Editörler : Pangaea
02 Kasım 2024 12:03

Okul müdürü ve diğer idareciler aldığım cezayı görebilir mi

arkadaşlar, ben haksız olduğunu düşündüğüm bir kınama cezası aldım. şimdi yeni bir okula tayinim olacak, gittiğim okulda müdür vs. aldığım cezayı görebilir mi? hakkımda olumsuz dusunmelerini istemem çünkü. Yaptığım eylemle çok alakasız bir gerekçe yazmışlardı tebliğde iş arkadaşlarına kötü davranma vb.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
02 Kasım 2024 12:55

tbi ki görür.

fadime82
Şef
02 Kasım 2024 15:06

meraklı idarecesi ise mebbisden bakar ki bence bakamamalı

alexapo
Aday Memur
02 Kasım 2024 17:02

Yetki dağıtımını Müdür Yapar, fakat bazıları hiç uğraşmadan tümünü seç deyip tüm yetkileri yardımcılara da tanımlıyor. gideceğiniz okula göre değişen bir durum Hocam. yetki sayfası işaretlenebilir sayfa olduğundan Müdür kimin hangi sayfayı görmesini istemezse onu ayarlayabiliyor.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
02 Kasım 2024 17:22

Niye bakmasın? Personelini öğrenmesi normali değil mi

fadime82, 1 ay önce
meraklı idarecesi ise mebbisden bakar ki bence bakamamalı

freef
Daire Başkanı
02 Kasım 2024 17:54

Hocam böyle triplere girmeyin. (Bir zamanlar girdiğim gibi)

Suçsuz olduğunuza inanıyorsanız, ki yazdığınıza göre öylesiniz, konuyu uygun bir zamanda açın ve anlatın. Yoksa hep kaçar durursunuz. Konu açılmasın diye uığraşırsınız.

Bir de çerçevelettirip eve asın. Bunların hak diye yaptıkları sizin şeref belgenizdir.

Yoksa özgüveniniz ve sosyal girişimciliğiniz yara alır.

Göreceksiniz, kimse size karşı değişmeyecek. (İyilyse iyi, kötüyse kötü olmaya aynen devam.)

cevdet5934
Aday Memur
02 Kasım 2024 18:10

doğru söylüyorsunuz hocam şeffaf olmak ve olduğun kişi olmak en doğrusu, güzel tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bilgi veren arkadaşlara da çok teşekkürler
freef, 1 ay önce

Hocam böyle triplere girmeyin. (Bir zamanlar girdiğim gibi)

Suçsuz olduğunuza inanıyorsanız, ki yazdığınıza göre öylesiniz, konuyu uygun bir zamanda açın ve anlatın. Yoksa hep kaçar durursunuz. Konu açılmasın diye uığraşırsınız.

Bir de çerçevelettirip eve asın. Bunların hak diye yaptıkları sizin şeref belgenizdir.

Yoksa özgüveniniz ve sosyal girişimciliğiniz yara alır.

Göreceksiniz, kimse size karşı değişmeyecek. (İyilyse iyi, kötüyse kötü olmaya aynen devam.)

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
02 Kasım 2024 19:34

Sadece aldığınız ceza görünüyor.Gerekçesi gözükmüyor.Suresi dolunca cezayı silenleri için dilekçe vermeyi unutmayın.

Braweheart01
Genel Müdür
02 Kasım 2024 20:18

ben idareci olarak çalıştım okuun mebbisi ile ceza alan personeller ve ödül alan personeller görünüyor

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi