Editörler : crops35

ForzEeem
Aday Memur
13 Kasım 2024 18:10

Yorma çocuk hadi başka hesaplarla devam et mimlendin artık.

tosantosbaa, 1 ay önce
kim olduğumu merak ediyorsan özelden yaz söyleyim kardeş. siz yenisiniz ben burda millet bizim birime atansın diye az karın ağrıtıp hesap yaktırmadım. ben kimseyle oyun oynayacak trollenecek değilim. umarım alım olur biz yanılırız. neden alım olmasın istiyeyim?

tosantosbaa
Aday Memur
13 Kasım 2024 18:20

kes be. adam gibi cevap veriyoruz diye horozlanma. inşallah atanırsın da eğitimine gelip tanıtırım kendimi sana ya da senin gibilere fazla burası. şurda derece yapmış hepi topu kaç insanız adam gibi soru cevap yapıyoruz araya nane olma yürü
ForzEeem, 1 ay önce

Yorma çocuk hadi başka hesaplarla devam et mimlendin artık.

ForzEeem
Aday Memur
13 Kasım 2024 18:39

Girdiği triplere bak eğitimime gelecekmiş. Aynen sensin kral. Güldük eğlendik hadi troll sen devam benden bu kadar.

tosantosbaa, 1 ay önce
kes be. adam gibi cevap veriyoruz diye horozlanma. inşallah atanırsın da eğitimine gelip tanıtırım kendimi sana ya da senin gibilere fazla burası. şurda derece yapmış hepi topu kaç insanız adam gibi soru cevap yapıyoruz araya nane olma yürü

tosantosbaa
Aday Memur
13 Kasım 2024 18:42

senden bi cacık olmaz reyiz. bye
ForzEeem, 1 ay önce

Girdiği triplere bak eğitimime gelecekmiş. Aynen sensin kral. Güldük eğlendik hadi troll sen devam benden bu kadar.

ho-chi-minh
Aday Memur
14 Kasım 2024 09:37

bu çocukta atanacak puanı alamamış olma gerginliği ve kıskançlığı var. muhtemelen 93 gibi vasat bir puanla falan atanma umuduyla buralarda millete saldırıyor :D
ForzEeem, 1 ay önce

Toplam 45 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi