Editörler : swat3410

sancak bayrak
Daire Başkanı
06 Kasım 2024 22:08

Sana tek şark yapacaksın diye sözleşme mı yaptırdılar.ülke şartları değişir,iki de yaparsın üçte yaparsın.bu kadar çok ağlama, millet gönüllü gitmek için uğraşıyor.

Brse, 6 ay önce

5 şark i kabul ederek girdi onlar. Bize tek vardı. Oyun ortasında kural değişti .

Brse
Şef
06 Kasım 2024 22:23

Tamam işte. Gönüllü ler gitse 2. Şark iptal olur. Onları da gondermezler. Ağlama değil ,hakkaniyet adalet olsun diyoruz. Bizim zamanimizda 2. Şark yoktu .olsa bizde 1 yıl kalırdik. Biterdi. Geriye dönük uygulama kanuna da vicdana da aykırı. Bundan 2. Şark iptal olsun adalet olsun diyoruz

sancak bayrak, 6 ay önce

Sana tek şark yapacaksın diye sözleşme mı yaptırdılar.ülke şartları değişir,iki de yaparsın üçte yaparsın.bu kadar çok ağlama, millet gönüllü gitmek için uğraşıyor.

Brse
Şef
06 Kasım 2024 22:27

Kendin diyorsun millet doğuya gitmek istiyor diye. O zaman 2. Şark zaten gerek yok. Gereksiz uygulama demek ki. Bunun için kalksın diyoruz. Gönüllü giden gitsin .acil durumda herkes gitmeye hazır zaten.

Brse, 6 ay önce

Tamam işte. Gönüllü ler gitse 2. Şark iptal olur. Onları da gondermezler. Ağlama değil ,hakkaniyet adalet olsun diyoruz. Bizim zamanimizda 2. Şark yoktu .olsa bizde 1 yıl kalırdik. Biterdi. Geriye dönük uygulama kanuna da vicdana da aykırı. Bundan 2. Şark iptal olsun adalet olsun diyoruz

Anderson1
Şef
07 Kasım 2024 16:57

2.şark sadece istanbul ankara izmir gibi yerlerde çalışanlar için kalkmalı

Poliss155
Şef
07 Kasım 2024 17:18

çok mantıklı bu üç büyük şehir de olanlar için ikinci şark gönüllülük esasıyla devam etmeli

Müspet 07
Aday Memur
07 Kasım 2024 17:18

Göreve başladığımda astsubay ev arkadaşım vardı ve ben ondan fazla maaş alıyordum. Yıllar hangi meslek grubuna olumlu hangisine negatif etki etmiş... İlk eşitsizlik Erbakan hükümeti döneminde oldu. Asker ve polise jet zam manşetleri atılmıştı ancak gel gör ki askere yüzde 70 zam yapılırken polise yüzde 38 yapıldı. Günümüzdeki astronomik eşitsizliğin temeli o orantısız zam ile inşaa edildi. Bu gün sen 55 bin liranın yüzde 10 nu alacaksın yılbaşında, asker 85-90 bin lira maaşının yüzde 10 nunu alacak. Makas yıllar içinde hep böyle açılıp gitti, gidecek de. Halihazırdaki eşitsizliği inşa edenlerin mevcut durumu tolere etme imkânları da kalmadı, hayattan göçüp gittiler. 25-26 yıldır süren, sistematikleşen haksızlık hükmünü icra etmeye devam ediyor. Salt polis değil, çoluk çocuğu da adaletsizliğin sonuçlarına maruz kaldı yıllarca. İzleyen yıllarda diğer kurumlara da iyileştirmeler yapıldı (pandemide sağlık personeline, bu yıl öğretmenlere, adliyeye daha önce vs.)...

Ücret sabit mesai alabildiğine geniş !

sancak bayrak, 6 ay önce

Jandarma beş şark yapıyor,onlar ağlamıyor. bizimkiler ikinci ye ağlıyor.sadece maaşın eşit olması mantıklı mı.

Atilla007
Aday Memur
07 Kasım 2024 18:26

Birileri çıkıp mecliste bangır bangır Türkiye geneli dört grup 12/36 yapacağız, ikinci şark kalkacak diyor. Bari insanların ümitleri ile oynamayın. Yara Kaldı şarkısını hepimize hayırlı olsın.

karabatak28
Aday Memur
07 Kasım 2024 18:31

bu duruma düşürenleri Allah iki çihanda belasını versin
Müspet 07, 6 ay önce

Göreve başladığımda astsubay ev arkadaşım vardı ve ben ondan fazla maaş alıyordum. Yıllar hangi meslek grubuna olumlu hangisine negatif etki etmiş... İlk eşitsizlik Erbakan hükümeti döneminde oldu. Asker ve polise jet zam manşetleri atılmıştı ancak gel gör ki askere yüzde 70 zam yapılırken polise yüzde 38 yapıldı. Günümüzdeki astronomik eşitsizliğin temeli o orantısız zam ile inşaa edildi. Bu gün sen 55 bin liranın yüzde 10 nu alacaksın yılbaşında, asker 85-90 bin lira maaşının yüzde 10 nunu alacak. Makas yıllar içinde hep böyle açılıp gitti, gidecek de. Halihazırdaki eşitsizliği inşa edenlerin mevcut durumu tolere etme imkânları da kalmadı, hayattan göçüp gittiler. 25-26 yıldır süren, sistematikleşen haksızlık hükmünü icra etmeye devam ediyor. Salt polis değil, çoluk çocuğu da adaletsizliğin sonuçlarına maruz kaldı yıllarca. İzleyen yıllarda diğer kurumlara da iyileştirmeler yapıldı (pandemide sağlık personeline, bu yıl öğretmenlere, adliyeye daha önce vs.)...

07 Kasım 2024 18:52

Forumdan uzaklaştırıldınız .... swat3410

sancak bayrak, 6 ay önce

sancak bayrak
Daire Başkanı
07 Kasım 2024 23:56

O dediğin tam sensin,ağlaya ağlaya bu işi yapanlara hasta oluyorum.bu mesleğe ana kucağından adam almak hata.askerliğimi Hakkari'de,15 ay.birinci şark siirt 4 yıl,ikinci şark şırnak 3 yıl yaptım.

esinguler0684, 6 ay önce

Forumdan uzaklaştırıldınız .... swat3410

08 Kasım 2024 08:13

polislerin şu hali :)
08 Kasım 2024 08:42

Yalan söylemişsin, polis hiç bir zaman askerden fazla maaş almadı.
Müspet 07, 6 ay önce

kral122
Daire Başkanı
08 Kasım 2024 10:26

Ben girdiğimde 2 sark vardı

Brse, 6 ay önce

5 şark i kabul ederek girdi onlar. Bize tek vardı. Oyun ortasında kural değişti .

sancak bayrak
Daire Başkanı
08 Kasım 2024 10:59

İkinci şarka gitmek, istemiyenler gih memuru yapılmalı.

08 Kasım 2024 11:51

Ne çıktı torba yasadan 3 ün 1 i. Polise sonuna kadar müstehak. 22 yıldır bu hükümetten polisin yararına ne gördünüz de hala iyi bir şeyler yapmasını bekliyorsunuz.

Brse
Şef
08 Kasım 2024 13:53

Askerlik kalktı. 2. Şark da kalakcak inşallah

karadeniz1422, 6 ay önce

Ne çıktı torba yasadan 3 ün 1 i. Polise sonuna kadar müstehak. 22 yıldır bu hükümetten polisin yararına ne gördünüz de hala iyi bir şeyler yapmasını bekliyorsunuz.

Brse
Şef
08 Kasım 2024 13:55

Güzel teklif. Teşkilatta polis kalmaz..

sancak bayrak, 6 ay önce

İkinci şarka gitmek, istemiyenler gih memuru yapılmalı.

Brse
Şef
08 Kasım 2024 13:56

O zmana siz 2 şark yapmalisiniz

kral122, 6 ay önce

Ben girdiğimde 2 sark vardı

Ggül06
Memur
08 Kasım 2024 15:05

İsteğe bağlı Emeklilik yaşını bari yukseltselerdi isteyen çalışır isteyen emekli olurdu

cengaver34
Şef
08 Kasım 2024 17:03

Haklar verilecek dendi torba yasadan ceza çıktı

Toplam 265 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi