Editörler : "eskiyara"Pangaea
28 Ekim 2024 08:37

29 Ekim ek dersi

merhaba şimdi şöyle bir durum var benim 29 ekim günü dersim yok Salı günüm boş ama törene katıltıyorlar bazı arkadaşların salı günü dersi var onlarda ders işlemeyecek törene katılacak

burda mantıklı olan seminer dönemi gibi herkese 3 saat ek ders vermek değil midir ?

neden o ek ders alacakta ben almayacağım ? ikimizde törene gidiyorsak ?

Yani bazısı 8 saat ek ders alacak bazısı 6 bazısı 2 bazısı hiç almayacak ama yaptıkları iş aynı törene gitmek

ben bunu biraz tutarsız bulmaktayım

Sevdim-Seni
Genel Müdür
28 Ekim 2024 08:40

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

tarih-1903
Şube Müdürü
28 Ekim 2024 09:09

cumhuriyetimizin 101.yılı kutlu olsun

berkaydal
Şef
28 Ekim 2024 09:10

Millet aldığı maaşı az diye eleştirirken ülkenin yarısı o paranın yarısını bile alamıyor diyordun ne oldu 350 liranın peşine düşmüşsün? Ne oldu hacı abi? :))

Soruna gelince. Şöyle düşün. Kimse törene katıldığı için ek ders almıyor. Herkes yapamadığı dersin parasını alıyor. Senin dersin yokmuş. Yapamadığın ders olmadığı için para da almıyorsun. Hahaha. :)

Zaten hiç almayacağı para için gelip konuşuyor. Bir de beraber oturduğu adam için de madem ben almıyorum o da almasın ya da 3 saat alsın diyor. Bu profil hiç şaşırtmıyor yav.

karub9191
Şef
28 Ekim 2024 11:12

Sonra öğretmenler paracı

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
28 Ekim 2024 12:12

Bugün bazı öğrenciler hocam törene katılmasak olur mu? diye sorduğunda içim burkulmuştu.Şimdi de!

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
28 Ekim 2024 12:13

cumhuriyet bazı tartışmalra meze yapılmaz. boş günüm yarın ama koşa koşa törene gideceğim ek ders falan düşünen de ne bileyim.

bahçesaray
Memur
28 Ekim 2024 12:49

müdüre söyleseydin, eylül ayında salı günlerine 7,8 saat ders koyaydı ;)))

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
28 Ekim 2024 12:56

Bugün de başkasının yerine utandık çok şükür. Zaman zaman mesleğin itibarı şöyle oldu böyle oldu diye konuşuyoruz. Neden acaba?

konyahakkari
Aday Memur
28 Ekim 2024 12:58

kimseye ödenmemesi en mantıklı ek ders sadece fiili işlenen derslere verilmeli

bilinçlivatandas
Aday Memur
28 Ekim 2024 13:06

yazık

fen-25
Şef
28 Ekim 2024 15:10

bizde tören bugün oldu.bos günümdü gitttim.ne olacak para mı isteyeyim.

tek kelime ile ayıp....

ayrıca 29 ekime biz sahip çıkmazsak ne olacak şaka mısınız siz?

bence bir daha düşünün.

atatürk'ü şehitleri düşünün sonra müdüre gidip ek ders isteyin

28 Ekim 2024 15:24

sen şuan 29 ekimde dinleneceksin cunku toreni bugunden yapmissiniz

fen-25, 3 hafta önce

bizde tören bugün oldu.bos günümdü gitttim.ne olacak para mı isteyeyim.

tek kelime ile ayıp....

ayrıca 29 ekime biz sahip çıkmazsak ne olacak şaka mısınız siz?

bence bir daha düşünün.

atatürk'ü şehitleri düşünün sonra müdüre gidip ek ders isteyin

metal3
Aday Memur
28 Ekim 2024 16:28

Cumhuriyetimizin 101. yılı kutlu olsun. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda daha da ileriye

baykuş123
Şef
28 Ekim 2024 18:23

Öğretmen değil de tüccar olsan mevcut maaşindan daha fazlasını kazanma potansiyelin var.

Kırk yıl düşünsem şöyle bir durum aklıma gelmezdi.Helal olsun la :D

blackdesert, 3 hafta önce

fen-25
Şef
28 Ekim 2024 18:32

Hocam gecen sene 5 kez bos günümde okula gittim.3 gün 9-5 hem de görevlendirildim kaymakam tarafından. Sanırım yeni öğretmensiniz ki bos günü hak görüyorsunuz kendinize. İdare bos gün vermek zorunda değil. Yıllarca bos gün olmadan calıstık,ölmedik sükürler olsun. 1 salı okula gidin bir şey olmaz. Allah baska dert vermesin

28 Ekim 2024 19:15

berkay ne kadar pis bir yorum yapmissin

ben beraber oturduğum adamın aldığı paraya göz dikmişim gibi yazmışsın

ama farketmez

testinin içinde ne varsa dışına da o sızar

neyse

ben yanımda oturduğum yakın kankamda olsa doğruyu söylemek gerektiğini belirtiyorum. eşit işe eşit ücret

berkaydal, 3 hafta önce

Millet aldığı maaşı az diye eleştirirken ülkenin yarısı o paranın yarısını bile alamıyor diyordun ne oldu 350 liranın peşine düşmüşsün? Ne oldu hacı abi? :))

Soruna gelince. Şöyle düşün. Kimse törene katıldığı için ek ders almıyor. Herkes yapamadığı dersin parasını alıyor. Senin dersin yokmuş. Yapamadığın ders olmadığı için para da almıyorsun. Hahaha. :)

Zaten hiç almayacağı para için gelip konuşuyor. Bir de beraber oturduğu adam için de madem ben almıyorum o da almasın ya da 3 saat alsın diyor. Bu profil hiç şaşırtmıyor yav.

berkaydal
Şef
28 Ekim 2024 20:20

Gayet de dediğim gibi yapmışsın. Ben almıyorsam o niye alıyor diyorsun. Benim dediğim şeyler yukarıda. Ele verir talkımı kendi yutar salkımı. Millet para için laf ederken yarısını alanları anlatıyordun ne oldu para hesabı yapmaya başlamışsın. :) ben seni konu başka olunca başka konu kendin olunca başka olduğu iki ayrı yüzün olduğunu dinen de buna bir şey dendiğini diyorum :))

Ha bana kalırsa devlet paranı vermeli. Boş gününü alıyorsa saatini alıyorsa paranı ödeyecek. Tek bayram okuldaki mi ben ister merkezdeki ister Ankara'daki ister çocuğumun okulundaki törene katılırım. Beni orada olmaya çağırıyorsa parasını verecek.

Ama dediğim gibi sende çok yüz var. :)

berkay ne kadar pis bir yorum yapmissin

ben beraber oturduğum adamın aldığı paraya göz dikmişim gibi yazmışsın

ama farketmez

testinin içinde ne varsa dışına da o sızar

neyse

ben yanımda oturduğum yakın kankamda olsa doğruyu söylemek gerektiğini belirtiyorum. eşit işe eşit ücret

Kagiş
Müsteşar
28 Ekim 2024 21:47

Biz kendi ayağımıza sıkmaya devam ettikçe kimseden bize hayır gelmez, gelmeyecektir! Toplumdaki azalan itibarımız da böyle böyle bitecektir ki bitti zaten!! Milli bayramlarımızı bile ek ders olayına konu ediyorsak diyecek bir şey kalmamıştır!

29 Ekim 2024 14:58

iki konu aynı değil

berkaydal, 3 hafta önce

Gayet de dediğim gibi yapmışsın. Ben almıyorsam o niye alıyor diyorsun. Benim dediğim şeyler yukarıda. Ele verir talkımı kendi yutar salkımı. Millet para için laf ederken yarısını alanları anlatıyordun ne oldu para hesabı yapmaya başlamışsın. :) ben seni konu başka olunca başka konu kendin olunca başka olduğu iki ayrı yüzün olduğunu dinen de buna bir şey dendiğini diyorum :))

Ha bana kalırsa devlet paranı vermeli. Boş gününü alıyorsa saatini alıyorsa paranı ödeyecek. Tek bayram okuldaki mi ben ister merkezdeki ister Ankara'daki ister çocuğumun okulundaki törene katılırım. Beni orada olmaya çağırıyorsa parasını verecek.

Ama dediğim gibi sende çok yüz var. :)

fencı_05
Şef
29 Ekim 2024 17:41

Senin gibi meslektasim olduğu için utanıyorum
Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi