğretmenlerimiz Allah rızası için bunu nasıl yapıyorsunuz anlatın. Parayla rapor mu alıyorsunuz, heyet raporu mu alıyorsunuz ki heyet raporu almak çok zor bir şey. :( öyle çok görüyorum ki izni bitip birkaç ay daha göreve başlamayan. Devlet sırrı gibi bir şey de demeyip göz kaçırıyorlar. Lütfen biri söylesin. Yetmiyor işte analık izni yetmiyor. Bebek 2-3 aylıkken bırakılmıyor !

bahçesaray
Memur
09 Ekim 2024 13:49

rapordan şüpheniz varsa hakem hastaneye gönderirsiniz

ByCenk
Memur
09 Ekim 2024 14:10

Bulunduğumuz şehirde kimsemiz yok. Gelmelerini de beklemiyoruz. 2 aylık izin kesinlikle yetmiyor. Eşim ücretsiz izin aldı.

aydın.d
Aday Memur
09 Ekim 2024 14:22

Benim de ücretsiz izin almaktan başka şansım yok. Etrafımda ücretsiz izin almadan kalan aylarını kapatanları görüp duyuyorum kimse de nasıl yaptığını söylemiyor.

ByCenk, 1 ay önce

Bulunduğumuz şehirde kimsemiz yok. Gelmelerini de beklemiyoruz. 2 aylık izin kesinlikle yetmiyor. Eşim ücretsiz izin aldı.

Sevdim-Seni
Genel Müdür
09 Ekim 2024 15:06

Makamı büyük olan büyük çalıyor, küçük olan küçük çalıyor.

Herkes gücü yettiğince, nüfuz edebildiğince çalıyor.

Ve inanın ki en dindadırından en koministine kadar herkes vicdanını rahatlatacak bir mazeret bulmuş.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
09 Ekim 2024 17:01

Hirsizlik bu.

Bibakim
Memur
09 Ekim 2024 22:57

Rapor dışında yolu yok, çok da gizemli bir durum değil

goztepe1923
Memur
10 Ekim 2024 08:35

Aldıkları haram paranın kimden nasıl çıkacağından da mı korkmuyorlar acaba. Çevrenizde bu şekil bildiğiniz kişiler varsa doğrudan kaymakama şikayet edin. Hakem hastaneye sevk edip atsınlar meslekten.

buraközeleğitim
Müsteşar
10 Ekim 2024 09:19

Rapor alıyorlar. Tanıdığı olanlar devletten alıyor heyet raporunu. 3 hekimli heyet raporu almak o kadar da zor bir şey değil. Ücreti mukabilinde yardımcı olan yerler var araştırın...

lesim
Aday Memur
10 Ekim 2024 09:29

oğlum şubat doğumlu mayısın ilk haftası doğum iznim bitti ücretsiz izin aldım. Yani yapacak başka bir şey yok . rapor alıp hastalığım yokken insanları kandırmak istemedim . Haketmedigim maaşı almadım . ama çok şükür o dönem Allah başka yerlerden kazanç getirdi .
10 Ekim 2024 09:31

özel hastaneler rapor veriyor.. her ay parasını verip alabilirsin.

masummemur
Aday Memur
10 Ekim 2024 09:36

Her kanun doğru değildir, yani kadın bir memurun sadece 16 haftalık analık izni olması gibi, ama izinden sonra rapor almak da doğru değil, ama günümüz şartlarında ücretsiz izin almak da kolay değil, okulumuzda izin sonrası yolunu bulup heyet raporu alan da var, ücretsiz izne ayrılan da var. çok zorlanmayacaksanız dönem sonuna kadar ücretsiz izin alın vicdanınız rahat olur, çok zorlanacaksanız maddi yönden, rapor almaya çalışın; maalesef devlet bazen buna zorluyor. vicdanınız ne tarafa ağır basıyorsa onu uygulayın...

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
10 Ekim 2024 10:23

Devletin sartlari bu. Begenmiyorsan çalışmazsin. Hirsizlik bu onerdigin

masummemur, 1 ay önce

Her kanun doğru değildir, yani kadın bir memurun sadece 16 haftalık analık izni olması gibi, ama izinden sonra rapor almak da doğru değil, ama günümüz şartlarında ücretsiz izin almak da kolay değil, okulumuzda izin sonrası yolunu bulup heyet raporu alan da var, ücretsiz izne ayrılan da var. çok zorlanmayacaksanız dönem sonuna kadar ücretsiz izin alın vicdanınız rahat olur, çok zorlanacaksanız maddi yönden, rapor almaya çalışın; maalesef devlet bazen buna zorluyor. vicdanınız ne tarafa ağır basıyorsa onu uygulayın...

masummemur
Aday Memur
10 Ekim 2024 16:04

Devletin uyguladığı %25 kira zam oranına zılgıt zılgıt isyan edenlerle senin zihniyet aynı, çözüm önerici fikirler üretmek yerine 'beğenmiyorsan çalışmazsın' gibi hiç bir zeka ürünü göstermeyen beyinlerle tartışmaya girmeyeceğim.

SorunCevaplayıN, 1 ay önce

Devletin sartlari bu. Begenmiyorsan çalışmazsin. Hirsizlik bu onerdigin

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
10 Ekim 2024 16:21

Begenmiyorsan cevapta verme. Iki alakasız konuyu bsgdastirmaya çalışmış:) şimdi kaybol

masummemur, 1 ay önce

Devletin uyguladığı %25 kira zam oranına zılgıt zılgıt isyan edenlerle senin zihniyet aynı, çözüm önerici fikirler üretmek yerine 'beğenmiyorsan çalışmazsın' gibi hiç bir zeka ürünü göstermeyen beyinlerle tartışmaya girmeyeceğim.

masummemur
Aday Memur
10 Ekim 2024 16:28

Güzel Türkçemizi doğru kullanır mısın? Yazına bakarak ki öyle umuyorum; inşallah öğretmen değilsindir.

SorunCevaplayıN, 1 ay önce

Begenmiyorsan cevapta verme. Iki alakasız konuyu bsgdastirmaya çalışmış:) şimdi kaybol

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
10 Ekim 2024 16:48

Resmi yazışma yapmak istiyorsan dilekce yaz. Yine alakasiz cevaplar vermişsin. Önce düşünmeyi öğrenmektir. Beceremiyorsan kitap oku. Hırsızlığı savunmak kolay. Zor olan dürüst olmak.

masummemur, 1 ay önce

Güzel Türkçemizi doğru kullanır mısın? Yazına bakarak ki öyle umuyorum; inşallah öğretmen değilsindir.

BeykozluTarihçi
Aday Memur
12 Ekim 2024 01:08

Doğum yaptığı özel hasteneye ücreti mukabilinde izin bittikten sonra yaz tatili gelen kadar rapor yazdırıyorsun, okul başladığında ilk 12 ay zımbırtısıyla nöbet yok istediği gibi tertemiz ders programıyla 21 saati 3 günü sıkıştırıyorsun nasılsa bekarlar var, erkekler var yasla, işleri ne anasını satayım, sanki çocuğu bana yaptı bir şey diyecek gibi olunca toplum baskısı amaaaaa onun yeni bebeği oldu banane lan olduysa kendine oldu bana mı oldu ? bizde 1 günü boşa çıkardılar diye lütuf 30 saati bile mayın tarlası.

Ddevran
Genel Müdür
12 Ekim 2024 20:19

Hocam bunun 3 yolu var 1.dogumu baştan takip eden özel hastane doğum uzmanı 2 veya 3 ay daha rapor verir.2 özel hastane torpil ile rapor verir 3.ozel devlet farketmez kiramayacagi insanlarin hatır gönüle rapor verir .

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
14 Ekim 2024 00:39

Başlayan başlıyor göreve.Evi eşinizin okulunun yakınında tutarsanız çocuk aç kalmaz anne sıkça emzirir.Annenin maaşının yarısını bakiciya yarısını kiraya verirsiniz.

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi