Editörler : supporters.
11 Ekim 2024 04:21

İcra Hakkında

Merhaba arkadaşlar ailevi sorunlar, deprem vs vs derken kredi kartina yüklendik. Kredi kartı borcum şu anda 288 bin TL aylık ödemesi 94 küsur bin (geçen ay ödeyemedim ) bu ay üzerine ekledi. Şu anda asgari ödeme tutarı 94 bin civarı. Bunu şu anda ödeme imkânım yok haliyle. Mecbur ya devletin yeni çıkardığı yapılandırma yoluna başvuracağım. Bunda da 60 ay vadede 750 bin civarı oluyor ( bilerek en yüksek vadeyi yazdım.) İcraya dusurup kendimi maaşımdan 1/4 oranında her ay kesilse bu borç biter mi ? Toplam ne kadar faiz olur. Aylık aşağı yukarı 11 bin civarı maaşımdan kesinti olur. Bu para sadece faize mi gider ?

Bir de toplam faiz oranı nedir acaba bilemiyorum kimi yerde yüzde %24 yazıyor kimi yerde akdi faiz yazıyor. Bunların ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?

E.Kayı Han
Editor
11 Ekim 2024 09:00

Faiz oranı % 24, kendinizi icraya düşürürseniz o borç 10 sene de ancak biter. Belki bitmez bile.

Rollo07
Şef
11 Ekim 2024 09:07

biter niye bitmesin korkutmayin insanları biraz fazla fazla ödersin 4/1 kesintiden.
E.Kayı Han, 4 hafta önce

Faiz oranı % 24, kendinizi icraya düşürürseniz o borç 10 sene de ancak biter. Belki bitmez bile.

buraközeleğitim
Müsteşar
11 Ekim 2024 13:40

İcraya düşerseniz eğer kırmızı çizgi yersiniz. Bir daha ne kredi kartı ne kredi çekebilirsin ev mev kredisi de çekemezsiniz. MOdern dünyada bankaya muhtaçsınız ters düşmeyin. Banka ile uzlaşmaya gidin. Banka kendisi taksitlendirebiliyor. Maaşınızdan kesmeye kalkasalar para yalan olacak onlar da biliyor. aylık 30 binden 10 ayda biter bu borç 300bin para değil artık.

Rollo07
Şef
11 Ekim 2024 19:29

bir şey olmaz borç bitince bankalar sıraya girer kart ve kredi için.
buraközeleğitim, 4 hafta önce

İcraya düşerseniz eğer kırmızı çizgi yersiniz. Bir daha ne kredi kartı ne kredi çekebilirsin ev mev kredisi de çekemezsiniz. MOdern dünyada bankaya muhtaçsınız ters düşmeyin. Banka ile uzlaşmaya gidin. Banka kendisi taksitlendirebiliyor. Maaşınızdan kesmeye kalkasalar para yalan olacak onlar da biliyor. aylık 30 binden 10 ayda biter bu borç 300bin para değil artık.

Quennn
Aday Memur
11 Ekim 2024 20:14

bu kadar batık kredi varken banka bir daha aynı hataya düşmez , kırmızı çizgi yemeyin gerekirse kartınızdan altın alın taksitli bişeyler alıp nakite çevirin

buraközeleğitim
Müsteşar
14 Ekim 2024 09:31

Siz daha tecrubeli görünüyorsunuz o nedenle bir şey diyemem. Ancak ben daha önce bir sıkıntı yaşadım onun sıkıntısını çok çektim.

Rollo07, 4 hafta önce
bir şey olmaz borç bitince bankalar sıraya girer kart ve kredi için.
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi