Editörler : cihan27E.Kayı Han

ayhann06
Memur
02 Kasım 2024 09:41

işçinin 1 aylık gelir vergisi memurun yıllık vergisine eşitken böyle istemde bulunman yanlış.

yapılacak bir düzenleme varsa işçi gelir vergisi memur seviyesine indirilmelidir. yada memurun gelir vergisi artırılmalıdır ek ödemlerine vergi kesintisi gelmelidir.

Mahoaga25, 2 ay önce

Komik çocuk:)))

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
02 Kasım 2024 12:08

memurun ne ek odemesi var anlat bakalim hele

memurun 1 tek maasi var

biz isci gibi 5/10 cesit ek odeme almiyoruz

bos bos konusmayi birakin lutfen

ayhann06, 1 ay önce

işçinin 1 aylık gelir vergisi memurun yıllık vergisine eşitken böyle istemde bulunman yanlış.

yapılacak bir düzenleme varsa işçi gelir vergisi memur seviyesine indirilmelidir. yada memurun gelir vergisi artırılmalıdır ek ödemlerine vergi kesintisi gelmelidir.

musa1992
Şef
02 Kasım 2024 12:25

sizi bilemem ama torpilli kadroya geçen asgari ücretli taşeronlar zaten hak etmediği maaşları alıyorlar bir de utanmadan memurların üç kuruş parasında mı gözünüz var utanın biraz.

ayhann06, 1 ay önce

arcadia26
Kapalı
02 Kasım 2024 12:27

üç buçuk ali kardeşim adamlar konu dağıtıyor, 10 kamu işçisi ile beraber çalışıyorum tek memur benim içlerinde adamlar gece vardiyası kavgası yapiyor 5 kalem maaş alıyor, bordro 34 bin, yol 3,yemek 4 her ay gece farkı, aralarında kavga ediyor lar sen 1 hafta gece fazla geldin diye, Aralık ta 23 bin ikramiye, artık belli olmasın diye tediye leri bile 3 er aya bölündü, ortalaması 44 bin aylık, kendi memleketinde herkes kulpsuz cumhuriyet altını biriktirme yarışımdalar, altın günleri de var tabi
üçbuçukali, 1 ay önce

memurun ne ek odemesi var anlat bakalim hele

memurun 1 tek maasi var

biz isci gibi 5/10 cesit ek odeme almiyoruz

bos bos konusmayi birakin lutfen

arcadia26
Kapalı
02 Kasım 2024 12:29

anlatma sana anlat diyen oldumu, olay parti olayı değil konuyu dağıtma..
ayhann06, 1 ay önce

100 kez anlattık hala anlamamışsın...

2015 haziran seçimlerinde chp ve mhp taşerona kadro sloganı ile seçim yarışına girdi akp hiç bir taahhüt vermedi.. seçimi hiç bir parti çoğunluk oy alamadığı için kazanamadı koalisyonda olmadı .

2015 kasım seçimlerine AKP de taşerona kadro ve diğer partiler gibi asgari ücret zam mı vs taahhüt vererek girince tek başına seçimi kazandı ve 2018 de kadro adı altında işçileri bakanlık bünyesine aldı..

mhp veya chp tek başına çıksaydı onlarda kadro verecekti . size göre akp yandaşı olduk mhp veya chp kazansaydı onların yandaşı olurduk yine size göre.

gerçekte herkes ekmeğinin peşinde ! sınavsız kadro kızgınlığından herkesi bir tutamazsınız.

04 Kasım 2024 11:30

senin bu dediğin keşke olsa da memurların ne kadar az maaş aldıkları ortaya çıksa.. tabi hükümet yedirmez maaşınızı memur kadar gösteriip emekli maaşınızdan verince 2 kat 3 kat fazladan çıkıp burda yorum yaparsınız. birçoğunuz ilkokul mezunu olup zamanında taşeronla işe alındınız ve hepiniz maden işçisi gibi muamele görüp maaş alıyorsunuz. ama memurlukta bu durum yok. sınıf sınıf maaşlar değişiyor..

ayhann06, 1 ay önce

ayhann06
Memur
12 Kasım 2024 13:38

Bahse konu işçi sınıfı çok eski kamu işçi sınıfı onlarında sayısı gün geçtikçe azalıyor özellikle bu sene için emekli maaşı %35 düşük bağlanacağı için müthiş emekli olan var...

bunların dışındaki işçiler ve 696 khklı işçiler aynı haklara sahip değil acaip bir orantısız maaş sistemi sosyal hak sistemi var.

savunma sanayi işçisi bile 30 35 bin bandında maaş alıyor askeri terzi işçi arkadaşım var ek işe gidiyor her gün hafta sonu .

belediyeler bile öyle 18 bin maaş veren var çok daha fazlasını veren belediye var .

hayat pahalılığında alınan maaşlar memur içinde işçi içinde düşük kesinlikle .

Sanayi de göçük düzeltmeye 1 karış yere 10 bin istiyorlar . memur ve işçi ücreti kıyaslandığında çok çok düşük seviyede maaşlar kesinliklee

kerten.kele, 4 hafta önce

senin bu dediğin keşke olsa da memurların ne kadar az maaş aldıkları ortaya çıksa.. tabi hükümet yedirmez maaşınızı memur kadar gösteriip emekli maaşınızdan verince 2 kat 3 kat fazladan çıkıp burda yorum yaparsınız. birçoğunuz ilkokul mezunu olup zamanında taşeronla işe alındınız ve hepiniz maden işçisi gibi muamele görüp maaş alıyorsunuz. ama memurlukta bu durum yok. sınıf sınıf maaşlar değişiyor..

aliimemur01
Aday Memur
21 Kasım 2024 18:37

Arkadaşlar haklısınız ama engelli olan ne yapsın mağdurların çalışacak durumu olamayanları düşünün

aliimemur01
Aday Memur
21 Kasım 2024 18:43

Bırakında 657 sayılıdan hak faydanlasınlar bu engelli kardeşlerimi hayat yaşasınlar en güzel onların

21 Kasım 2024 20:45

ya ne alakası var yok eski işçilermiş de falan filan bizzat yanımda bordeolarına baktım ve tediye ikramiye falandı filandı en az 45 alıyor adamlar la benim 25 yıllık şefim o kadar almıyor senin ne farkın var bi de sabah yalandan bi 1 saat falan temizlik yapılıyor akşama kadar yatıyorlar bizzat şahidim çalıştıkları falan da yok yani bi haketme durumu yok memur niye sizden az alacak hayırdır gerçi size de kızmıyorum bizim başımızda böyle sendikalar üç kuruş paraya tamah edip o sendikalar a üye olanlar oldukça size de kızamıyorum
ayhann06, 3 hafta önce

Bahse konu işçi sınıfı çok eski kamu işçi sınıfı onlarında sayısı gün geçtikçe azalıyor özellikle bu sene için emekli maaşı %35 düşük bağlanacağı için müthiş emekli olan var...

bunların dışındaki işçiler ve 696 khklı işçiler aynı haklara sahip değil acaip bir orantısız maaş sistemi sosyal hak sistemi var.

savunma sanayi işçisi bile 30 35 bin bandında maaş alıyor askeri terzi işçi arkadaşım var ek işe gidiyor her gün hafta sonu .

belediyeler bile öyle 18 bin maaş veren var çok daha fazlasını veren belediye var .

hayat pahalılığında alınan maaşlar memur içinde işçi içinde düşük kesinlikle .

Sanayi de göçük düzeltmeye 1 karış yere 10 bin istiyorlar . memur ve işçi ücreti kıyaslandığında çok çok düşük seviyede maaşlar kesinliklee

ayhann06
Memur
23 Kasım 2024 00:30

eski kamu işçilerinin maaş durumları daha iyi taşerondan kadroya alınanlar ile farklılıklar çok fazla ..

kamu işçisi gelir vergisi kesintisi çok fazla adaletsizlik var buraya değiniyorum . memurda taban maaştan vergi ödüyor gelir vergisi az kesiliyor işçide öyle olmalı .. yada memurdan da fazla vergi alınmalıdır işçinin halinden anlasın !

Hadicanımmm, 2 hafta önce
ya ne alakası var yok eski işçilermiş de falan filan bizzat yanımda bordeolarına baktım ve tediye ikramiye falandı filandı en az 45 alıyor adamlar la benim 25 yıllık şefim o kadar almıyor senin ne farkın var bi de sabah yalandan bi 1 saat falan temizlik yapılıyor akşama kadar yatıyorlar bizzat şahidim çalıştıkları falan da yok yani bi haketme durumu yok memur niye sizden az alacak hayırdır gerçi size de kızmıyorum bizim başımızda böyle sendikalar üç kuruş paraya tamah edip o sendikalar a üye olanlar oldukça size de kızamıyorum
Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi