Editörler : Pangaea

Kuskusuz
Genel Müdür
21 Ekim 2024 19:31

Allah Allah oysa biz de Ankara dayız. Bulunduğumuz semtin kanalizasyonlari değişti bu sene ki her babayiğidin harcı değildir bunu yapmak. Aksi halde gözle görülmediği için iş yapmıyormus gibi görünür. Toplu taşıma için bir şey diyemeyeceğim uzun süredir kullanmıyorum. Ekonomi ile paraleldir muhtemelen. Benim ailevi sebeplerim olmasa, deniz olan bir şehre gitme şansım olsa Ankara ilk 20 ye bile girmezdi. Kültür olarak da beton olarak da hiç hoş bir şehir değil. Bir ağaca, bir yudum suya hasret kalırsınız. Çok değil Bolu ya bile gidince Allah im ne güzellikler var diyorsunuz. Buradaki her şu birikintisi rant olmuş durumda ve çok kalabalık. Bir Göksu Parkı nda metrekareye 50 insan düşüyor.

senhutusunsentutsi, 9 ay önce

Ankara her açıdan tam bir memur kentiydi. Ama depremden sonra en yoğun göç alan bir kent oldu. Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş'ın beceriksiz yönetimi, trafiği rahatlatmak adına hiçbir şey yapmaması (otobüs seferleri artırmak yerine azaltması, metro yapacağım dediği halde 6 yıldır kulağının üstüne yatması, yeni yol ve kavşak, alt üst geçit projelerinin esamasinin bile okunmaması vb) ve yeni park bahçe gibi yeşil yaşam alanları oluşturmadığı gibi varolanları da bakımsızlıktan kurumaya ve kaderine terkettiklerinden her geçen gün Ankara daha yaşanılmaz bir kent haline gelmektedir malesef.

turkcecii05
Memur
21 Ekim 2024 19:39

Hocam ankaranin avantajlarından biri evine yakın yerlerde çalışma olasigilin yüksek. denizi olan yerlerde merkeze en az 50 60 km uzak yerlere gidilebiliyor. Bu ankarayi daha çekici yapıyor kendimce
Kuskusuz, 9 ay önce

Allah Allah oysa biz de Ankara dayız. Bulunduğumuz semtin kanalizasyonlari değişti bu sene ki her babayiğidin harcı değildir bunu yapmak. Aksi halde gözle görülmediği için iş yapmıyormus gibi görünür. Toplu taşıma için bir şey diyemeyeceğim uzun süredir kullanmıyorum. Ekonomi ile paraleldir muhtemelen. Benim ailevi sebeplerim olmasa, deniz olan bir şehre gitme şansım olsa Ankara ilk 20 ye bile girmezdi. Kültür olarak da beton olarak da hiç hoş bir şehir değil. Bir ağaca, bir yudum suya hasret kalırsınız. Çok değil Bolu ya bile gidince Allah im ne güzellikler var diyorsunuz. Buradaki her şu birikintisi rant olmuş durumda ve çok kalabalık. Bir Göksu Parkı nda metrekareye 50 insan düşüyor.

Kuskusuz
Genel Müdür
21 Ekim 2024 19:45

Ben sinifciyim hocam halihazırdaki okuluma da aracimla gidip geliyorum emekli yaşıma kadar da evimin yakınına gelemem. Çalıştığım okulda çalışmaktansa biraz daha uzak yerde çalışmaya razı olurdum. Ben Karadeniz liyim hocam Ankara beni basıyor. Camı açıp Allah im sana yürüyorum desem yandaki binaya çarpıp bana geri dönüyor. İç Anadolu kültürüne de pek alışamadım. Siz karakterinize, beklentilerinize göre karar verin.

turkcecii05, 9 ay önce
Hocam ankaranin avantajlarından biri evine yakın yerlerde çalışma olasigilin yüksek. denizi olan yerlerde merkeze en az 50 60 km uzak yerlere gidilebiliyor. Bu ankarayi daha çekici yapıyor kendimce

senhutusunsentutsi
Aday Memur
22 Ekim 2024 12:43

Yenikentte kanalizasyon çalışması var mesela; bir sokaktan aylarca çıkamıyorlar hocam. Güvenparkın yenilenme(!) çalışması seçimlerden bir ay önce başladı ve seneye de devam eder gibi. Madem Ankaradasınız görüyosunuzdur sanki peyzaj değil de metro yapıyormuş edasında heryeri kapattılar :) Trafik önceden sadece mesai saatlerinde yoğun olurdu, şimdi günün her saati yoğun. En ufak bir aksaklıkta felç oluyor.

Kuskusuz, 9 ay önce

Mahmut Sevinç
Aday Memur
22 Ekim 2024 14:22

En iyisi samsun bence

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi