Editörler : Pangaea
31 Ekim 2024 12:15

İl içi hizmet süresi

Bir okulda 1.5 yıl öğretmenlik yaptım sonra norm fazlası olup başka okula geçtim orda da 1 yılım doldu. Hizmet içi süreme eski okulumun süresi ekleniyo mu yoksa yeni okulumda sıfır baştan mı oluyo

matemkogr
Kapalı
31 Ekim 2024 13:55

Ekleniyor

fen-25
Şef
31 Ekim 2024 21:01

norm fazlası ataması ile gittiyseniz eklenir.

il ici isterken beyan sececeksiniz o da

'bulunduğum kuruma norm ataması ile .....' baslayan beyan cümlesi olacak.

ben bu sekilde istedim il onayladı.

tonya61
Aday Memur
31 Ekim 2024 21:49

Norm fazlasından atandıysanız her zaman tayin hakkınız var,arkadaşın dediği şekilde beyan belirtmeniz gerekiyor.Ben geçen yıl norm fazlasından atanmıştım.Yazın il içinde şansımı denedim,hiçbir sorun çıkmadı.Tayinim de çıkmadı.

Sevdim-Seni
Genel Müdür
31 Ekim 2024 22:11

Şöyle bir sart var. Halen bulunduğun okul ve onceki okulun toplamı 3 yili geçecek...

Yazın yayınlanan isteğe bagli kılavuzuna bakabilirsiniz.

tonya61
Aday Memur
31 Ekim 2024 22:13

Hocam,ben de o şekilde biliyordum ama öyle değilmiş.Dediğim gibi ben yazın tayin istedim.
Sevdim-Seni, 1 ay önce

Şöyle bir sart var. Halen bulunduğun okul ve onceki okulun toplamı 3 yili geçecek...

Yazın yayınlanan isteğe bagli kılavuzuna bakabilirsiniz.

Ulubahtlı07
Memur
31 Ekim 2024 22:49

Geçen dönem ücretsiz izindeydim.. 2025 te yapılacak olan il içine müracaat edebilir miyim?

energy2
Aday Memur
01 Kasım 2024 00:22

Tşkler sayın hocalarım

Sevdim-Seni
Genel Müdür
01 Kasım 2024 09:43

C. Üç Yıllık Çalışma Süresinin Hesabında Birlikte Değerlendirilecek Süreler

...

3. Çeşitli nedenlere (görevli oldukları eğitim kurumunun dönüştürülmesi, kapanması, eğitim kurumunda norm kadro fazlası olmaları veya hizmetin gereği vb.) bağlı olarak idari tasarrufla istekleri doğrultusunda ya da resen görev yerleri değiştirilen öğretmenlerin bulundukları eğitim kurumunda ve daha önceki eğitim kurumunda geçen hizmet süreleri,

...

birlikte değerlendirilecektir

tonya61, 1 ay önce
Hocam,ben de o şekilde biliyordum ama öyle değilmiş.Dediğim gibi ben yazın tayin istedim.
Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi