Editörler : Pangaea

Soner Eraslan
Aday Memur
17 Nisan 2025 21:46

adamlar öğretmen almıyor tasarruftan, birileri memurluğu devam ederken öğretmen olayım diyor, iki saattir gülüyorum, sizce bu mümkün mü hani mantıken ?

ark01
Aday Memur
12 Mayıs 2025 06:08

Fiilen atama yok,niye istifa etsin? Özellikle gece çalışan memurlar için nimet.

Soner Eraslan, 1 ay önce
adamlar öğretmen almıyor tasarruftan, birileri memurluğu devam ederken öğretmen olayım diyor, iki saattir gülüyorum, sizce bu mümkün mü hani mantıken ?

since2024
Aday Memur
12 Mayıs 2025 11:55

dimple srk hangi öğretmenliği okudunuz ?
12 Mayıs 2025 12:07

akademiye kabul edilenler maaş alacak, memur 2 yerden maaş alamaz

ark01, 2 hafta önce

Fiilen atama yok,niye istifa etsin? Özellikle gece çalışan memurlar için nimet.

ark01
Aday Memur
12 Mayıs 2025 14:09

Maaş değil ogt katkı payı,memur tic.kaxanç elde edemez. Memur avukatlık staji bile yapiyor

bahçesaray, 2 hafta önce

akademiye kabul edilenler maaş alacak, memur 2 yerden maaş alamaz

ark01
Aday Memur
12 Mayıs 2025 14:11

Mantıken en fazla dilekçe verip, katkı payı istemiyorum der.ama burası Türkiye belli olmaz

the back of furkan
Şube Müdürü
12 Mayıs 2025 14:41

bence bu olayı bitirirler. çok fazla açık var.

ark01
Aday Memur
13 Mayıs 2025 08:00

Hangi olay?akademi?

the back of furkan, 2 hafta önce

bence bu olayı bitirirler. çok fazla açık var.

Serdes
Kapalı
13 Mayıs 2025 08:21

Sorduğunuz sorunun cevabını burda bilen çıkmaz çünkü ortada bürokrasi den gelen bir bilgi akışı yok boş boş muhabbetler. Cimer üzerinden aksiyon alabilirsiniz. Akademiye giriş hakkı elde ettikten sonra diğer memurluğa devam ettirmezler. Aday öğretmenlik gibi olacak konumunuz. Kurumlar arası geçişle daha kısa yoldan yürüyebilirdiniz.

the back of furkan
Şube Müdürü
13 Mayıs 2025 09:22

evet

ark01, 1 hafta önce

Hangi olay?akademi?

ark01
Aday Memur
13 Mayıs 2025 11:05

Net cevap yok,milli eğitim de bile.bende gireyimmi bilemedim . 6 ay ücretsiz yetse olur ama.

Serdes, 1 hafta önce

Sorduğunuz sorunun cevabını burda bilen çıkmaz çünkü ortada bürokrasi den gelen bir bilgi akışı yok boş boş muhabbetler. Cimer üzerinden aksiyon alabilirsiniz. Akademiye giriş hakkı elde ettikten sonra diğer memurluğa devam ettirmezler. Aday öğretmenlik gibi olacak konumunuz. Kurumlar arası geçişle daha kısa yoldan yürüyebilirdiniz.

Serdes
Kapalı
13 Mayıs 2025 11:45

Hemşireliğin çalışma şartlarını fazla bilmem ama her şekilde öğretmenlik hemşirelikten iyidir çalışma şartları olarak. Akademide devlet bir ödeme yapacak sigorta olmadan da o ödemeyi yapması zor. Ücretsiz izinde sağlık primleri devlet tarafından yatırılmaya devam eder.

ark01, 1 hafta önce

Net cevap yok,milli eğitim de bile.bende gireyimmi bilemedim . 6 ay ücretsiz yetse olur ama.

ark01
Aday Memur
13 Mayıs 2025 12:52

POMEM şartlar memur olmayan yok,akademi yoğun olmazsa idare edilebilir gibi

crabnet355
Müsteşar
14 Mayıs 2025 19:51

pomemde nasıl memurlar girince istifa ediyor akademide de öyle olmalı.Burda pomem dahil devlet sana atanma garantisi vermiyor,akademi eğitimi sonunda başarılı olursan atayacağım diyor.

ark01
Aday Memur
15 Mayıs 2025 10:17

POMEM eğitim yoğun,katılım zorunluluğu var,şartlarda sigorta ile ilgili madde yok ama.

15 Mayıs 2025 10:45

olmayacak
Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi