Editörler : Pangaea
01 Kasım 2024 14:22

Memur alımı
Merhaba arkadaşlar, Adalet bakanlığı alimları bekleniyor. 83 puan ile mübaşirlik mi yoksa zabıt katibi mi mantıklı?

figo0
Aday Memur
01 Kasım 2024 21:31

ikisi de yapılacak meslek değil. lakin mübaşir nispeten daha iyi.

ayrıca mübaşir yüksek, katip düşük kapatır. sonuçta herkes 10 parmak klavye kullanamıyor.

Sansasyonell
Aday Memur
01 Kasım 2024 21:56

Herkes öyle diyor ama neden yapılmayacak meslek sizce? Öneren duymadım ben

figo0, 1 ay önce

ikisi de yapılacak meslek değil. lakin mübaşir nispeten daha iyi.

ayrıca mübaşir yüksek, katip düşük kapatır. sonuçta herkes 10 parmak klavye kullanamıyor.

figo0
Aday Memur
02 Kasım 2024 12:15

yoğunluk ve iş yükü fazla. boş zaman yok denecek kadar az. memurluğun tadını alamazsın. ayrıca mahkeme salonlarındaki konuşulan meseleler bazen kişinin ruh sağlığını etkileyebiliyor.

yani hem ruhsal açıdan hem de bedensel açıdan yorulursun. alternatifin varsa adliye'yi boşver derim. yoksa ne olursa olsun başvur. işsiz kalmaktan iyidir.

Sansasyonell, 1 ay önce

Herkes öyle diyor ama neden yapılmayacak meslek sizce? Öneren duymadım ben

657abc657
Aday Memur
02 Kasım 2024 18:06

bende bu yorumları çok duyduğum için ne olursa olsun başvurmayacağım diyorum. kamu yönetimi 79.95 puan ile başka alımlar kovalayacağım inşallah ortada kalmam.
figo0, 1 ay önce

yoğunluk ve iş yükü fazla. boş zaman yok denecek kadar az. memurluğun tadını alamazsın. ayrıca mahkeme salonlarındaki konuşulan meseleler bazen kişinin ruh sağlığını etkileyebiliyor.

yani hem ruhsal açıdan hem de bedensel açıdan yorulursun. alternatifin varsa adliye'yi boşver derim. yoksa ne olursa olsun başvur. işsiz kalmaktan iyidir.

fztemir0
Aday Memur
05 Kasım 2024 23:34

Evet haklısınız. Ama sormak istediğim bu puan ile mübaşirlik şansım sizce nedir ?
06 Kasım 2024 07:58

Muhtemelen gelir o puana ama yazacağın yer önemli Ankara Kayseri iç Anadolu genel de yüksek kapatır doğuda Elazığ Diyarbakır Malatya yüksek kapatır İzmir Antalya yüksek kapatır İstanbul daha düşük kapatır ama geçim pahalı .Mubasirlik tamamiyle düştüğün yere bağlı yoğun bir adliyeyse biraz yorulursun dosya goturup getirmek evrak kontrolü ama çalıştığın hakimler iyiyse rahat edersin.Katiplik çok düşük kapatır sebebi klavye çalıştığın yer deki personeller hakimler iyiyse aile ortami çok rahat olur şu an katipler 43,44 alıyor mubasirler 38,39 alıyor

fztemir0, 1 ay önce
Evet haklısınız. Ama sormak istediğim bu puan ile mübaşirlik şansım sizce nedir ?

Esn.t
Aday Memur
06 Kasım 2024 14:21

88 puana Bursa (açılırsa tabi) mübaşirlik gelir mi?

Sansasyonell
Aday Memur
06 Kasım 2024 14:39

Sınırdasınız geçen yıl bursa bim 88'le kapatmıştı

Esn.t, 1 ay önce

88 puana Bursa (açılırsa tabi) mübaşirlik gelir mi?

fztemir0
Aday Memur
06 Kasım 2024 14:43

Geçen senenin taban puanlarına nereden ulaşabiliriz?

Sansasyonell
Aday Memur
06 Kasım 2024 15:11

Telegram gruplarından

fztemir0, 1 ay önce
Geçen senenin taban puanlarına nereden ulaşabiliriz?

ozgur cakir
Aday Memur
07 Kasım 2024 00:55

85 ipuanla işletmeden atanabilir miyim?

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi