Editörler : swat3410

Brse
Şef
02 Kasım 2024 07:21

Gönüllü gitmek isteyen gidebilir .ben de karakoldayim bu arada. büyükşehir de.

sancak bayrak, 7 ay önce

Veysel tipioglu sadece yaş haddini yükseltmekle uğraşıyor.çünkü devrelerine söz verdi.ben şahsen ikinci şarkın kalkmasını da istemiyorum.değişiklik iyidir heycan getirir.genelde rahat yerde çalışan lar istemiyor.git İstanbul'da çalışan karakol ve ulara ve ekiplere sorun,3 şark isteyen bile var.

Brse
Şef
02 Kasım 2024 07:22

Demek ki gönüllüler gitse , 2. Şark a gerek kalmaz.

zalimkalemdar
Aday Memur
02 Kasım 2024 09:08

Kesinlikle Yanılıyorsunuz hayat çalıştığın yerden ibaret değildir hayat ailen çocukların ve yaşam gayelerinden ibarettir.Ornegin en güzel çiçeklerin ve bitkilerin yetişmesi için köylü isen bilirsin inek veya benzeri tüm hayvan boklarını kullanırlar o yüzden çok yoğun ve pislik bölgede çalışıp ta İstanbul gibi Büyükşehiri seven vardır.Ön yargılı olma ve ön yargılama yapma
sancak bayrak, 7 ay önce

Veysel tipioglu sadece yaş haddini yükseltmekle uğraşıyor.çünkü devrelerine söz verdi.ben şahsen ikinci şarkın kalkmasını da istemiyorum.değişiklik iyidir heycan getirir.genelde rahat yerde çalışan lar istemiyor.git İstanbul'da çalışan karakol ve ulara ve ekiplere sorun,3 şark isteyen bile var.

Brse
Şef
02 Kasım 2024 10:23

İstanbul daki evli arkadaslara birer lojman , bekarlar için de 1 artı 1 lojman yapılsa ne güzel olur

02 Kasım 2024 11:35

Emniyete Yönelik Torba Yasa düzenlemesinde;

🔸Silah parçaları da silah olarak sayılacakmış. Tetik, dürbün vs gibi...(Kaçakçılık suçları kapsamında)

🔸Polsan üyeliğine emeklilikte de devam edilebilecekmiş.

O kadar görüşme ve dosya sunumuna rağmen gerçek sorunlara yönelik elle tutulur hiçbir şey beklemeyiniz. En büyük sorun silah parçalarıymış...

X' de Emniyet Birlik Platformu', nun paylasimi. Bosuna umitlenmeyin.

sancak bayrak
Daire Başkanı
02 Kasım 2024 12:30

Sen başka teşkilatta çalışıyorsun galiba.istanbul gibi çalışan il yok,bütün iller bir yana, İstanbul bir yana.

Brse, 7 ay önce

Tahmin ettiğin iller yanlış.... İstanbul kadar yoğun bir batı ilindeyim. Yattigimiz yok.

sancak bayrak
Daire Başkanı
02 Kasım 2024 12:31

İstanbul'da çalışmayanların,yeni çıkacak yasada İstanbul'da çalışmaları sağlanmalı.

gökbörü60
Daire Başkanı
02 Kasım 2024 13:31

Samsun ilkadımda çalışan devren varsa bi ara İstanbul mu samsunmu ister yaşamayan bilmez

sancak bayrak, 7 ay önce

Sen başka teşkilatta çalışıyorsun galiba.istanbul gibi çalışan il yok,bütün iller bir yana, İstanbul bir yana.

sagami
Daire Başkanı
02 Kasım 2024 14:30

İstanbul'un terör parası arttırılmalı

Hugosancez
Memur
02 Kasım 2024 14:31

Şunu hala anlamadın izmi polisle ilgili bir şey yapılmaz, beklemeyin diyenlere de inanmayın hiç bir şey olmaz yapılmaz, düzelmez daha dün iki polis daha intihar etti 60 i geçti intihar eden polis bu sene kimsenin..... değil anlayın artık bekleyip Umut lanmayin

Fırtına6655
Aday Memur
02 Kasım 2024 14:37

hh

Fırtına6655
Aday Memur
02 Kasım 2024 14:38

bu hafta mecliste bakalım nolacak.

cambaz_blood
Aday Memur
02 Kasım 2024 14:45

7245 i inşallah düzenlemişlerdir. Aylardır muallakta çalışıyor 30 bin kişi.

Brse
Şef
02 Kasım 2024 15:20

İntihar ne zaman olmuş .

Hugosancez, 7 ay önce

Şunu hala anlamadın izmi polisle ilgili bir şey yapılmaz, beklemeyin diyenlere de inanmayın hiç bir şey olmaz yapılmaz, düzelmez daha dün iki polis daha intihar etti 60 i geçti intihar eden polis bu sene kimsenin..... değil anlayın artık bekleyip Umut lanmayin

Y0KARTIK
Memur
03 Kasım 2024 10:25

Polisle ilgili 1 tane bile madde olacağını sanmıyorum buna 60 yaş muabbetide dahil.

03 Kasım 2024 10:44

Siz olayı sadece parayla değerlendiriyorsunuz. Bazı insanlar için İstanbul'daki maaş 150.bin tl olsa bile farketmez. Mesela benim için. Tercih dışı geldipim bu cehennem çukurunda ayda 200 bin lira istanbul mu 40 bin lira diyarbakır mı deseler Diyarbakır derim. Bir kere tercih dışı geldim, böyle bir dayatöa direk insanın hayatıyla oynamak. Trafikte, mesaide çektiğim stresin maddi karşılığı yok. Herşeyden daha önemlisi sahip olduğun hayat kültürü. İstanbul gibi bir lağım çukuruna alışamam mesela çünkü daha hiç İstanbul'da işim olmadı. Tanıdığım, akrabam, eşim dostum yok. Hastalığı var, sağlığı var, iyi günü kötü günü var. Ben doğuluyum, o kültür bana daha samimi geliyor. Doğuda 20 sene çalışabilirim. Tabi aynı sebeplerden İstanbul'u çok sevenler de var. Bir kere girdik teşkilata ve çıkamıyoruz. Bir tane hayatımız var onu da üç beş müdürün keyfiyetine ipotek ettik. En çok bu zoruma gidiyor. Köleden tek farkımız 657'ye tabi olmamız. Egm'de oturan bir adam keyfine göre benim hahatımı şekillendiriyor. Ulan tercih hakkı sunma o zaman. Sen kimsin insanların kaderini çiziyorsun?

Neyse. Herşeye maaş olarak bakmamalı. Burada evli arkadaşlara bakıyorum, eşi çalışanın da çalışmayanın da aile hayatı yok. Sıra sıra boşanıyolar insanlar. İş stresi bir yana, günde 3 saat trafik çekip eve geliyor insanlar, ondan sonra birbirlerine tahammülleri kalmıyor. Karı koca memur, çocukları var, maaşın birisi çocul bakıcısına gidiyor. Çift maaş gibi yaşayamıyolar yani. Ailesi burada olmayan, burada büyümeyenler için zulüm. Ama ailesi burada olan adamı da tercih dışı Yalova'ya falan veriyolar. Saçma sapan bir sistem. Ver kardeşim adam nereyi istiyorsa. Bırak kalkınsın, düzenli yaşasın. Ama aynı kurallar kendi mahallesinde çalışan bekçiler için geçerli değil. Adamın galerisi var, aynı zamanda bekçi, gece gidip galerisinde uyuyor, gündüz galeride çalışmaya devam ediyor. Dolayısıyla olay sadece maaş değil. Bu adaletsizliğin, öobbingin, değersizliğin getiriai maaşla götürülemez yani. Maaşımız 200 bin de olsa yine polisler intihar etöeye devam ederler.

sagami, 7 ay önce

İstanbul'un terör parası arttırılmalı

emir mehmet
Şube Müdürü
03 Kasım 2024 12:24

yaw he bı İstanbul çalışıyor diğer iller yatıyor, İstanbul'da çalışıp ta şarka gidenlerde ne hikmetse hep İstanbulu özlüyor gitmek istiyor
sancak bayrak, 7 ay önce

İstanbul'da çalışmayanların,yeni çıkacak yasada İstanbul'da çalışmaları sağlanmalı.

03 Kasım 2024 14:12

Istanbul'dan Diyarbakir a gelenler aynen senin dedigini soyluyorlar. Diyarbakir' da duzen yok, ek gorevi fazla Istanbul da bile bu kadar ek gorev yok diyorlar. Her iki ilde calismis arkadaslar yorum yapabilir.

emir mehmet, 7 ay önce
yaw he bı İstanbul çalışıyor diğer iller yatıyor, İstanbul'da çalışıp ta şarka gidenlerde ne hikmetse hep İstanbulu özlüyor gitmek istiyor

Anderson1
Şef
03 Kasım 2024 17:22

15 sene istanbulda çalıştım hergun işe ve eve gelmek toplam 2,5 veya 3 saat sürerdi sanki il değiştiriyorsun velevki gençliğimiz otobüslerde bitti. Smdı doguya geldim eve 10 dakıka yürüyerek 15 dakika hayat varmış dedm İstanbulda çalışmayan bilemez herkes istanbulda çalışmalı polislerin sonra derler ki 3.şarka bile giderim

Anderson1
Şef
03 Kasım 2024 17:23

Ayrıca istanbuldaki arkadaşlarımla görüşüyorum doğudan gelenlerin hepsi tekrar doğuya gitmek için can atıyorlarmış . Kal bakalım 8 sene orda bi çalış bi gayret göster:)

Toplam 265 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi