Editörler : Pangaea

asimtot321
Aday Memur
13 Ekim 2024 18:03

Ben Uluslararası kongre ve dergilerde 49 makale ve 1 kitap yazdım yayınladım. Senin varsa makalen ve kitabın getir karşılaştıralım. ÖMK da doktora diplomasına sahip makale kitap yazmış öğretmenlere daha fazla maaş verilmesi için düzenleme yapılmalıdır.
Memleketinogretmeni, 7 ay önce

Keşke hepsi makale yazsa.Hadi makale yazmasin Seminer verse,öğretmenlere bir şekilde katkı sunsa iki katı maaş alsın.

Bu devirde kaç doktora gerçek doktora?İnternette sahte diploma satılıyor,üniversite diploması.Yuksek Lisans doktorasının tezini parayla yaptıranları duyuyoruz görüyoruz...

TalhaEymenn
Memur
13 Ekim 2024 20:07

aynen öyle. ömk iptal edilirse yine başlarlar ağlamaya maaşımız az zam yapın diye. ben 9 yıllık öğretmenim benim ve benim gibi olanların günahı ney. iptal edilirse kına yakarsınız benciller. Muhalif olacam diye iyice şirazeden çıktınız.
bilinçlivatandas, 7 ay önce
arkadaşlar bakın şiddete cezalar arttı uzmanlık başöğretmenlik ciddi manada maaşı iyileştiriyor hani hep diyorsunuzya en düşük maaş bizim diye bugün başöğretmen olan müdür 70 bin maaş alıyor bu maaşı kaç tane meslek alıyor açın bakın bi ayrıca ünvanlarda ek birer derece verilerek kabaca 20 yılda 1. derece 4. kademeye ulaşacak akademi ile öğretmenlere hizmet içi eğitim verilerek güncel tutulacak benim tek karşı çıktığım yer atama için akademi gelmesi onun dışında her şey gayet iyi evet emeklilik kısmı sıkıntı da olsa en azından çalışırken iyi para alabilecez boş boş konuşmayın lütfen öyle iğrenç bir grupsunuz ki atama bekleyen atanana laf söylüyor emekliliği gelmiş genç olanlara laf söylüyor genç olan kıdemlisine laf söylüyor müdür öğretmenine öğretmen müdürüne laf söylüyor bir cacık olmaz sizden bir daha iptal edilirse kimse de tekrar uğraşmaz sonra ağlamaya başlarsınız tekrar maaşımız az diye ulan sağlıkçı polisi özeniyor bize de böyle kanun gelse diye sizin dediklerinize bak
13 Ekim 2024 20:18

kitabının adı ne? kitap yazdın da noldu kendin bile okumamıssındır:) doktora yapan kişi meb te çalışıp maaşıma zam yapılsın diyorsa zaten o yaptığı doktoraya so.... yım kusura bakmayın:) doktora yaptıysan git üniversitelerde çalış ne işin var mebte. doktora yapıp meb te çalışan insan zaten laf olsun torba dolsun doktora yüksek lisans yapıyor. üstüne birde maaşı mı artacak mış:) yapmayan öğretmen den farkın ne ki maaşın farklı olacak. belki bir sürü branşın senden daha iyi ders anlatıyor üstüne birde onlardan daha fazla maaş istemen gerçekten ironik.

asimtot321, 7 ay önce
Ben Uluslararası kongre ve dergilerde 49 makale ve 1 kitap yazdım yayınladım. Senin varsa makalen ve kitabın getir karşılaştıralım. ÖMK da doktora diplomasına sahip makale kitap yazmış öğretmenlere daha fazla maaş verilmesi için düzenleme yapılmalıdır.

neron01
Aday Memur
13 Ekim 2024 20:33

bunun siyasi partisi yok akademi tamamen bir saçmalıktır.a partisi veya b partisi o dönemde kim varsa diğer grup hep akademi ile korkutulacak. madem öğretmeni güncel tutmak istiyorsun seminerleri daha ciddiye al birşey kat. diğer türlü en ufak şeyde bak seni akademiye gönderrim ha demekten başka birşey değil. 3 4 kuruş para alacaz diye hemen geçsinde uzman olak baş öğretmen olak derdinde bir çoğu. arkadaşlar ayağınıza sıkıyorsunuz

fatih ç.
Genel Müdür
13 Ekim 2024 21:00

Parayla kitap makale yazdırılıyor. Bunların maaşa etkisi olursa millet daha da çok yönelecek bu tür olaylara. Nasıl alacaksın önlemini? Mülakat mı yapacaksın? "Kendi" makalesinden sınava mı tabii tutacaksn? Önünü arkasını düşünmeden şu olsun bu olsun demek kolay. Makale konusunda uzman birisi yazar, başkasının adını yazarlar. Kim nereden bilecek?

Bunlar maaş farkı oluşturmamalı. Kişi öğrenmek istiyorsa, bilim yapmak istiyorsa yapar. Maaşım artsın diye yapılmaz. Yaparsın doktoranı, üniversitelere başvurursun sonra.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
14 Ekim 2024 00:32

Ben bunca sahte YL ve doktora içinde o belgeleri almaksızın sizin okuduğunuz makaleleri öğretmenliğime katkı sağlamak için okudum,okuyorum.Ek dersim yüzde 7 fazla olacak diye YL yapılan şu ortamda cebimden harcayıp kitap alıp okuyorum merak etmeyin.Eleştirim koca topluma.Sizin hak gördüğünüz 2 kat maaş kendinizi nasıl kaf dağında gördüğünüzün işareti.O halde ben de size sizin üstenci dilinizle "madem o kadar yayininiz var neden üniversitede hocalık yapmıyorsunuz" derim.

asimtot321, 7 ay önce
Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi