Editörler : swat3410
10 Ekim 2024 16:59

Resmi kıyafet ile görev yapılması talimatı

sivil Birimler Resmi dönecekmiş istihbarat hariç ebysden yazı geldi bizim şubede hazırlık başladı bile sizde durum nedir ne düşünüyorsunuz ?

saulgoodmannn
Aday Memur
10 Ekim 2024 17:10

Yerinde bi karar olmuş destekliyorum

beykozlupolis
Aday Memur
10 Ekim 2024 17:17

ben bilgi işlemciyim matkap duvar delip kırıyorum yolda kazma kürek fiber çekiyorum fiber kaynak yapıyorum 40 metre direğe çıkıyorum bunu resmi nasıl yapacam ? bunu neredeyse her hafta yapıyorum.

saulgoodmannn, 7 ay önce

Yerinde bi karar olmuş destekliyorum

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
10 Ekim 2024 17:17

yav bir şeyi de düzgün anlayın ya yada manipüle etmeyin neymiş sivil çalışanlar resmi çalışacak istihbarat hariç herkez resmi olacakmış yazı böyle mı diyor yoksa bakan oluru hariç sivil çalışan herkes resmi çalışacak mı diyor aynı tas aynı hamam devam saçma sapan birde hazırlık yapılıyor bizde demiş

beykozlupolis
Aday Memur
10 Ekim 2024 17:18

ebysde yazıyor ya aç bak ?

iyilikiyidir01, 7 ay önce
yav bir şeyi de düzgün anlayın ya yada manipüle etmeyin neymiş sivil çalışanlar resmi çalışacak istihbarat hariç herkez resmi olacakmış yazı böyle mı diyor yoksa bakan oluru hariç sivil çalışan herkes resmi çalışacak mı diyor aynı tas aynı hamam devam saçma sapan birde hazırlık yapılıyor bizde demiş

Sbz1dftd
Şube Müdürü
10 Ekim 2024 17:22

senin anlattığın işin polislikle ne alakası var kardeş. polis sıfatıyla mı yapıyon bu işi? polisler asli vazifesi 2559 pvks da yazıyor aynı kanunda asli görevinde çalıştıramsyacağı da yazıyor
beykozlupolis, 7 ay önce

ben bilgi işlemciyim matkap duvar delip kırıyorum yolda kazma kürek fiber çekiyorum fiber kaynak yapıyorum 40 metre direğe çıkıyorum bunu resmi nasıl yapacam ? bunu neredeyse her hafta yapıyorum.

Sbz1dftd
Şube Müdürü
10 Ekim 2024 17:27

polisin temelde 2 ana görevi vardır. 1) suçu önlemek 2) suçluyu yakalamak ve adelete teslim etmek. bu 2 görevin yanında koruma görevi de suçu önlemek amacıyladır. adli ve idari Polislik arasındaki fark sahada olmadır binalarda değil içerde 8 5 kısımda değil. emlak inşaat şube lojistik tır şöförü kantinci kepçe şöförü akaryakıt istasyonunda pompacı resepsiyoncu muhasebeci bunlar polisliğin asli vazifesi değildir

Sbz1dftd
Şube Müdürü
10 Ekim 2024 17:29

evet sen onu polis kıyafeti ile yapacaksın herkes ne olduğunu bilsin
beykozlupolis, 7 ay önce

siyahbeyaz88
Genel Müdür
10 Ekim 2024 17:56

sivil kıyafetle nasıl yapıyorsan resmiyle de yapabilirsin eskiden kumaş pantolon gömlek kravat giyiyorduk şimdi gayet rahat resmi kıyafetler, senin derdin sakallar bence:)
beykozlupolis, 7 ay önce

rasim1903
Memur
10 Ekim 2024 18:38

Bizim siviller maşallah polis olduğunu belli etmek için elinden geleni yapıyor. silah görünür yerde telsizi sallaya sallaya vatandaş 100 metreden görüp dalga geçiyor. Az dikkat

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
10 Ekim 2024 18:51

la kanki sen polis misin:)özelde daha çok kazanıyorlar söyleyim bu yaptıklarını git özelde yap daha çık kazanırsın hayır bunları yapacak işçi kadrosu nerede emniyet o kadar teknisyen işçi var yolda kazmayla nereyi kazıyorsun yazık sana ya şimdi hergün tras ol üstün kirli diye şimdi durduk yere rapor yiyeceksin haberin olsun:)ekiplerde hırsız kovalayıp üstü bası yırtılıp sınra öyle gören denetlemeciler onlara rapor tutuyor sana da tutarlar haberin olsun. yav adama yazık üzüldüm. akrabaları görse rezil rüsva olur hani polisin der yazık bu adamlara
beykozlupolis, 7 ay önce

Ferhatsrn
Aday Memur
10 Ekim 2024 19:11

Bize farketmiyor abi biz marabayıs (trafikçi) .

KingİsBorn
Aday Memur
11 Ekim 2024 00:37

ben daire başkanlıklarında çalışanlar resmi giyecek diye biliyorum

yaman32
Memur
11 Ekim 2024 10:56

biz polis milleti olarak; polislikten başka herşeyi yapmayı severiz. arkadaşında dediği gibi kazma kürek marabalık yapmayı seviyoruz, gidip otelde (polisevi) resepsiyonunda çalışmayı seviyoruz, market(kantin) de kasiyerlik yapmayı seviyoruz, şöforlük (servis) yapmaya bayılıyoruz, kula kulluk( korumalık, makam şoförlüğü)etmek için ölüyoruz. Ama bunların içinde asli görevimiz olan polisliği sevmeliyiz. Koç gibi yaparım polisliğimi. Bedenim yorulur ama ruhum yorulmaz.

Pyracanthaa
Aday Memur
11 Ekim 2024 22:45

Arkadaşlar bu mesleğin marabaligi kimse kusura bakmasın resmi uniformalilardadir. NOKTA!

Guven Guler
Aday Memur
11 Ekim 2024 23:00

aradığım yorum buydu işte. (Karakol)
Ferhatsrn, 7 ay önce
Bize farketmiyor abi biz marabayıs (trafikçi) .

datemov174
Aday Memur
12 Ekim 2024 02:10

bu dediğini yılda kaç kez yapıyorsun:)) 2 sene bende bilgi işlemde çalıştım yatmaktan zevk alanların çalışacağı bi yer orası
beykozlupolis, 7 ay önce

adnan bozancir
Aday Memur
30 Ekim 2024 07:42

kazma kürekle polis neden iş yapsın değişik bir birimmmis
beykozlupolis, 7 ay önce

siyahbeyaz88
Genel Müdür
30 Ekim 2024 08:45

bırak onu birde 40 metre direğe çıkıyormuş:)
adnan bozancir, 7 ay önce
kazma kürekle polis neden iş yapsın değişik bir birimmmis

Android60
Kapalı
30 Ekim 2024 09:06

Yarın gelde bizim evde de tadilat var bir el at

beykozlupolis, 7 ay önce

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi