Editörler : "eskiyara"Pangaea
03 Kasım 2024 20:16

Tarım öğretmeni olarak görev yapanlar.

Tarım öğretmeni olarak görev yapan var mı arkadaslar bir konuda danismak istiyorum da.

nurr6
Memur
04 Kasım 2024 18:30

Hocam tarım alanında girdiğim birkac ders var ve yıllık planını asla bulamadım yıllık plan sitelerinden istek yapıyorum bir türlü çözüm bulamadım. Bu konuda da biraz tecrübesizim. Siz planlarınızı nereden temin ediyorsunuz bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

bahçesaray
Memur
04 Kasım 2024 18:42

hocam kazanımları al yıllık planda yerleştir. üniversite de plan dersi görmüş olman lazım.

nurr6
Memur
04 Kasım 2024 19:49

Görmedim hocam aklıma da gelmemişti açıkçası bilgi için teşekkür ederim.
bahçesaray, 4 hafta önce
hocam kazanımları al yıllık planda yerleştir. üniversite de plan dersi görmüş olman lazım.

Kagiş
Müsteşar
05 Kasım 2024 01:01

Hocam memlekette tarım kalmadığı için tarım dersi planı da bulunmuyor demek ki!!))) Sağlık olsun diyeceğim ama o da şu aralar sıkıntılı bir durumda!! )))) Eğitim şart demeyeyim yoksa onun hali daha da bir yaman!!

nurr6
Memur
05 Kasım 2024 02:43

Birinin eğitimini sorgulamak kimsenin haddine değil. Bilmediğinden gocunmamalı insan öğrenmenin yollarını aramalı. Eğitim konusunda size katılıyorum eğitimin hali yaman olmalı ki ortalık her şeyi bildiğini zannedip ahkam kesenlerle dolu. Sağlık konusunda da hak vermiyor değilim insanlar küçük düşünceleri ile birbirlerini en ufak bir şeyde aşağılama derdindeler. Çünkü kendilerini ancak bu şekilde gerceklestirebilirler!! İnsanlık konusuna zaten hiç girmeyelim ki onun vay haline insanlar erdemden, hoşgörüden, yardımseverlik ve empati duygusundan bir hayli uzak kalmış. İnsan, insan olarak kalmamış ki zaten... Temennim eğitimi tek yönlü düşünmeyip akademik bilgilerimizin yanında insani duygularımızla da kendimize değer katmamız yönünde. Aksi takdirde toplumun hali de perişan, toplum, her yerde kendini söz sahibi sanan, kusursuz(!) insanlardan geçinmeyecek.
Kagiş, 4 hafta önce

Hocam memlekette tarım kalmadığı için tarım dersi planı da bulunmuyor demek ki!!))) Sağlık olsun diyeceğim ama o da şu aralar sıkıntılı bir durumda!! )))) Eğitim şart demeyeyim yoksa onun hali daha da bir yaman!!

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi