Editörler : swat3410

cengaver34
Şef
08 Kasım 2024 17:04

Komisyondan geçti

Brse
Memur
08 Kasım 2024 17:45

2. Şark iptali yok

cengaver34, 6 ay önce

Komisyondan geçti

cengaver34
Şef
08 Kasım 2024 18:34

Ceza vermeye le alakalı maddeler var başkaca bir şey yok

Brse, 6 ay önce

2. Şark iptali yok

sertrüzgar
Aday Memur
09 Kasım 2024 07:18

Bu gidişle 3.şark gelebilir

Brse
Memur
09 Kasım 2024 13:06

Neden

sertrüzgar, 6 ay önce

Bu gidişle 3.şark gelebilir

karabatak28
Aday Memur
09 Kasım 2024 13:51

ben yukarıda yazmıştım bim torbası gibi yırtıldı torba siz akp oy vermeye devam edin

Klav.ye
Şef
13 Kasım 2024 01:50

kardeş bilmesek görmesek neyse... polis ile jandarmanın aldıgı maaş arasında en az olan 15 bin tl var. aynı yerde çalıştığımız astsubay çavuç benden 15 bin tl fazla alıyor. ben 26 yıllık polisim. yav ilçe emniyet müdürü 2. sınıf emniyet müdürü. 30 yıllık amir adam, başçavuştan düşük maaşı.

Jandarr, 6 ay önce

Jandarma yüksek maaş almıyor böyle bir algı oluşmuş hatta polisin çalışma şartlarına göre çok daha ağır çalışıyor jandarmada çalışan çok kişi var polisliğe geçmeye calisan

sancak bayrak
Daire Başkanı
13 Kasım 2024 10:41

Jandarma da bizde olduğu gibi branşlarda olanların fazla aldıkları doğru,jöh,komando tazminatı,arazi kırsal alan,bomba,olay yeri,ve en az 4-5 şark.bizim de kurbağa adamlar, bombacı lar da 15 -20 arası fark alıyor,özel harekat da ona yakın.devlet herkeze hak ettiği ni verir.

SİSDAĞLI
Memur
13 Kasım 2024 10:59

Sadece branş olanlar değil hepsi alıyor.Ayrıca Jandarmanın aldığı para kimsenin derdi değil, olamazda.Beklenti Polis maaşlarıda artırılsın.
sancak bayrak, 5 ay önce

Jandarma da bizde olduğu gibi branşlarda olanların fazla aldıkları doğru,jöh,komando tazminatı,arazi kırsal alan,bomba,olay yeri,ve en az 4-5 şark.bizim de kurbağa adamlar, bombacı lar da 15 -20 arası fark alıyor,özel harekat da ona yakın.devlet herkeze hak ettiği ni verir.

secret.lifee
Daire Başkanı
13 Kasım 2024 12:13

kimse hikaye anlatmasın Bnm kuzenım Astsubay bşçvs Gecen ayki maaş bordrusnu bizzt gördüm. tam 72 bin tl maaş yatmış. Ben 50 K yı zor alıyorm. adamla hizmet yılımızda yaşımızda aynı. Askeriyede herşeyin tazminatı var adamaar çatır çatır almış zamanında haklarını. nöbet tutuyor para alıyor. tim de çalışıyor tim tazminatı alıyor. araca bniyor araç komutanı parası alıyor vs vs derken adım attığı herseyden para alıyor askerler. 20 yılı doldurdu geçen ağustos nöbetteen, gece mesaisinden flnda düştü. Bundan sonra sabah 8 aksam 5. nöbet yok hafta sonu yok, bayram seyran full tatil. Böle çalışıyorlar. bide bize bakın

Klav.ye, 5 ay önce

kardeş bilmesek görmesek neyse... polis ile jandarmanın aldıgı maaş arasında en az olan 15 bin tl var. aynı yerde çalıştığımız astsubay çavuç benden 15 bin tl fazla alıyor. ben 26 yıllık polisim. yav ilçe emniyet müdürü 2. sınıf emniyet müdürü. 30 yıllık amir adam, başçavuştan düşük maaşı.

Poliss155
Şef
13 Kasım 2024 15:21

biz de bu aşamaları görür müyüz adam 30 yıldır meslekte benle beraber gece gündüz ekipte koşturuyor (ben yeni memurum)
secret.lifee, 5 ay önce

kimse hikaye anlatmasın Bnm kuzenım Astsubay bşçvs Gecen ayki maaş bordrusnu bizzt gördüm. tam 72 bin tl maaş yatmış. Ben 50 K yı zor alıyorm. adamla hizmet yılımızda yaşımızda aynı. Askeriyede herşeyin tazminatı var adamaar çatır çatır almış zamanında haklarını. nöbet tutuyor para alıyor. tim de çalışıyor tim tazminatı alıyor. araca bniyor araç komutanı parası alıyor vs vs derken adım attığı herseyden para alıyor askerler. 20 yılı doldurdu geçen ağustos nöbetteen, gece mesaisinden flnda düştü. Bundan sonra sabah 8 aksam 5. nöbet yok hafta sonu yok, bayram seyran full tatil. Böle çalışıyorlar. bide bize bakın

Atilla007
Aday Memur
13 Kasım 2024 19:07

Biz özlük hakları çalışma saatleri derdindeyiz. millet jandarmanın derdine düşmüş, bırakın aekadaş kim ne alırsa alsın biz kendi sorunlarımıza odaklanalım.

Klav.ye
Şef
15 Kasım 2024 02:58

jandarmanın aldıgının derdinde değiliz dostum. bizim aldıgımızın derdindeyiz. ayrıca jandarma çok alıyor da demiyoruz ,biz az alıyoruz diyoruz. jandarma aldıgı maaşı tabiki de hakediyor. ama biz de hakettiğimizden az alıyoruz. derdimiz bu.

Atilla007, 5 ay önce
Biz özlük hakları çalışma saatleri derdindeyiz. millet jandarmanın derdine düşmüş, bırakın aekadaş kim ne alırsa alsın biz kendi sorunlarımıza odaklanalım.

Klav.ye
Şef
15 Kasım 2024 03:01

bizim ilçe girişinde jandarma ile polis 24 saat esasına göre uygulama yapıyor. ortak uygulama noktasında. jandarma uygulama için para alıyor. polise vermiyorlar. valiliğe 3-4 kez talepte bulunuldu. reddettiler.. korucular bile uygulamada kaldıkları sürece saat başı tazminat alıyor. polise vermiyorlar.

secret.lifee, 5 ay önce

berkemal61
Aday Memur
15 Kasım 2024 04:49

Abilerim, kardeşlerim, devrelerim; eski bir banka çalışanı olarak söylüyorum, son zamlardan sonra eski meslektaşlarım ile telefonda görüştüğüm de, jandarma ile polisin maaşı arasında ki uçurumu bir kez daha gördüm. Jandarma'nın konşulları vs konuşmak istemiyorum, fakat takribi 10 yıllık polis ile, 10 yıllık jandarma arasında 20 bin TL'den fazla fark olduğunu bilin isterim.

tsubasa17
Memur
15 Kasım 2024 07:15

Oooo on numara, bu yıllık 120.000 TL yapar, Sırat köprüsünden geçerken artık birilerinden bunun hakkını mutlaka alacağız, bizi kurtarabilir Allah in izniyle köprüden geçerken. Bu sadece bir örnek böyle ne örnekler vardır kim bilir.
berkemal61, 5 ay önce

Abilerim, kardeşlerim, devrelerim; eski bir banka çalışanı olarak söylüyorum, son zamlardan sonra eski meslektaşlarım ile telefonda görüştüğüm de, jandarma ile polisin maaşı arasında ki uçurumu bir kez daha gördüm. Jandarma'nın konşulları vs konuşmak istemiyorum, fakat takribi 10 yıllık polis ile, 10 yıllık jandarma arasında 20 bin TL'den fazla fark olduğunu bilin isterim.

mehmetyilmz
Memur
15 Kasım 2024 13:53

Koşullar dediğin nedir devrem, yaptığımız iş aynı, ikiside kolluk kuvveti, aynı işe farklı maaş veriyorlar, onların maaşı azalmasın polisin maaşı artsın

berkemal61, 5 ay önce

emir mehmet
Şube Müdürü
16 Kasım 2024 01:35

arkadaşlar sizler jandarma diyorsunuz devletin guvenlikcisi DHMİ güvenlik 4 grup çalışıyor bizden fazla alıyor baraj guvenlikcisi köyümde yeni memurken bordrosunu gösterdi 4 grup çalışıyor ben 600 bin alirken 900 bin alıyordu ortaokul mezunu nutkum tutuldu

gökbörü60
Daire Başkanı
16 Kasım 2024 15:16

Polis jandarma kıyaslamak pek mantıklı değil gibi devlet hastanelerine 2 yıl önce alınan özel güvenlikleri bakın tediye felen polise yakın maaş alıyorlar çalışma saatleri çok iyi üstelik en ufak olayda polisi arıyorlarlar

Avcıkurt
Aday Memur
16 Kasım 2024 18:38

Şubat ayında belli olur elbet ama abilerimizden duyum alan oldu mu böyle 2.sark iptaliyle ilgili

Toplam 265 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi