Editörler : Pangaea
02 Kasım 2024 09:45

KPSS her sene yapılsın

KPSS sınavının her yıl yapmak şuan ki konjoktörde olmalıdır.Hayalleri çalınan sınavda talihsiz yaşıyan binlerce insan kitapçıkları yalnış şıklar oldu diye atanmıyıcak.bazı arkadaşların kitapçıklqrın da sorular yalnış sordu insanlar mağdurlar.Bari her sene yapsınlar sınavı talihsiz yaşayanlar için.

02 Kasım 2024 10:16

Aynen 80 puan altını göremeyen bölümlerin 90 puan altını görmemesi için süper fikir

Adanam001
Aday Memur
02 Kasım 2024 10:36

Nickine yakışır bir isim mi diyorsun yani şimdi?
Mustafays, 1 ay önce

Aynen 80 puan altını göremeyen bölümlerin 90 puan altını görmemesi için süper fikir

02 Kasım 2024 11:28

ÖSYM:tamam kardeşin her sene olsun

02 Kasım 2024 11:58

Katılıyorum. Millet 88 puan yapıp atanamıyor. bir de 95'mi yapması lazım en az ?

Mustafays, 1 ay önce

04 Kasım 2024 01:13

KPSS miladını doldurmuş bir sınav kaldırılması lazım atamaların yüzde 90 ında KPSS puanın etkisi yüzde 20 veya 30 kimisi istediği adamı mülakatla alıyor kimisi sertifika ile kimisi tecrübe ile alıyor hatta işkur kurası ile atananların sayısı merkezi atama sayısını geçiyor listede aynı adamın adının iki üç defa çekildiğini herkes gördü, yakında yılbaşı çekilişi gibi milli piyangodan bilet alırız atanmak için
04 Kasım 2024 10:09

Hocam tam adını göre bi paylaşım da bulunmuşsun bu ülkede yapılan alımların yüzde 90 i mulakatli yani torpilli.Bin tane personelden sadece beş on kişi torpilsiz giriyor hali hazırda torpilin donmedigi bi merkezi alım kaldı biraz da açıkdan atanama onlar da gitsin torpilsiz kimse memur olamasın dimi

04 Kasım 2024 15:10

çare merkezi atama. zamanında yurt yönetim personelini bile gsb 4001 merkezi alımla almış. mübaşirinden düz memuruna hepsi ÖSYM üzerinden alımla olmalı.

Sansasyonell
Aday Memur
04 Kasım 2024 15:34

Asla çare değil, ösym üzerinden yapılan alımlarda kadro çok yanıyor yedek olayı olmadığı için

furkan yedek, 1 ay önce
çare merkezi atama. zamanında yurt yönetim personelini bile gsb 4001 merkezi alımla almış. mübaşirinden düz memuruna hepsi ÖSYM üzerinden alımla olmalı.

clubmanpinaud
Aday Memur
04 Kasım 2024 17:58

Merkezi sınav ve merkezi atama uygulaması çok güzel bir uygulama. Nitelikler belli ve standart, puan üstünlüğüne göre atama yapılıyor.

Polislik gibi belli başlı kadrolar dışında (üniversitelerdeki, bakanlıklardaki sözleşmeli personel alımları, belediyelere memur alımı vb.) tüm alımlar ÖSYM üzerinden merkezi atama ile olmalı. Böyle olunca atamaların standardı da kolay yönetilir. Bir kişinin tercih listesinde gösterdiği kadrolardan birine ataması yapılır ve bir kişi sınav puanını sadece 1 alımda kullanabilir.

furkan yedek, 1 ay önce
04 Kasım 2024 18:00

o zaman atanan bir daha atanmayacak bunun da çaresi var. ya da herkesi kadrolu alacaklar o zaman geçişler azalır.

Sansasyonell, 1 ay önce

Asla çare değil, ösym üzerinden yapılan alımlarda kadro çok yanıyor yedek olayı olmadığı için

Sansasyonell
Aday Memur
04 Kasım 2024 19:03

Evet katılıyorum diğer türlü gerçekten çok kadro yanıyo. Meb büroda vs örneklerini gördük

the back of furkan, 1 ay önce

o zaman atanan bir daha atanmayacak bunun da çaresi var. ya da herkesi kadrolu alacaklar o zaman geçişler azalır.

04 Kasım 2024 23:40

ben bunu yaptım MEB 4001 alımında. bir çok kişi de yaptı. sonra 3001'e döndü.

Sansasyonell, 1 ay önce

Evet katılıyorum diğer türlü gerçekten çok kadro yanıyo. Meb büroda vs örneklerini gördük

Sansasyonell
Aday Memur
05 Kasım 2024 10:21

3001'ler de sağlık alımına atandı sonra sjdnsg kısır döngü

the back of furkan, 1 ay önce

ben bunu yaptım MEB 4001 alımında. bir çok kişi de yaptı. sonra 3001'e döndü.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi