Editörler : swat3410

besyocu00
Aday Memur
17 Ekim 2024 23:12

yanlış ilaç içmiştim midem yıkandı.. tanı olarak X44 gözüküyor yani "İlaçlar,haplar ve biyolojik maddelere maruz kalma ve kazayla zehirlenme.. korkulacak bi durum var mıdır ? psikiyatri sevki yok ilaç yok teşhis yok

herseyihtimal
Aday Memur
17 Ekim 2024 23:23

Neyse dostlar, ihraç olursak da oluruz, zaten mahkeme ile geri dönüyoruz.

Klav.ye
Memur
20 Ekim 2024 21:07

7 yıllık polis meslek öncesi psikyatrik sorunu varmış diye ihraç edilemez. mahkeme kararları ararsanız yüzlerce buluırsunuz. çünkü bu idarenn kusurudur. idarenin kusurundan kaynaklı bir işlem yapılmışsa bunun sorumlusu sen değilsin. ortada kazanılmış bir hak var. idare seni polis yaparken bunu araştırıp tespit edip polis olma aşamasında seni reddetmeliydi.. 7 yıldır kadrı-olu memursan seni ya gih memurluğuna sevk edecek ya da malulen emekli edecek...

herseyihtimal
Aday Memur
20 Ekim 2024 21:34

Teşekkür ederim sevgili dostum, benim durumumda olan birçok kişiyle tanıştım bu vesileyle, çoğu ihraç olmuş ve hepsi de mahkeme ile geri dönmüşler. Yaslandım arkama, ihraç olmayı ve devamında tekrar mahkeme ile dönmeyi bekliyorum. Ha dediğin gibi olursa da harika olur. Tekrar sağol.

Klav.ye, 4 hafta önce

7 yıllık polis meslek öncesi psikyatrik sorunu varmış diye ihraç edilemez. mahkeme kararları ararsanız yüzlerce buluırsunuz. çünkü bu idarenn kusurudur. idarenin kusurundan kaynaklı bir işlem yapılmışsa bunun sorumlusu sen değilsin. ortada kazanılmış bir hak var. idare seni polis yaparken bunu araştırıp tespit edip polis olma aşamasında seni reddetmeliydi.. 7 yıldır kadrı-olu memursan seni ya gih memurluğuna sevk edecek ya da malulen emekli edecek...

herseyihtimal
Aday Memur
20 Ekim 2024 21:36

Şöyle bir durumda var, SGK hakkımda '' senin daha önce de psikiyatri kaydın varmış o yüzden malulen emekliliği haketmiyorsun '' dediği için bizim kurum da ihraç edecek.

Klav.ye, 4 hafta önce

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi