Editörler : cihan27E.Kayı Han
13 Ekim 2024 13:28

Özel hayat sigortası

Vergi indirimi için özel hayat sigortası mantıklımı?

Kpsbirincisi
Genel Müdür
13 Ekim 2024 15:29

Sadece vergi indirimi almak icin yaptırıyorsan mantıklı değil. Ne kadar kârı olacak ki

alikuşcu
Memur
13 Ekim 2024 19:36

para biriktiremeyen için mantıklı, kitte iseniz yüzde 27 karın oluyor dolar bazında.

Kalet
Daire Başkanı
13 Ekim 2024 21:01

Altına vurdu mu tokatlanıyoruz.

alikuşcu, 7 ay önce

para biriktiremeyen için mantıklı, kitte iseniz yüzde 27 karın oluyor dolar bazında.

Thalesemre
Genel Müdür
17 Aralık 2024 19:13

Aslında gelecek için de mantıklı

Anuşirvann
Genel Müdür
17 Aralık 2024 19:46

Ben şahsen yaptırdım ve memnunum

Thalesemre, 4 ay önce

Aslında gelecek için de mantıklı

17 Aralık 2024 22:21

Bireysel emeklilik günümüzde şart oldu. Çünkü emekli maaşları çok düşük artık.

Uzman-karacalı
Şube Müdürü
18 Aralık 2024 17:13

Bes en mantıklısı

Anuşirvann
Genel Müdür
20 Aralık 2024 16:10

2008 sonrası memur olanlar bence bireysel emeklilik sigortası yapsa çok iyi. Emekli maaşları çok düşük olacak.

26 Aralık 2024 07:49

Emeklilik için bes idealdir. Bu zamanda emekliliği düşünmeli insan

Serdar Akça
Yasaklı
31 Aralık 2024 10:58

Bu sene yaptığım en iyi yatırım kendime Özel Sağlık Sigortası yaptırmak oldu cidden. İki farklı yatarak veya ayakta tedavi durumuna göre farklı seçeneklere sahip. Check-Up, Mamografi, PSA gibi erken tanı hizmetlerinden de ücretsiz olarak faydalanmanıza imkân sağlıyor baya avantajlı cidden. Ben Türkiye Sigorta'dan yaptırmayı tercih ettim çokta memnunum.

https://www.turkiyesigorta.com.tr/urunlerimiz/saglik-sigortalari/ozel-saglik-sigortasi

okankurto
Aday Memur
24 Nisan 2025 15:17

Türkiye Sigorta bu konuda gerçekten çok iyi. Kaç yıldır müşterileriyim, şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Ne zaman bir şeye ihtiyacım olsa, ister çağrı merkezini arayayım ister Bilge?ye Sor kısmından yazayım, mutlaka dönüş sağlanıyor ve kısa sürede çözüm üretiliyor geçenlerde prim üretim rakamlarını da gördüm, oldukça etkileyici. Şirketin kısa sürede 41 milyar TL?yi aşan üretime ulaşması, hayat sigortasında %134 büyüme göstermesi, hele ki piyasa değerinin 2,5 milyar doları geçmesi ve 2 milyar TL gibi ciddi bir temettüyü yatırımcısına dağıtacak güce gelmesi? Bunlar tesadüf değil. Bu seviyede bir istikrar ve mali sağlamlık ancak uzun vadeli doğru stratejilerle olur ülkemizde bu tarz güven veren, müşteriyle bağ kuran ve finansal anlamda da sürdürülebilir başarı sağlayan şirket sayısı az.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/turkiye-sigortadan-ilk-ceyrekte-8-milyar-liradan-fazla-net-kar/3544927

M Can
Genel Müdür
24 Nisan 2025 18:05

Adam Özel Hayat Sigortası yaptırmaktan bahsetmiş,

Birileri de altına Bireysel emeklililk yada Tamamlayıcı Sağlık Sigortalarının faydalarından bahsetmiş...

Ne alaka ?

Soru tam okunmadan yanlış anlaşılıp cevaplanııyor galiba ama kim yanlış anlıyor bilemedim...

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi