Editörler : Pangaea

Weierstrass
Genel Müdür
10 Ekim 2024 23:31

emeklilik,eskiden kulaga uzak gelirdi,20 yil devirdik

metal3
Aday Memur
10 Ekim 2024 23:51

bende 26. yılın içindeyim, zaman hızlı ilerliyor
Weierstrass, 2 ay önce
emeklilik,eskiden kulaga uzak gelirdi,20 yil devirdik

12den
Aday Memur
11 Ekim 2024 00:14

ben 34 yıllık ve uzman öğretmenim. benim durumumda olanlar hemen sevinmesin. akademi kurulacak ta,eğitim alınacak ta, sonra başöğretmen olunacak.

berkaydal
Şef
11 Ekim 2024 00:14

Herkese geçmiş olsun. Bunlar iyi günleriniz. Camia olarak daha kötüsünü hak ediyorsunuz işin gerçeği.

savcıı
Şube Müdürü
11 Ekim 2024 00:32

Akademinin yürürlük tarihi eylul 2025 ilk basogretmenlik unvanı alacak olanlar anca 2026 yılında

Sansasyonell
Aday Memur
11 Ekim 2024 07:21

Bide bunların tatiline el atılsa iyi olcak eğitim sistemi düzelir vallahi

berkaydal, 2 ay önce

Herkese geçmiş olsun. Bunlar iyi günleriniz. Camia olarak daha kötüsünü hak ediyorsunuz işin gerçeği.

Türkçeci_7
Müsteşar
11 Ekim 2024 08:02

Yine birilerinin zoruna gitmişiz çok şükür :) ne diyelim zorunuza en zorunuza gitsin :) bu arada şu an her zamanki gibi bilmeden sevindiğiniz kanun maas artışı sağlıyor o zaman ne diyoruz bu da tüm zorunuza gidecek her yerinize gitsin :)

Sansasyonell, 2 ay önce

Bide bunların tatiline el atılsa iyi olcak eğitim sistemi düzelir vallahi

ahmedbey
Genel Müdür
11 Ekim 2024 09:44

Ek madde var 20yi dolduran başöğretmen olur olmadığını nerden çıkardın hem de sadece bu seneye mahsus değil bundan sonrası içinde geçerli
eseslifirat, 2 ay önce

Yok öyle bi madde. 10 yıl uzmanlığını tamamlayacaksın, baş öğretmenlik anca öyle.

11 Ekim 2024 09:53

eseslifirat, 2 ay önce

Yok öyle bi madde. 10 yıl uzmanlığını tamamlayacaksın, baş öğretmenlik anca öyle.

11 Ekim 2024 09:54

kanunun yürürlüğe girdiği tarihte 20 yılını dolduranlar ibaresi var kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer ve bazı madde geçerlilik tarihi 25 eylül demiş geçici madde de yok böyle bir kısıt

savcıı, 2 ay önce

Akademinin yürürlük tarihi eylul 2025 ilk basogretmenlik unvanı alacak olanlar anca 2026 yılında

11 Ekim 2024 10:05

Kanunun yürürlüğe girdiği tarihte görevde olan öğretmen ve uzman öğretmenler, öğretmenlikte ve/veya uzman öğretmenlikte 20 yıllık çalışma süresini tamamlamaları ve belirlenen şartlardan uzman öğretmenlikte en az 10 yıl hizmeti olma şartı hariç diğer şartları sağlamaları kaydıyla başöğretmen ünvanı için başvuruda bulunabilecek.

var

jajacoelho, 2 ay önce

talip geylan, 7 yıl boyunca 20 yılını dolduran öğretmenler başöğretmen olacak demişti..kanunda yok mu şimdi bu

Sansasyonell
Aday Memur
11 Ekim 2024 10:51

Tamam amca sen yatmaya devam et

Türkçeci_7, 2 ay önce

Yine birilerinin zoruna gitmişiz çok şükür :) ne diyelim zorunuza en zorunuza gitsin :) bu arada şu an her zamanki gibi bilmeden sevindiğiniz kanun maas artışı sağlıyor o zaman ne diyoruz bu da tüm zorunuza gidecek her yerinize gitsin :)

jajacoelho
Genel Müdür
11 Ekim 2024 11:22

19 yılı doldurdum..seneye başöğretmenliğe başvurabiliyorum o halde..

muhammetesadof, 2 ay önce

Kanunun yürürlüğe girdiği tarihte görevde olan öğretmen ve uzman öğretmenler, öğretmenlikte ve/veya uzman öğretmenlikte 20 yıllık çalışma süresini tamamlamaları ve belirlenen şartlardan uzman öğretmenlikte en az 10 yıl hizmeti olma şartı hariç diğer şartları sağlamaları kaydıyla başöğretmen ünvanı için başvuruda bulunabilecek.

var

falancaolsun
Memur
11 Ekim 2024 11:38

paradan haber verin. başöğretmen olan totalde 15 bin TL alıyor mu şimdi

lutt
Şube Müdürü
11 Ekim 2024 11:56

EBS'ye göre tek seferlik

NikimNik48
Aday Memur
11 Ekim 2024 13:23

Kanun ne zaman yürürlüğe girecek? 1 ocak 2025 diyen var.

jajacoelho
Genel Müdür
11 Ekim 2024 13:41

Bir diğer soru da 20 yıllık süreye dahil olmayacak kısımlar olacak mı ? 1 aylık acemi askerlik,1 yıllık asker öğretmenlik hariç tutulacak mı yoksa sadece öğretmenliğe başlangıç gününden 20 yıl mı sayılacak

NikimNik48, 2 ay önce

Kanun ne zaman yürürlüğe girecek? 1 ocak 2025 diyen var.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
11 Ekim 2024 13:44

Kanun resmi gazetede yayımlandığı gün yürürlüğe girer.Kanun yürürlüğe girdiği gün 20 yıllık öğretmenler baş öğretmen unvanını alır.19 yıl 8 Aylık öğretmen öğretmen akademisi kurulduğunda oradaki uygulama sonrası unvan alır.İşin özeti bu.Yasayı okumadan buraya bilgi yazan şahıslar öğrencilere de böyle kafanızdan uydurduğunuz şeyleri mi öğretiyorsunuz?

11 Ekim 2024 13:50

10533 tl başöğretmen tazminatı. her zamla güncelleniyor

falancaolsun, 2 ay önce
paradan haber verin. başöğretmen olan totalde 15 bin TL alıyor mu şimdi

Millennium
Şube Müdürü
11 Ekim 2024 14:30

Katılmıyorum. Şimdi öğretmenliğin içinde olmayanlara "al işte meslek kanununuz da çıktı daha ne istiyorsunuz?" diyebilecekleri bir koz oluştu.

ahmetbulut47, 2 ay önce
bir meslek grubu için kanun çıkarılması elbette olumlu fakat içerik malesef tatmin etmekten çok uzak çok eksik ve yetersiz ü arım iyileştirilir sendikalara çok iş düşüyor
Toplam 96 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi