Editörler : Pangaea
27 Ekim 2024 13:43

21 saat dilekçesi için zaman sınırlaması var mıdır ?

merhabalar,

21 saat dilekçesinin sadece yılın başında verilebiliyor olması gibi bir sınırlama var mı, yoksa yılın eğitim -öğretim dönemi içerisinde herhangi bir zaman diliminde verilebilmekte midir?

teşekkürler.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
27 Ekim 2024 13:45

Maaş yetmiyor diyorsun şimdi de ek ders istemiyorsun. Normal değilsin sanırım

ta345
Şef
27 Ekim 2024 13:52

maaş yetmiyor dememişim. verilen maaşın bir takım elbise parası olduğunu söylemişim.

bir Türkçe öğretmenine gidiniz ve ona okuduğunu anlama ilgili sorunlarınız olduğunu söyleyiniz.

gerekirse acil müdahale için vakit kaybetmeden ders alınız.

SorunCevaplayıN, 8 ay önce

Maaş yetmiyor diyorsun şimdi de ek ders istemiyorsun. Normal değilsin sanırım

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
27 Ekim 2024 13:58

Verilen maasin azligindan bahsedince yetmediği anlamı cikmiyor mu ? Çıkarım yapma becerin yok anladığım kadari ile. Vay ki vay öğrencilerin haline

ta345, 8 ay önce

maaş yetmiyor dememişim. verilen maaşın bir takım elbise parası olduğunu söylemişim.

bir Türkçe öğretmenine gidiniz ve ona okuduğunu anlama ilgili sorunlarınız olduğunu söyleyiniz.

gerekirse acil müdahale için vakit kaybetmeden ders alınız.

ta345
Şef
27 Ekim 2024 14:03

başlık muhtevasına bağlı kalıp biliyorsanız soruyu cevaplayın.

bilmiyorsanız bence konuyu lütfen dağıtmayınız.

konuyla ilgili yanıtı arıyorum açıkçası bu başlık altında başka bir konuyu görüşmeye açmadım.

başlık muhtevasında ne sorulduğu bence çok açık.

SorunCevaplayıN, 8 ay önce

Verilen maasin azligindan bahsedince yetmediği anlamı cikmiyor mu ? Çıkarım yapma becerin yok anladığım kadari ile. Vay ki vay öğrencilerin haline

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
27 Ekim 2024 14:14

İşine gelmedi sanırım. Tutarsiz seni

ta345, 8 ay önce

başlık muhtevasına bağlı kalıp biliyorsanız soruyu cevaplayın.

bilmiyorsanız bence konuyu lütfen dağıtmayınız.

konuyla ilgili yanıtı arıyorum açıkçası bu başlık altında başka bir konuyu görüşmeye açmadım.

başlık muhtevasında ne sorulduğu bence çok açık.

yesman2
Kapalı
27 Ekim 2024 14:56

Verilen maaş yetmiyor ama bedavaya da çalışacak değiliz. Ek ders alırsan 2 kat fazla çalışıyorsun ama maaş sadece 4'te 1 artıyor. Evde yatarım daha iyi.

27 Ekim 2024 16:21

yatarak başarılı olan bir canlı var o da,tavuk

matemkogr
Kapalı
27 Ekim 2024 20:08

12 aylık ortalama baz alınırsa maaşın 5 te 1 i bile yapmıyor ek ders full alsan bile.

yesman2, 8 ay önce

Verilen maaş yetmiyor ama bedavaya da çalışacak değiliz. Ek ders alırsan 2 kat fazla çalışıyorsun ama maaş sadece 4'te 1 artıyor. Evde yatarım daha iyi.

matemkogr
Kapalı
27 Ekim 2024 20:09

Gıdaklamaya başladığınıza göre yakında başarıya ulaşırsınız

bahçesaray, 8 ay önce
yatarak başarılı olan bir canlı var o da,tavuk

Fatih TURAB
Aday Memur
27 Ekim 2024 23:23

Bir zaman sınırlaması yok hocam. istediğiniz zaman bu dilekçeyi verebilirsiniz. Okul yönetimi, eğitim öğretimin gidişatını olumsuz etkilemeyecek, öğretmen ve ders durumuna göre yapabileceğini yapar. planlama dolayısıyla yapabileceği bir şey yoksa size nedenini belirtir.

Gandalflotr
Aday Memur
27 Ekim 2024 23:36

Sizin tabiki böyle bir hakkınız var. Ama okul idaresinin de bu 21 saati istediği gibi planlama hakkı var. İsterse 5 gün ful çakar. En boş gününüze de nöbet koyabilir. Yani ben olsam öyle yaparım.

ta345
Şef
28 Ekim 2024 16:44

teşekkür ederim yanıtınız için. ben öğreneceğimi sanırım öğrendim. yani 2 tane farklı öğretmen üye kendinden emin bir şekilde cevabı vermiş kanaatimce de idari görevler de var. neyse, sağolunuz.

Fatih TURAB, 8 ay önce
Bir zaman sınırlaması yok hocam. istediğiniz zaman bu dilekçeyi verebilirsiniz. Okul yönetimi, eğitim öğretimin gidişatını olumsuz etkilemeyecek, öğretmen ve ders durumuna göre yapabileceğini yapar. planlama dolayısıyla yapabileceği bir şey yoksa size nedenini belirtir.
Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi