Editörler : Pangaea

matemkogr
Kapalı
02 Kasım 2024 12:15

Evet hocam.. 3 aşamada herkes bir okula yerleştirilecek ve ikinci dönem yeni okullarında başlayacak gibi görünüyor. Yer değiştirmeler belli olduktan sonra 17 Ocak tarihine kadar zaten ev taşıma ve yeni düzeni kurmak için yeterli bir sürede olacak. Kimsenin mağduriyet yaşamayacağını düşünüyorum.

Umarım tayinler ilk atamalardan önce yapılır.

metal3, 1 ay önce
İl Milli Eğitimlerde konuyla ilgili toplantılar yapıldı. Toplantıya katılan Şube müdürleri ilçelerde okul müdürleri ile yapılan toplantıda başvuru olmaması durumunda resen atamaların yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

majesteleri7
Daire Başkanı
02 Kasım 2024 15:10

Ne güzel yazdın ya he aynen güle oynaya evde düzeriz dimi oh çoluk çocuk herkesi okulunu da ayarlarız zaman çok oh ne güzel.senin gözüne kestirdiğin bi yer var herhalde boşta inşallah maşallah dediğine göre.

matemkogr, 1 ay önce

Evet hocam.. 3 aşamada herkes bir okula yerleştirilecek ve ikinci dönem yeni okullarında başlayacak gibi görünüyor. Yer değiştirmeler belli olduktan sonra 17 Ocak tarihine kadar zaten ev taşıma ve yeni düzeni kurmak için yeterli bir sürede olacak. Kimsenin mağduriyet yaşamayacağını düşünüyorum.

Umarım tayinler ilk atamalardan önce yapılır.

MY.23
Memur
02 Kasım 2024 16:02

iki yıldır atama yok. Çok kötü yerler açık. Dört yıl sözleşmeli çalış sonra gel eş durumundan düzen kur. Şimdi git ne güzel. Bakanlık il emrine verdiğinde norm fazlası olduğunu bilmiyor mu? Şimdi git diyor. İl emri ilçe emri bir kaç istisna dışında sahada kim demiş yatıyor. Destek eğitim/evde eğitim/hastahanede eğitim/doğum izni/heyet vb. işlere kim görevlendiriliyor zannediyorsunuz? 4 yıl dağ köyünde bedel öde şimdi tekrar öde. Asker, savcı vb. eşi gitmesin ama yazık. Torpilli görevli idareciler de gitmesin. ARGE, özel büro benim il/ilçe MEB görevlendirmeme de karışma. Sizin adalet anlayışınız batsın...

matemkogr
Kapalı
02 Kasım 2024 16:04

Ne yapayım hocam.. Yattığım yerden maaş almak istemiyorum. Uygun bir okulda gideyim haftada 21 saat dersime gireyim maaşımı hak edeyim istiyorum.

majesteleri7, 1 ay önce

Ne güzel yazdın ya he aynen güle oynaya evde düzeriz dimi oh çoluk çocuk herkesi okulunu da ayarlarız zaman çok oh ne güzel.senin gözüne kestirdiğin bi yer var herhalde boşta inşallah maşallah dediğine göre.

berker2004
Daire Başkanı
02 Kasım 2024 16:09

Allah herkesin gönlüne göre versin .başkasının felaketine çeksin ne var diye bakila bakila öğretmenlerin her hakkı alindi her konuda. Bu konuda rahat olanların 500 puanı filan olmalı. Bakın Yozgat mebdeki norm fazlalarin puanlarına 300 400 bile var. Bu adam doğuda çalışmadı mi da buldu bu puanı? Ve burda derdini yazan herkese söyle bakılıyor batıda muhteşem bi yerde ... yoo hayır oyle değil memleketimden oldukça uzak bir ilin tercih edilmeyen hatta sürülen küçük bir ilçesinde bir hayat kurdum. 2 çocuğum var 2 si de okul çağında. Eşim de çalışıyor. Bana hadi sen git deniyor ilçede yer kalmadı.

matemkogr, 1 ay önce

Ne yapayım hocam.. Yattığım yerden maaş almak istemiyorum. Uygun bir okulda gideyim haftada 21 saat dersime gireyim maaşımı hak edeyim istiyorum.

majesteleri7
Daire Başkanı
02 Kasım 2024 16:32

Yatıyolar furyacılarından biri daha anlaşıldı

matemkogr, 1 ay önce

matemkogr
Kapalı
02 Kasım 2024 18:44

Norm fazlası nedir? Nasıl norm fazlası olunur?

Ben anlamadım arkadaş maşallah norm fazlası her öğretmenin 28-30 saat dersi var. Bu kadar ders yükünüz varken nasıl norm fazlası oldunuz?

Ben 20 saat derse giriyorum Norm fazlası değilim. Nasıl oluyor bu iş. Bilen bi aydınlatsın rica ederim.

majesteleri7, 1 ay önce

Yatıyolar furyacılarından biri daha anlaşıldı

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
02 Kasım 2024 19:32

Burada mağdur olan öğretmenler adına üzülüyorum.Ancak eş durumu ile güzel yerlere atanan, doğu görevi yapmamış öğretmenlerin doğu görevi yapmış olanlara küçümser konuşmalarına çok rastladım; maalesef.Doğu görevini aslanlar gibi yapan öğretmenlere sahtekarlık yapmadıkları için ezik muamelesi yapan karaktersizdir,vatansever değildir diyorum.Sahtekarlıktan kastım eşini atanmak istediği şehirde çalışıyormuş gibi gösterip eş durumu yapanlar veya torpille istedikleri şehre atananlar.

Yok demeyin var.Olduğunu bal gibi biliyorsunuz.

majesteleri7, 1 ay önce

halis4242
Genel Müdür
03 Kasım 2024 15:41

Bu seferki resen atamalara mahkeme yolu da tamamen kapalı olacak. Ömk'de atamalar düzenlenmiş m

halis4242
Genel Müdür
03 Kasım 2024 15:46

Dayısı olan/eş durumuyla gelen/özür durumuyla gelen yani bu 3 kısım öğretmenler yine bu resen atamada bir şekilde kurtarır, olmadı ilde en iyi yerler bu öğretmenlere atamalar öncesi ikram edilir, geriye kalanları köy kasaba demeden gönderirler!!?

Ömk'ye göre bu atamalara mahkeme yolu da kapalı!!?

yvzhfz
Aday Memur
03 Kasım 2024 16:19

Seminerler online ya siz ona bakın.Ömk meclisten geçerken nerdeydiniz?

cevdet5934
Aday Memur
03 Kasım 2024 16:34

hala il içi resen atama yapılacağına inanan meslektaşlarım var. bu ülkeyi ve bu bakanlığı hepimiz az çok tanıyoruz, bunu yapamayacakları ayan beyan ortada.

majesteleri7
Daire Başkanı
03 Kasım 2024 17:25

İyi de güzel hocam bu adamlar doğu hizmetini yapanı yapmayanı ayırsın o zaman.geçen sene bakan geldi ilk yaptığı işlerden biri zorunlu hizmetini yapmayanlara af çıkarmak oldu.o zaman herkes alkışladı bizim suçumuz ne şimdi 10 yıl zorunlu hizmet yaptık.hadi af olanla yapanı ayır resen atamada onu da beceremeyecekler.polis,asker,savcı,hakim eşini resen yapma,torpille milli eğitimlerin sağda solda birimlerinde görevlendirilenleri yapma eee kimi yap garibanı sürgüne gönder.yani senin yakındığın bal gibi dediğin adamlara bu resenler de yine bi şey olmuyo ki ders saati azalmış,okulu kapanmış bi şekilde fazla olmuş ama derse girenlere biniyo yük

Memleketinogretmeni, 1 ay önce

Burada mağdur olan öğretmenler adına üzülüyorum.Ancak eş durumu ile güzel yerlere atanan, doğu görevi yapmamış öğretmenlerin doğu görevi yapmış olanlara küçümser konuşmalarına çok rastladım; maalesef.Doğu görevini aslanlar gibi yapan öğretmenlere sahtekarlık yapmadıkları için ezik muamelesi yapan karaktersizdir,vatansever değildir diyorum.Sahtekarlıktan kastım eşini atanmak istediği şehirde çalışıyormuş gibi gösterip eş durumu yapanlar veya torpille istedikleri şehre atananlar.

Yok demeyin var.Olduğunu bal gibi biliyorsunuz.

Toplam 53 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi