Editörler : swat3410

varsak01
Aday Memur
18 Kasım 2024 13:28

guncel

RedBull001
Memur
18 Kasım 2024 13:49

Gereksiz şark olan 10-12 ilin şark statüsünden çıkarılıp şırnak hakkari gibi illerin 2 yıla düşürülmesi gerekiyor kesinlikle. Hatay da 3 yıl hakkari de şırnak da. Ve bence doğulu personelin memleketine yakın şark illerinde şark süresine sıkıştırılmadan istediği kadar çalışabilmesinin önü açılması gerekiyor. Sadece bunlar bile 2. Şarkın kalkmasını sağlar.

RedBull001
Memur
18 Kasım 2024 13:52

Bizim okulda açık kura sisteminde şark geçmezken bile hataya gidebilmek için millet derece yapmaya çalışıyordu, şu an hatay şark. Ve bu adamlar 3+1 yıl görev yaptıktan sonra zorla batıya gönderiliyor. O da mutsuz, onun yerine batıdan hataya gönderilen de.

Soylu444
Şef
19 Kasım 2024 14:50

Deprem illerinin şarktan çıkarılacağı ile ilgili yeni bi duyum var mı acaba batı olması temennimiz var eğer batı olursa burada görev yapan memur yerimde kalmak istiyorum diye tercih mi yapacak yoksa normal tercih mi yapacak

Brse
Aday Memur
19 Kasım 2024 17:56

O zaman 2. Şark ta kalkar

Soylu444, 4 hafta önce

Deprem illerinin şarktan çıkarılacağı ile ilgili yeni bi duyum var mı acaba batı olması temennimiz var eğer batı olursa burada görev yapan memur yerimde kalmak istiyorum diye tercih mi yapacak yoksa normal tercih mi yapacak

polnet03
Şef
19 Kasım 2024 23:32

normal tercih yapacak malatyali oldugun icin yuzde 99 gonderecekler seni malatyadan
Soylu444, 4 hafta önce

Soylu444
Şef
20 Kasım 2024 00:10

Ne saçmalıyorsun olum sen her gördüğün sakallıyı deden mi sandın kullanıcı adında ki 444 görünce Malatyalı olduğumuzu sandın hataylıyım Hatay?da 2 şarkımı bitiriyorum gönderirlerse götüne kına mı yakacan ,

polnet03, 4 hafta önce
normal tercih yapacak malatyali oldugun icin yuzde 99 gonderecekler seni malatyadan

polnet03
Şef
20 Kasım 2024 00:17

usluba bak gonderirler seni koçum
Soylu444, 3 hafta önce

Ne saçmalıyorsun olum sen her gördüğün sakallıyı deden mi sandın kullanıcı adında ki 444 görünce Malatyalı olduğumuzu sandın hataylıyım Hatay?da 2 şarkımı bitiriyorum gönderirlerse götüne kına mı yakacan ,

Soylu444
Şef
20 Kasım 2024 01:48

Senden mi öğreneceğiz üslubu dangalak , 2 dakika adam ol desek kaç dakikam kaldı diye sorarsın ,

polnet03, 3 hafta önce
usluba bak gonderirler seni koçum

polnet03
Şef
20 Kasım 2024 09:06

sen öylemi yapiyon bilader
Soylu444, 3 hafta önce

Senden mi öğreneceğiz üslubu dangalak , 2 dakika adam ol desek kaç dakikam kaldı diye sorarsın ,

hakkan1
Aday Memur
20 Kasım 2024 13:06

cimere yazdım memleketlisi doldu deprem illerine diye. deprem illerinin şarktan çıktığında 3 yılını tamamlayanların şehirden ayrılması temennimiz
Soylu444, 4 hafta önce

Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi