Editörler : Pangaea
29 Ekim 2024 12:35

Norm Fazlası Öğretmen Atamaları Hk

Merhaba. Bildiğiniz üzere İstanbul başta olmak üzere birçok ilk norm fazlası öğretmenlerin atamasını henüz yapmadı. Ortada sözleşmeli öğretmen ataması mı norm fazlası ataması mı önce olacağı konusunda soru işaretleri var. Benim bir kaynaktan aldığım bir bilgi şu şekilde:

"Sendikadan aldığım bilgiye göre 8.11.2024 tarihine kadar norm atamalarının yapılması konusunda il memlere yazı gönderilmiş ve çarşamba gününden itibaren süreç başlayacakmış. Yani önce norm atamaları yapılacak."

Bunu doğrulayabilecek müdür/müdür yardımcısı arkadaşlar var mı?

Sevdim-Seni
Genel Müdür
29 Ekim 2024 12:54

Van duyuruya çıkmış, kılavuz yayınlamış,,

diğerler il milli eğitimler de aynı işlemleri yapacaktır.

elde norm fazlası öğretmenler varken ilk atama yapılmaz, önce norm fazlaları yerleştirilir.

https://van.meb.gov.tr/www/2024-yili-ihtiyac-ve-norm-kadro-fazlasi-ogretmenlerin-atamalari/icerik/3000

Braweheart01
Genel Müdür
29 Ekim 2024 13:33

vay be Van'da bile norm fazlası öğretmen varsa batı illerini düşünemiyorum. Şanlıurfa da çalıştığım okulda üç kadrolu 28 ücretli öretmen olan günleri hatırladım da hey gidi günler

Sevdim-Seni, 6 ay önce

elde norm fazlası öğretmenler varken ilk atama yapılmaz, önce norm fazlaları yerleştirilir.

https://van.meb.gov.tr/www/2024-yili-ihtiyac-ve-norm-kadro-fazlasi-ogretmenlerin-atamalari/icerik/3000

cevdet5934
Kapalı
29 Ekim 2024 20:14

sadece ilçe içinde yapacaklar sanırım. takvimden öyle anlaşılıyor

Sevdim-Seni, 6 ay önce

peerless88
Şef
29 Ekim 2024 21:33

Norm fazlası öğretmen istemezse nolacak

ekpss3347
Memur
29 Ekim 2024 22:11

Normalde olması gereken:

1. Aşama: İlçe içi (isteğe bağlı)

2. Aşama İl içi (isteğe bağlı)

3. Resen atama

Ha, her ilde uygulanıyor mu? Hayır.

peerless88, 6 ay önce

Norm fazlası öğretmen istemezse nolacak

berker2004
Daire Başkanı
30 Ekim 2024 16:27

Van da Diyarbakır da norm fazlası atama duyurularini yayınladı ve her 2 duyuruda da 2.asamda il içinde resen atama yapılacaktır ibaresi var. Bugün normda olabiliriz ama yarın seneye ne olacağımız belli olmaz bu durumda hepimizin başı gün gelir ağrır. İl içinde resen atama zulümdür. Hele hele sen popüler olma uğruna özür atamalarında norm fazlası birçok öğretmeni atıyorsan üst üste. Bugün başımıza gelmeyebilir ama hepimizin kapısında bu tehlike

berker2004
Daire Başkanı
30 Ekim 2024 17:51

Aydın da duyuru ve kılavuzu yayınladı. 28-29 Kasım il içi resen atama şeklinde takvimde

tarconi2
Aday Memur
30 Ekim 2024 19:20

Ben İstanbul Esenyurt'ta görev yapıyorum. Gönüllü olarak da burada kalmak isterim. En çok açık bu ilçede var sanırım. İstanbul bakalım resen il içi yapacak mı, yaparlarsa aileler parçalanır millet yollarda perişan olur.

matemkogr
Kapalı
30 Ekim 2024 20:54

Dua edin de norm fazlası atamalar açıktan ilk atamadan önce olsun

matemkogr
Kapalı
30 Ekim 2024 20:55

Reesen şart oldu. Bazı kurnazlar bilerek gidemeyeceklerini düşündükleri okulları tercih ediyor ki norm fazlası kalmaya devam etsin.

tarconi2, 6 ay önce

Ben İstanbul Esenyurt'ta görev yapıyorum. Gönüllü olarak da burada kalmak isterim. En çok açık bu ilçede var sanırım. İstanbul bakalım resen il içi yapacak mı, yaparlarsa aileler parçalanır millet yollarda perişan olur.

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi