Editörler : "eskiyara"Pangaea
13 Ekim 2024 23:23

Gelir vergisi

arkadaşlar bordro erişime açıldı baktım da, 1381 tl gelir vergisi kesilmiş ve eylül ayı bordrosunda bu yok idi.

ek dersten mi yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandı. net ödenen maaş baya düştü.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
14 Ekim 2024 00:23

Eylül ayında da kesildi gelir vergisi.Vergi dilimi artınca oran ve kesinti yükseliyor.

kimuni
Daire Başkanı
14 Ekim 2024 00:37

sıfır (0) olarak gösterilmiş hocam eylül ayındaki bordroda.

Memleketinogretmeni, 1 ay önce

Eylül ayında da kesildi gelir vergisi.Vergi dilimi artınca oran ve kesinti yükseliyor.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
14 Ekim 2024 00:41

Ek bordro yok mu ek ders eklenmis mi bordroya eklenmemişse ek bordro düzenlenmiştir.Benimkine bakayım merak ettim.

kimuni, 1 ay önce

sıfır (0) olarak gösterilmiş hocam eylül ayındaki bordroda.

kimuni
Daire Başkanı
14 Ekim 2024 00:43

ek ders maaş bordrosuna işli.

Ek bordro yok mu ek ders eklenmis mi bordroya eklenmemişse ek bordro düzenlenmiştir.Benimkine bakayım merak ettim.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
14 Ekim 2024 00:49

Ağustos,eylül ve ekim bordrolarina baktım gelir vergisi 0 gözüküyor.

kimuni
Daire Başkanı
14 Ekim 2024 00:52

ekim ayında da sıfır gözüktüğüne emin misiniz?

(ek dersiniz var mıydı ekimde ?)

Ağustos,eylül ve ekim bordrolarina baktım gelir vergisi 0 gözüküyor.

TalhaEymenn
Aday Memur
14 Ekim 2024 01:18

Benim de aylardır gelir vergisi 0 iken ekim kesintisi 1145 tl. Ekders gecen ay 109 liradan yatarken bu ay 120 liradan yatti yani ekdersler ay bitmeden hazırlandığı için vergi ekdersten değil maaştan kesildi. Şimdiye kadar ekders ayın başında yapıldığı için gelir vergisi hep ekdersten gidiyordu maaştaki gelir vergisi kesintisi 0 oluyordu. Aslında pek fark yok ha maaştan kesilmiş ha ekdersten sonuçta ikisi de ayni miktar oluyor

matemkogr
Daire Başkanı
14 Ekim 2024 07:38

Sözleşmeli öğretmenim.. Ek dersler maaş bordromda görünmüyor ve ayrı bir bordro da yok ekders için.

buraközeleğitim
Müsteşar
14 Ekim 2024 09:20

4021.25 kesilmiş benden. Sanırım ben bir üst dilime girdim.

buraközeleğitim
Müsteşar
14 Ekim 2024 09:22

Bir önceki ay sıfır gelir vergisi görünüyor

Afitaper96
Memur
14 Ekim 2024 09:46

Bilen arkadaşımız varsa cevaplayabilir mi? Eylül ek dersimizden vergi kesildi idareye sorduk bizimle ilgili değil kbs otomatik kesmiş maaşlarınızdan kesilmeyecek denildi bordroya baktığımda son 3 ay gelir vergisi 0 görünüyor maaş 3 aydır aynı yatıyor. Ekderslerden kesilen vergi maaşa bir etkisi olmamış. Çünkü son 3 ay aynı maaş yatıyor burada bir sorun yok mu?
Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi