Editörler : swat3410

siyahbeyaz88
Genel Müdür
03 Kasım 2024 17:47

o diyenler istanbulda yatan torpilli tayfadır , istanbulun ek görevleri diğer 80 ilin ek görevlerinin toplamından fazladır
Deli-Kurt2017, 6 ay önce

Istanbul'dan Diyarbakir a gelenler aynen senin dedigini soyluyorlar. Diyarbakir' da duzen yok, ek gorevi fazla Istanbul da bile bu kadar ek gorev yok diyorlar. Her iki ilde calismis arkadaslar yorum yapabilir.

siyahbeyaz88
Genel Müdür
03 Kasım 2024 17:50

bende senin gibi istanbulda 14 yıldır hep iş yerim uzaktaydı zamanımın çoğu yollarda geçti şimdi 4 aydır şarktayım küçük bir ilçede evimle nöbet kulübem arası yürüme 10 dakika, istanbulu gezmek için bile özlemiyorum o kalabalığa karmaşaya girmek bile insanı yoruyor
Anderson1, 6 ay önce

15 sene istanbulda çalıştım hergun işe ve eve gelmek toplam 2,5 veya 3 saat sürerdi sanki il değiştiriyorsun velevki gençliğimiz otobüslerde bitti. Smdı doguya geldim eve 10 dakıka yürüyerek 15 dakika hayat varmış dedm İstanbulda çalışmayan bilemez herkes istanbulda çalışmalı polislerin sonra derler ki 3.şarka bile giderim

03 Kasım 2024 17:52

Gelenler karakol, ekiplede calismis polisler. Oyle torpilli yerlede calisanlar degil.

siyahbeyaz88, 6 ay önce
o diyenler istanbulda yatan torpilli tayfadır , istanbulun ek görevleri diğer 80 ilin ek görevlerinin toplamından fazladır

neşter61
Şube Müdürü
03 Kasım 2024 17:57

Bu işin İstanbul'u Rize'si yok. Birlik olup bu çalışma saatleri ile ilgili yasayı çıkarmak gerek

Sonra 2. Şark da iptal edilmeli. Çalışmak isteyenlere de gönüllü emeklilik yaşı 60 yapılmalı. Bu hakları elde etmek için birlik olmak gerek. Kendinizi yerseniz alırsınız havanızı.

siyahbeyaz88
Genel Müdür
03 Kasım 2024 18:12

2.şarkı felan boşverin aynı yerde değişim yaptığım jandarma uzaman 75 bin alıyor ben 15 yıl olcak operasyonla 61 i zor alıyorum en önemli konu maaş
neşter61, 6 ay önce

Bu işin İstanbul'u Rize'si yok. Birlik olup bu çalışma saatleri ile ilgili yasayı çıkarmak gerek

Sonra 2. Şark da iptal edilmeli. Çalışmak isteyenlere de gönüllü emeklilik yaşı 60 yapılmalı. Bu hakları elde etmek için birlik olmak gerek. Kendinizi yerseniz alırsınız havanızı.

Syrmnx
Aday Memur
03 Kasım 2024 18:43

bu hafta içi torba yasa meclise sunulacak deniliyor doğruluğunu bilen varmı

Proletariat
Daire Başkanı
03 Kasım 2024 18:51

Çmb ile polsan konusunun olduğunu söylediler bakalım Cumaya kadar meclise gelir.
Syrmnx, 6 ay önce
bu hafta içi torba yasa meclise sunulacak deniliyor doğruluğunu bilen varmı

ozerrrr
Şube Müdürü
03 Kasım 2024 18:52

tek temennim tek isteğim yaş hatti zorunlu yükselmesin 8 sene kaldı kesinlikle kaldıramam isterse 200 bin versinler. pskolojik olarak biteriz.

Brse
Memur
03 Kasım 2024 20:38

2. Şark da iptal olsa iyi olur

ozerrrr, 6 ay önce
tek temennim tek isteğim yaş hatti zorunlu yükselmesin 8 sene kaldı kesinlikle kaldıramam isterse 200 bin versinler. pskolojik olarak biteriz.

Metehan327
Aday Memur
03 Kasım 2024 20:39

Çmb le alakalı ne var
Proletariat, 6 ay önce
Çmb ile polsan konusunun olduğunu söylediler bakalım Cumaya kadar meclise gelir.

Fırtına6655
Aday Memur
04 Kasım 2024 15:41

ak parti grup başkan vekilinin bugünkü yapılan açıklamasına göre sadece polisle ilgili emeklilikte polsanın isteğe bağlı devam edebileceği ayrıca kaymakamlık giriş şartları bekçilerin çalışmak saatleri ile ilgili düzenlemeler olacağını belirtmiştir yani bize yönelik bir şey olduğunu zannetmiyorum başka

mfg04
Aday Memur
04 Kasım 2024 16:59

Başkanlığa Geliş Tarihi 04/11/2024 Teklifin Başlığı Dahiliye Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi Teklifin Özeti Teklif ile; başka kurumlarda belirlenen görevlerde geçen sürelerin Mülki İdare Amirliği Sınıfında geçen sürelerden sayılması, kaymakam adaylarında aranacak eğitim şartlarının, mülkiye müfettişi olmak için aranacak şartlar ile müfettişlerin yetkilerinin, mülki idare amirlerinin değerlendirme usullerinin ve valilerden genel müdür veya dengi kadrolara atananların özlük haklarının düzenlemesi, Polis Bakım ve Yardım Sandığının amacının ve üyelerinin belirlenmesi, emeklilerle ilgili uygulamadaki boşluğun giderilmesi, sandık gelirleri, üyelik aidatları ve sandıktan yapılacak yardımların düzenlenmesi, kayda tabi olmadan yurt dışından getirilen veya ülkemizde üretilen ateşli silah parçalarının birleştirilerek ateşli silah haline getirilmesinin önlenmesi, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ekinde yer alan cetvellerin düzenlenmesi, muvazzaf olarak göreve başlayan astsubaylar ile sözleşmeli iken daha sonradan muvazzaflığa geçirilen astsubayların özlük haklarının düzenlenmesi, yabancı memleketlere gönderilecek noterlik işlemlerinin altındaki mühür ve imzanın onaylanması işleminin valilik ve kaymakamlıklarca yapılabilmesi, kiralanan araçların; terör, kaçakçılık, gasp, hırsızlık, dolandırıcılık vb. suçlarda kullanılması veya suçlara konu olmasının engellenmesi, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinde lisans ve önlisans eğitimi alanlar ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı nam ve hesabına diğer yükseköğretim kurumlarında okuyan öğrencilerin ve mecburi hizmetle yükümlü olduğu süre içinde istifa edenler ile disiplinsizlik, işledikleri suç veya her ne suretle olursa olsun ilişiği kesilen personelin; kendilerine yapılan öğrenim, eğitim ve yetiştirme masraflarına yönelik ödeyecekleri tazminat tutarının artırılması, ışıklı ve/veya sesli uyarı işareti veren cihazların kullanılması yasak olan araçlara uygulanacak yaptırımların ağırlaştırılması, özel güvenlik görevlilerinde aranacak şartlarda değişiklik yapılması, dernek lokallerinin açılması, işletilmesi, denetimi ve kapatılmasına yönelik düzenleme yapılması, kısa dönem ikamet izni verilmesine esas olacak taşınmazın niteliği ve değerinin İçişleri Bakanlığınca belirlenmesine yönelik düzenleme yapılması, sınır dışı etme kararına ve kısa dönem ikamet izni başvurusunun reddi ya da kısa dönem ikamet izninin iptali kararlarına karşı mahkemeye yapılan başvurularda yargılama süreciyle ilgili düzenleme yapılması ile çarşı ve mahalle bekçilerinin çalışma saatlerinin yeniden düzenlenmesi amaçlanmaktadır.

ozerrrr
Şube Müdürü
05 Kasım 2024 00:43

torba patladı bir şey çıkmadı. Allahım akıl sağlığımız bozulmasın. Allah herkesin yardımcısı olsun. en azından yaş hattini yükseltmediklerine şükür.

hedef2024
Memur
05 Kasım 2024 18:11

Bizde yaş 60 olacak diye sevinen çok ihtiyar vardı üzüldüler bu duruma

karabatak28
Aday Memur
05 Kasım 2024 21:13

şu polis sandığının emeklilikte bile devam etmesi çok ilğinç adamlar polisi emeklilikte bile soymanın peşinde vay be

aspnetcore
Şef
05 Kasım 2024 21:26

Bakış açın yanlış. Ben sana gerçek doğru soruyu sormana yardımcı olayım. Kimler emekli olduğunda polis sandığının kaymağını kullanmaya devam etmek ister?

karabatak28, 6 ay önce
şu polis sandığının emeklilikte bile devam etmesi çok ilğinç adamlar polisi emeklilikte bile soymanın peşinde vay be
05 Kasım 2024 21:34

Ben şahsen 52 yaşında bir polis memuru olarak, halen aile ve çevre baskısı nedeniyle çalışmaya devam ediyorum. yaşın uzamasına karşıyım. yoksa üzerimde devamlı 60 yaşına kadar çalışmama yönelik baskı olacaktı.. değil 8 yıl şurada 2 yıl bile çalışacak takatim olduğunu sanmıyorum...
hedef2024, 6 ay önce

Bizde yaş 60 olacak diye sevinen çok ihtiyar vardı üzüldüler bu duruma

karabatak28
Aday Memur
05 Kasım 2024 21:35

sen haklısın böyle bakmak lazım büyüklerimiz doymayan büyüklerimiz
aspnetcore, 6 ay önce

Bakış açın yanlış. Ben sana gerçek doğru soruyu sormana yardımcı olayım. Kimler emekli olduğunda polis sandığının kaymağını kullanmaya devam etmek ister?

sancak bayrak
Daire Başkanı
06 Kasım 2024 11:24

Jandarma beş şark yapıyor,onlar ağlamıyor. bizimkiler ikinci ye ağlıyor.sadece maaşın eşit olması mantıklı mı.

SİSDAĞLI, 6 ay önce
Jandarma yüksek maaş almıyor derken Polise göre hemde çok yüksek maaş alıyor.Tabiki alsın gözümüz yok olamaz da.Ancak Polis çalışma şartlarına göre az maaş alıyor.İnşallah eşitlenir yada çok daha iyi duruma getirilir.

Brse
Memur
06 Kasım 2024 11:29

5 şark i kabul ederek girdi onlar. Bize tek vardı. Oyun ortasında kural değişti .

sancak bayrak, 6 ay önce

Jandarma beş şark yapıyor,onlar ağlamıyor. bizimkiler ikinci ye ağlıyor.sadece maaşın eşit olması mantıklı mı.

Toplam 265 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi