Lisans işletme mezunu olarak Allah nasip ederse kpss 2026'ya gireceğim. Rasyonel sayılar, uslu ve köklü sayılar vs gibi bazı konuların sorularıni cozebildigim için önce M.Bilge'nin "7 adımda temel matematik" kitabını bitirdim. Ardından Gerçel Matematik kanalından "15 günde sıfırdan temel matematik kampını" bitirdim. Ezcümle matematik temelimi kabaca attım.(https://youtube.com/playlist?list=PL5_r-P6hrs22zWYRwgrMdfHsh-_Tb4n93&si=nmX2bXMuDGrCtOEd)
Sizden ricam matematik konusunda deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Ya da lisans kpss düzeyinde benimle aynı seviyede olup iyi matematik neti çıkaranlar beni aydınlatabilir mi? Amacım matematikte 15-20 arası net çıkarmak. Şu aşamadan sonra asıl calisma sistemim başlıyor. Sizce matematiği konu olarak bu aşamadan sonra iki farklı hocadan dinleyip, sonra konu bazlı youtube'da kpss, DGS, tyt dahil o çalıştığım konunun soru çözümünu izleyip, ondan sonra da elimdeki kitaplardan soru çözümlerini yapmayı dusunuyorum. Amacım kitap soru çözümüne geçmeden evvel bir konuda eksik kalmamaya çalışmak. Bu çalışma sistemi sizce nasıl? Ya da bana ne önerirsiniz kardeşlerim. Eksik veya fazla yaptığımı düşündüğünüz şeyler neler ?
Lisans işletme mezunu olarak Allah nasip ederse kpss 2026'ya gireceğim. Rasyonel sayılar, uslu ve köklü sayılar vs gibi bazı konuların sorularıni cozebildigim için önce M.Bilge'nin "7 adımda temel matematik" kitabını bitirdim. Ardından Gerçel Matematik kanalından "15 günde sıfırdan temel matematik kampını" bitirdim. Ezcümle matematik temelimi kabaca attım.(
https://youtube.com/playlist?list=PL5_r-P6hrs22zWYRwgrMdfHsh-_Tb4n93&si=nmX2bXMuDGrCtOEd)
VIDEO
Sizden ricam matematik konusunda deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Ya da lisans kpss düzeyinde benimle aynı seviyede olup iyi matematik neti çıkaranlar beni aydınlatabilir mi? Amacım matematikte 15-20 arası net çıkarmak. Şu aşamadan sonra asıl calisma sistemim başlıyor. Sizce matematiği konu olarak bu aşamadan sonra iki farklı hocadan dinleyip, sonra konu bazlı youtube'da kpss, DGS, tyt dahil o çalıştığım konunun soru çözümünu izleyip, ondan sonra da elimdeki kitaplardan soru çözümlerini yapmayı dusunuyorum. Amacım kitap soru çözümüne geçmeden evvel bir konuda eksik kalmamaya çalışmak. Bu çalışma sistemi sizce nasıl? Ya da bana ne önerirsiniz kardeşlerim. Eksik veya fazla yaptığımı düşündüğünüz şeyler neler ?