Editörler : Pangaea
11 Aralık 2024 11:36

şuan yapılacak en büyük iyileştirme öğretmenin yan ödemelerinin sınav görevi ek ders gibi vergiden muaf tutulmasıdır hem brütten yatar hem de hiçbir öğretmen yüzde 27 lik vergi dilimine girmez en güzel iyileştirme budur hatta bence kamunun tamamında bu yapılmalıdır nasıl olsa emekliliğe sayılmıyor

Braweheart01
Genel Müdür
11 Aralık 2024 15:51

hocam lise öğretmeni de ortalama 20-25 saat ek ders alıyor. Müdürün müdür olduğu için aldığı ücretim normal bir başöğretmenden farkı aylık 2700 tl yi geçmiyor. Aynı müdür aynı okulda başöğretmen olarak dersine girmeye devam etse maaşı sadece 2700 tl düşüyor. 2700 tl için bütün okulun sorumluluğunu almak , hergün sabah 8 de okula gelmek akşam 17.00 da çıkmak okulun bütün sorunlarıyla baş etmek bana pek mantıklı gelmiyor. Aynı müdür aynı okulda günde 6-8 saat derse girse daha az yorulur bu kadar yorulmaya aylık 2700 fark değmez. Benim okulumda benim bir destek odası öğrendim var benim ek dersim müdürden daha fazla. Maaşımız müdürle aynı ek dersim ondna yüksek.

takıpcı, 4 ay önce

Öğretmenliğine saygı duyuyorum hocam ancak ben lise müdürlerinden bahsediyorum. Haftalık 30 saat ek ders ile birlikte ayrıca baş öğretmen olan bir müdürden bahsediyorum. Sana kuruşu kuruşuna maaşlarını söylerdim ancak mutemet değilim.

Serkan BOSTAN
Aday Memur
11 Aralık 2024 16:36

Şubat ayında il içi ve il dışı atama istiyoruz

11 Aralık 2024 16:41

CHP iptali için başvuruda bulunmuş eğer tekrar iptal olursa geçmiş olsun uzman başöğretmenlik hayal olur şimdi bile vermemek için süreci uzatıyorlar biz yaptık muhalefet partisi iptal ettirdi der geçerler

takıpcı
Aday Memur
16 Aralık 2024 13:49

TAMAM

Braweheart01, 4 ay önce

hocam lise öğretmeni de ortalama 20-25 saat ek ders alıyor. Müdürün müdür olduğu için aldığı ücretim normal bir başöğretmenden farkı aylık 2700 tl yi geçmiyor. Aynı müdür aynı okulda başöğretmen olarak dersine girmeye devam etse maaşı sadece 2700 tl düşüyor. 2700 tl için bütün okulun sorumluluğunu almak , hergün sabah 8 de okula gelmek akşam 17.00 da çıkmak okulun bütün sorunlarıyla baş etmek bana pek mantıklı gelmiyor. Aynı müdür aynı okulda günde 6-8 saat derse girse daha az yorulur bu kadar yorulmaya aylık 2700 fark değmez. Benim okulumda benim bir destek odası öğrendim var benim ek dersim müdürden daha fazla. Maaşımız müdürle aynı ek dersim ondna yüksek.

Toplam 45 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi