Editörler : swat3410
20 Ekim 2024 10:22

İçişleri Bakanlığı torba yasa
Yasa hakkında bilgisi olan olan var mı? özellikle çalışma saatleri ile ilgili bir gelişme. Artık insanlık dışı çakma 12/36 dan ne zaman kurtulacağız. Tuzu kurular yorum yapmazsa sevinirim.
20 Ekim 2024 12:14

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

yaklaşık 10 yıl 12/24 çalışmış biri olarak diyorum ki, teşkilatta çakma 36 nur nimettir... 3 gün olan değil... 5 gün olanı çok güzel... Gönül isterki tam 36 olsun..ama bize yedirmezler.

hedef2024
Memur
20 Ekim 2024 12:17

Polisin yararına hiç bir şey çıkacağını sanmıyorum çıkarsa 55 yaş olan emeklilik yaşı 60 olur onuda polisler değil müdürler istiyor

Brse
Şef
20 Ekim 2024 13:55

2. Şark iptali bu yasa içinde mi

Syrmnx
Aday Memur
20 Ekim 2024 17:40

ne zaman sunulacak torba yasa bi tarih varmı

aericon
Şef
20 Ekim 2024 18:02

Polis Memuruna pozitif bir yasa olduğunu düşünmüyorum varsa negatif vardır anca !

tsubasa17
Kapalı
20 Ekim 2024 19:10

çorap rengi değişebilir

Sbz1dftd
Şube Müdürü
20 Ekim 2024 19:20

POLİSİN UZUN MESAİSİNDEN kastımız bir mesainin 12 saat 13 saat olmasıdır. öncelikle polisin ÇALIŞMA SİSTEMİYLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMEDE bu UZUN MESAİDEN POLİSİN kurtulması gerekiyor. bir mesai EN FAZLA 8 SAAT OLMALIDIR... çakma 12 /36 nın 5 gündüz çok yıpratıcı oluyo insan dayanamıyor özellikle 4. ve 5. günler resmen bitiyor insan. diğer katılmadığım konu emeklilik yaşı ile ilgili düzenleme hadi gözünüz aydın 60 yaşına çıkıyor he.... biz asla emekli olamayız

selimpusat80
Aday Memur
20 Ekim 2024 20:52

müdürlerin yaş haddi zaten 60 ea 58 kom 56 pm 55
hedef2024, 7 ay önce

Polisin yararına hiç bir şey çıkacağını sanmıyorum çıkarsa 55 yaş olan emeklilik yaşı 60 olur onuda polisler değil müdürler istiyor

Klav.ye
Şef
20 Ekim 2024 20:53

maaş ve özlük haklarının jandarma ile eşitlenmesi ile ilgili bir çalışma oldugunu ve torba yasaya girmesi için ugraşıldıgı konusunda bilgiler var ama bu yasada olur mu bilemem. sayın bakan emniyet müdürleri ile yapılan toplantıda 2025 in başında bu konuyu çözmüş olacagız demiş..

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
20 Ekim 2024 20:53

Ben deyince şimdi gene kızacaksınız da hadi mantık yürütelim.1+1oldu diyelim velevki oldu diyelim .çalısma sistemi her yerde oldu böyle diyelim. maç görevi geldi çattı:)hadi bakalım eee çalışanlar zaten kendi görevinde çalışacak çünkü sayılar baya düşecek kim gidecek maç görevine müdürler mı yoksa sadece 8 5 çalışanlar mı .ne olacak istiratinizi alıyoruz beyler adam lazım sonra ki gün kendi görevine geleceksin sonra ki gün aboo miting var kurultay vak yürüyüş var miting var derken bir bakmışsın ki çalışıp duruyorsun gündüz .istanbul ankara izmir bursa adana trabzon eskişehir antalya daha sayamadığım bir çok ilde birçok futbol takımı var onu burak bilmem kaçıncı lige kaç adam yazılıyor .deprem pandemi sel teknofest hey yavrum hey hala bu sistemi istiyorsunuz aklım almıyor bunu yapacaklarına olan inancınızı hadi yaptılar diyelim her dk iznin kesilecek. hala ısrarla diyorum size mesai saatlerinin düzeltilmesini esteleceıineze diğer memurlar gibi enflasyon çostuğunde twiterdar mesai saatleri düzeltilsin ikinci şark kalksın diye etkinlik yapıp para istese idiniz şimdi maaşımız 70 bin olurdu .80 bin olurdu. O zamanda çok dedim hara isteyin devlet veriyor bol keseden .aranızda çıktı bazıları para istemiyoruz maaşımız 10 bin az olsun huzur olsun dedi .polisin huzuru olma ihtimali varmıs gibi para var huzur var derdik en azından.
20 Ekim 2024 22:46

aylık 160 saati aşan kısım paraya bağlanırsa sorun kalmaz. müdürlerin keyfi görev yazmamasını sağlamak için kanuni düzenleme yapılması gereklidir. tüm ek görevler paraya bağlanırsa herkes gitmek ister zaten. bakın sınav görevlerinden şikayet eden kaldı mı? çünkü ucunda para var......
iyilikiyidir01, 7 ay önce
Ben deyince şimdi gene kızacaksınız da hadi mantık yürütelim.1+1oldu diyelim velevki oldu diyelim .çalısma sistemi her yerde oldu böyle diyelim. maç görevi geldi çattı:)hadi bakalım eee çalışanlar zaten kendi görevinde çalışacak çünkü sayılar baya düşecek kim gidecek maç görevine müdürler mı yoksa sadece 8 5 çalışanlar mı .ne olacak istiratinizi alıyoruz beyler adam lazım sonra ki gün kendi görevine geleceksin sonra ki gün aboo miting var kurultay vak yürüyüş var miting var derken bir bakmışsın ki çalışıp duruyorsun gündüz .istanbul ankara izmir bursa adana trabzon eskişehir antalya daha sayamadığım bir çok ilde birçok futbol takımı var onu burak bilmem kaçıncı lige kaç adam yazılıyor .deprem pandemi sel teknofest hey yavrum hey hala bu sistemi istiyorsunuz aklım almıyor bunu yapacaklarına olan inancınızı hadi yaptılar diyelim her dk iznin kesilecek. hala ısrarla diyorum size mesai saatlerinin düzeltilmesini esteleceıineze diğer memurlar gibi enflasyon çostuğunde twiterdar mesai saatleri düzeltilsin ikinci şark kalksın diye etkinlik yapıp para istese idiniz şimdi maaşımız 70 bin olurdu .80 bin olurdu. O zamanda çok dedim hara isteyin devlet veriyor bol keseden .aranızda çıktı bazıları para istemiyoruz maaşımız 10 bin az olsun huzur olsun dedi .polisin huzuru olma ihtimali varmıs gibi para var huzur var derdik en azından.

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
20 Ekim 2024 22:48

bende bunu diyorum para isteyelim verecekler ama bizimkiler herkez vatan sevdalisi oluyor sanki biz başka yerde çalışıyoruz
hurgenerall, 7 ay önce
aylık 160 saati aşan kısım paraya bağlanırsa sorun kalmaz. müdürlerin keyfi görev yazmamasını sağlamak için kanuni düzenleme yapılması gereklidir. tüm ek görevler paraya bağlanırsa herkes gitmek ister zaten. bakın sınav görevlerinden şikayet eden kaldı mı? çünkü ucunda para var......

hedef2024
Memur
21 Ekim 2024 10:00

işte 60 olan müdürler 65 yaşında emekli olacak kendilerine istiyorlar yoksa polisi düşünen falan yok.

selimpusat80, 7 ay önce
müdürlerin yaş haddi zaten 60 ea 58 kom 56 pm 55

Yok yaaaa
Aday Memur
21 Ekim 2024 12:53

içişleri bakanlığının torba yasayla ilgili kanun çıkaracağını nereden duydun.?
21 Ekim 2024 13:36

Müdür yaş haddi zaten 60
hedef2024, 7 ay önce

demirsa
Aday Memur
21 Ekim 2024 13:42

Doğru düzgün tam 1 gün iznin yok biyere açılamıyon gece tekrar gidiyon sen gibiler buna razı oldukça daha çok sırtımıza binerler
BAYYCU-NOYAN, 7 ay önce

yaklaşık 10 yıl 12/24 çalışmış biri olarak diyorum ki, teşkilatta çakma 36 nur nimettir... 3 gün olan değil... 5 gün olanı çok güzel... Gönül isterki tam 36 olsun..ama bize yedirmezler.

Jandarr
Aday Memur
21 Ekim 2024 15:00

Jandarma yüksek maaş almıyor böyle bir algı oluşmuş hatta polisin çalışma şartlarına göre çok daha ağır çalışıyor jandarmada çalışan çok kişi var polisliğe geçmeye calisan

Klav.ye, 7 ay önce

maaş ve özlük haklarının jandarma ile eşitlenmesi ile ilgili bir çalışma oldugunu ve torba yasaya girmesi için ugraşıldıgı konusunda bilgiler var ama bu yasada olur mu bilemem. sayın bakan emniyet müdürleri ile yapılan toplantıda 2025 in başında bu konuyu çözmüş olacagız demiş..

hedef2024
Memur
21 Ekim 2024 16:11

yasada onlarada 65 olacak maddesi var o yüzden yaşı istiyorlar zaten yoksa polis umurlarında değil

police-izmir-, 7 ay önce
Müdür yaş haddi zaten 60

Brse
Şef
21 Ekim 2024 16:20

2. Şark iptali var mi

hedef2024, 7 ay önce

yasada onlarada 65 olacak maddesi var o yüzden yaşı istiyorlar zaten yoksa polis umurlarında değil

SİSDAĞLI
Memur
21 Ekim 2024 16:41

Jandarma yüksek maaş almıyor derken Polise göre hemde çok yüksek maaş alıyor.Tabiki alsın gözümüz yok olamaz da.Ancak Polis çalışma şartlarına göre az maaş alıyor.İnşallah eşitlenir yada çok daha iyi duruma getirilir.
Jandarr, 7 ay önce

Jandarma yüksek maaş almıyor böyle bir algı oluşmuş hatta polisin çalışma şartlarına göre çok daha ağır çalışıyor jandarmada çalışan çok kişi var polisliğe geçmeye calisan

Toplam 265 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi