Editörler : E.Kayı Han
31 Ekim 2024 20:36

Aile birliği eş durumu tayini savcı-kamu bankası mühendis

Ben kamu bankasında Ankara merkez kadrolu mühendisim eşim savcı aile birliği için eş durumu tayini ile eşimin tayini ankaraya çıkar mı

sila.tirik
Aday Memur
31 Ekim 2024 20:40

Adalet bakanlığı 2024 için 4 Kasım ve 2025 için 3 Mart olarak tarih yayınlamış bunun dışında mazeret dilekçesi yazamaz mıyız eş tayini için

katip1988
Kapalı
01 Kasım 2024 09:43

eş doktor değilse sıkıntı çıkıyor genelde. Tek sorun çıkmayan eşi doktor olan h/s tayini kolay oluyor diye biliyorum.

hsk müfettişi h/s olan eş icin bile es durumu yapamiyor. bu dedigim Yeni başlayanlar için geçerli olabilir. dilekçe vermeden sonuç tahmin etmek zor.

sila.tirik
Aday Memur
01 Kasım 2024 11:41

Dilekçe verirken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı

Bir de sadece adalet bakanlığının belirttiği tarihlerde mi dilekçe veriliyor bunun dışında eş durumu tayini yapılmaz mı?

katip1988, 1 ay önce

eş doktor değilse sıkıntı çıkıyor genelde. Tek sorun çıkmayan eşi doktor olan h/s tayini kolay oluyor diye biliyorum.

hsk müfettişi h/s olan eş icin bile es durumu yapamiyor. bu dedigim Yeni başlayanlar için geçerli olabilir. dilekçe vermeden sonuç tahmin etmek zor.

katip1988
Kapalı
01 Kasım 2024 16:18

eşinizin gorev yaptığı adliye de komisyon başkanlığına bağlı hakim işleri bürosu vardır. (buyuk adliyelerde oluyor genelde.) oraya sorarak hareket etmesi faydalı olacaktır. ilgili personel gereken bilgiyi verir diye düşünüyorum.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi