Editörler : "eskiyara"Pangaea
13 Ekim 2024 15:37

öyleyse bu başlığı açmanızın sebebi ne. ayakta gidip gelin hocam.

kimuni, 1 ay önce

yani öyle bir dil (emir kipi) kulallanamam.

kimuni
Daire Başkanı
13 Ekim 2024 15:38

bu dediğiniz dilekçe okula mı verilecek dilekçe örneği var mı hocam?

Ddevran, 1 ay önce

Hocam şöyle bir xontem deneyin magduriyetinizi bildiren resmi bir dilekçe verin taşıma.komisyonu bir rapor düzenlesin sonra idari amir kaymakam bey bir onay alsın bu onaya istinaden servise binin

kimuni
Daire Başkanı
13 Ekim 2024 15:43

umarım engelli olmazsın, ehliyet almak için bin dereden su getirmezsin sonra öğretmenlikte böyle bir sorun yaşamasın.

ayakta git gel tamam çok sağolun. neyseki öğrencilerin tamamı öyle saygısız değil. şuanlık bu derece bir sorun yok elhamdulillah.

ama ben ilçe milli eğitim müdürü ile bir görüşsem iyi olur dediğim gibi.

korkuyu_beklerken, 1 ay önce

öyleyse bu başlığı açmanızın sebebi ne. ayakta gidip gelin hocam.

13 Ekim 2024 15:45

ya açtığınız başlıkta öğrenciler bana yer vermiyor ne yapmalıyım diyen sizsiniz. eğer probleminiz haksız görevlendirme ise öyle yazsaydınız.

kimuni, 1 ay önce

umarım engelli olmazsın, ehliyet almak için bin dereden su getirmezsin sonra öğretmenlikte böyle bir sorun yaşamasın.

ayakta git gel tamam çok sağolun. neyseki öğrencilerin tamamı öyle saygısız değil. şuanlık bu derece bir sorun yok elhamdulillah.

ama ben ilçe milli eğitim müdürü ile bir görüşsem iyi olur dediğim gibi.

Ddevran
Genel Müdür
13 Ekim 2024 15:48

Hocam ilçe milli eğitim şube md yada müdürü ile bire bir görüşün daha kolay derdiniz anlaşılır sonra resmiyet olur

kimuni, 1 ay önce

bu dediğiniz dilekçe okula mı verilecek dilekçe örneği var mı hocam?

balarest
Genel Müdür
13 Ekim 2024 21:58

) Gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait okul servis aracı olarak teçhiz edilmiş araçlar, taahhüt ettikleri öğrenci ve çocukları taşıma hizmetlerini aksatmamak kaydıyla, personel servis taşıma faaliyetlerinde de kullanılabilir. yönetmelik bu sekilde servis ucretini odediginiz takdirde yasal hakkınız var

kimuni
Daire Başkanı
13 Ekim 2024 22:06

hocam yazı için çok teşekkür ederim.

ancak çok geç oldu bence (hem 2 -3 tane öğretmen de herhalde yanlış bilgi vermiş olamaz.). servis şoförüne söyledim artık servise binmeyeceğim diye.

yarın saat 6.00-6.30 gibi evden çıkmayı düşünüyorum.

biraz zor olacak belki başka yapabileceğim bir şey yok artık en azından şimdilik.

balarest, 1 ay önce
) Gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait okul servis aracı olarak teçhiz edilmiş araçlar, taahhüt ettikleri öğrenci ve çocukları taşıma hizmetlerini aksatmamak kaydıyla, personel servis taşıma faaliyetlerinde de kullanılabilir. yönetmelik bu sekilde servis ucretini odediginiz takdirde yasal hakkınız var

balarest
Genel Müdür
13 Ekim 2024 22:08

) Gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait okul servis aracı olarak teçhiz edilmiş araçlar, taahhüt ettikleri öğrenci ve çocukları taşıma hizmetlerini aksatmamak kaydıyla, personel servis taşıma faaliyetlerinde de kullanılabilir

Ddevran
Genel Müdür
13 Ekim 2024 23:05

h) Geçici olarak belgesi iptal olan şoförlerin sözlesmeleri iptal edilecektir. 1) Öğrenci servis araçlarına komisyonun onayladıklarıın dışinda (taşt sürücüsünün yakınları dahil) hiçbir kimse bindirilmeyecektir i) Şoför ve rehber personelin, ilgili il/ilçe milli müdürlüğünce düzenlenen eğitim sonunda verdiği sertifikaya sahip olmaları gerekmektedir

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM

Araçların Özellikleri

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
14 Ekim 2024 00:26

Ya bi sürü öğretmen servise biniyor.Sanki yönetmelik her yerde uygulanıyor.

Ddevran, 1 ay önce

h) Geçici olarak belgesi iptal olan şoförlerin sözlesmeleri iptal edilecektir. 1) Öğrenci servis araçlarına komisyonun onayladıklarıın dışinda (taşt sürücüsünün yakınları dahil) hiçbir kimse bindirilmeyecektir i) Şoför ve rehber personelin, ilgili il/ilçe milli müdürlüğünce düzenlenen eğitim sonunda verdiği sertifikaya sahip olmaları gerekmektedir

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM

Araçların Özellikleri

buraközeleğitim
Müsteşar
14 Ekim 2024 12:29

girişteki koltuk bundan sonra benim koltuğum kimse buraya oturmuyor anlaşıldı mı diye serviste bir kere posta koyuyorsun hocam sonra rahat ediyorsun.

14 Ekim 2024 22:17

Sizin yasak olduğu için servise binmemeniz saçma olmuş. Taa en başta sizlik bir durum yok demiştim. Siz servise bindiğiniz için herhangi bir ceza almazsınız. Bu durum birilerini rahatsız eder ve şikayet olursa servisçi uyarılır o kadar

kimuni, 1 ay önce

hocam yazı için çok teşekkür ederim.

ancak çok geç oldu bence (hem 2 -3 tane öğretmen de herhalde yanlış bilgi vermiş olamaz.). servis şoförüne söyledim artık servise binmeyeceğim diye.

yarın saat 6.00-6.30 gibi evden çıkmayı düşünüyorum.

biraz zor olacak belki başka yapabileceğim bir şey yok artık en azından şimdilik.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
14 Ekim 2024 22:54

Öğrenci servisine bin utanmadan birde öğrenciler yer vermiyor diye söylen. İyice dibi gördük böyleleri yüzünden. Yok arabam yokmuş yok ehliyetim yokmuş. Git o koyde yasa o zaman

Braweheart01
Genel Müdür
14 Ekim 2024 23:12

Benim arabam var bazen ben de biniyorum öğrenci servisine (araba tamirde olduğunda filan) tabii bizim öğrenciler en yaşlısı 10 yaşında beni görünce seviniyorlar şen şakrak gidiyoruz size gelirsek eğer onlar benim yerimi değiştirip dışlasaydı eve gidip kendimi sorgulardım neyi yanlış yapıyorum neyi doğru yapıyorum şeklinde.. gerekirse psikiyatrik destek alırdım ama bu olaya maruz kaldıysanız öğretmenlik yapamıyorsunuz demektir. Öğretmenlik de sizin işiniz yapamazsanız aç kalırsınız hayatınızı böyle kazanıyorsunuz , kitap alın meslekte öğrencilere karşı davranışlarla kitap alıp kendinizi geliştirin. Bu konuda video falan varsa izleyin, diksiyon kursuna kişisel gelişim kursuna yazılın kendini geliştirmeye çalışın.

Toplam 34 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi