Editörler : Pangaea
22 Ekim 2024 02:27

Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası
Merhaba, MEB'e bağlı özel bir kurstan uzaktan eğitimle bilgisayar işletmenliği sertifikası aldım. Sınavlar yüz yüzeydi ve meb onaylı kurs bitirme belgesi de verdiler. edevletten de görebiliyorum.6225 nitelik kodunda meb onaylı bilgisayar işletmenligi sertifikasına sahip olmak dedigi icin gecerlidir diye düşünüyorum ama yine de aklıma takıldı kursun online olması işe alımda bir sıkıntı yaratır mı? Bunu nereden öğrenebilirim?

B.safak66
Aday Memur
22 Ekim 2024 09:30

yaratmaz e devlet onaylı olarak aynı işlevi görür

22 Ekim 2024 11:08

peki e -yaygın dan alınan belge geçerli mi?

22 Ekim 2024 11:33

Ben zamanında sormuştum üniversiteden alınan bilgisayar dersi transkrip de belgelemek şartıyla gecer

Volkan5225
Aday Memur
22 Ekim 2024 12:42

Hocam kabul olmuyor 2 buçuk aylık uygulamalı eğitim alman gerekiyor ben şuan alıyorum sordum bende kabul olmuyor online eğitim dedi katılım sertifikası oluyormuş dediginiz

Eyletur
Aday Memur
22 Ekim 2024 13:01

üniversite aldığım bilgisayar destekli teknik resim dersi geçerli olur mu?

Gizemsuren
Aday Memur
22 Ekim 2024 13:39

Teşekkürler. kurs bitirme belgesi verdiler aslında katılım sertifikası değil ama riske atmamak için halk eğitimden tekrar almak gerek o halde.
22 Ekim 2024 13:39

Geçen sene bi alım vardı bilgisayar sertifikası istiyordu osym yi ve kurumu arayıp sordum transkriple belgeleyebiliyorsanız başvuru evrakına yükleyin olur dedi yükledim yedeklerde kaldı liste de adım da çıktı evrak eksik denmedi

Ferhat23232323, 2 ay önce

Ben zamanında sormuştum üniversiteden alınan bilgisayar dersi transkrip de belgelemek şartıyla gecer

Gizemsuren
Aday Memur
22 Ekim 2024 13:54

Ben üniversitede bilgisayar dersi almadım MEB'e bağlı özel bir kurstan aldım teşekkürler yine de bilgi için

Gizemsuren
Aday Memur
22 Ekim 2024 14:09

Geçen merkezi atamada alım yapan bir kuruma sordum bir sorun olmaz yetkili bir kurumdan alındığı sürece dedi
23 Ekim 2024 08:28

Hemba dan alınan online sertifikada bir sorun olur mu acaba?

23 Ekim 2024 08:31

Yukarıda açık kimliği yazılı, 02/08/2024 - 31/12/2024 tarihleri arasında düzenlenen 163 saatlik

Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü) (Uzaktan Eğitim-Eş Zamansız) faaliyetine katılarak bu belgeyi almaya hak

kazanmıştır.

Aşağıda da barkodu mevcut.

Ferit İlker Kelleci, 2 ay önce

Gizemsuren
Aday Memur
23 Ekim 2024 15:59

Benim bir bilgim yok siz de alım yapan kurumları arayıp sorun isterseniz
Ferit İlker Kelleci, 2 ay önce

23 Ekim 2024 22:14

Hocam anlamadığım üniversitedeki bölümlerin hepsinde 1. Sınıf da bilgisayar dersi ya da temel bilgi sistemleri dersi veriliyor sertifika alanlar dersi mi almadı yoksa ek olarak mı alıyor

Gizemsuren
Aday Memur
23 Ekim 2024 22:15

Ben o dersi almadım
Ferhat23232323, 2 ay önce

Hocam anlamadığım üniversitedeki bölümlerin hepsinde 1. Sınıf da bilgisayar dersi ya da temel bilgi sistemleri dersi veriliyor sertifika alanlar dersi mi almadı yoksa ek olarak mı alıyor

bugileme
Aday Memur
05 Kasım 2024 14:02

ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum öğrenebildiniz mi ?

Eyletur, 2 ay önce
üniversite aldığım bilgisayar destekli teknik resim dersi geçerli olur mu?

kendinemüzisyen
Aday Memur
05 Kasım 2024 16:24

Meb onaylı kurstan alınan belge ve üniversitede görülen bilgisayar dersi geçerlidir. transkript

06 Kasım 2024 12:36

Bilgisayar teknolojileri dersini ben ilk üniversitemde aldım ve geçtim. Ancak sonra merkezi puanla başka bir üniversiteye geçtim. İlk üniversitede aldığım bilgisayar dersi, geçiş yaptığım üniversitede olmadığı için bu dersi (bilgisayar dersi)saydıramadım. Mezun olduğum son üniversitenin transkriptinde bu nedenle bilgisayar dersi aldığım gözükmüyor, ancak ilk üniversitede aldığım derslere ait transkriptte bilgisayar dersini geçmiş olduğum gözüküyor.

Şimdi soruyorum, ilk üniversitemde bilgisayar dersi aldım ve geçtim; ancak yatay geçişle başka üniversiteye geçince bu dersi saydıramadım. E devlette iki transkript var. Bilgisayar dersi aldığım transkript, o üniversite ve bölümünden mezun olmasam da geçerli olur mu?

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi