Editörler : cihan27E.Kayı Han

Thalesemre
Genel Müdür
10 Kasım 2024 08:28

Hocam seçime kadar yüksek zamları unutun artık. Asgari ücretin geleceği maksimum seviye 22500 TL olacak. Bütün iş adamları asgari ücret için hedef enflasyona göre zam talep ediyorlar. Mehmet Şimşek de aynı fikirde. Şu ortamda asgari ücrete yüzde 40 zam beklemek sadece hayal. Ayrıca tepki falan hikaye hocam. Bizim milletin gıkı çıkmaz.

mıcheal owen, 6 ay önce

Ben de artık asgari ücret %30 u geçmez diyordum fakat son dönemde yapılan hedef enflasyona göre zam yapma olayına gelen tepkilerden dolayı %35-%40 lara kadar çıkabilir diye tahmin ediyorum.

mıcheal owen
Daire Başkanı
10 Kasım 2024 09:21

O konuda haklısın hocam. Ben asgari ücretin artışına karşı değilim aslında ama asgari ücrete %50 zam diğer çalışanlara daha düşük oranda zam gelince sıkıntı oluyor. Asgari ücretlinin alım gücü artmadığı gibi diğer çalışanlarda git gide alım gücü düşüyor.

Thalesemre, 6 ay önce

Hocam seçime kadar yüksek zamları unutun artık. Asgari ücretin geleceği maksimum seviye 22500 TL olacak. Bütün iş adamları asgari ücret için hedef enflasyona göre zam talep ediyorlar. Mehmet Şimşek de aynı fikirde. Şu ortamda asgari ücrete yüzde 40 zam beklemek sadece hayal. Ayrıca tepki falan hikaye hocam. Bizim milletin gıkı çıkmaz.

mıcheal owen
Daire Başkanı
12 Kasım 2024 23:46

Hocam 2024 hedefi %44 tutarsa memurun 2024 sonucunda alacağı zam oranı temmuzu da dahil edersek kumulatif olarak %33 civarı olacak. Asgari ücrete de bu civarda bir zam bekliyorum. Geçen sene sonu TÜİKin açıkladığı 6 aylık enflasyon %37 iken biz size %49 verdik deyip bu yıl daha düşük verecekler gibi duruyor.

Anuşirvann, 6 ay önce

40 olması imkansız. Tepkileri kim takar dostum. Yakın zamanda seçim de yok. En fazla 30 bilemedin 32 olur.

Toplam 43 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi