Editörler : Pangaea
04 Kasım 2024 18:51

DHMİ Memurluğu Hakkında

Merhaba sevgili memurlar.net üyeleri. Havacılık yönetimi lisans mezunu olarak KPSS P3 puan türünde 86.38 puan alarak branş bazında sıralamada 70. oldum. Dhmi atanma şansım sizce nedir? İlk atamalarda olma ihtimali düşük gibi gözüküyor ama sonrasında olabileceğine inancım var. Apron memurluğu için konuştuğumu belirtmek isterim.

Q7ekin
Aday Memur
04 Kasım 2024 20:45

İyi akşamlar sorunuzun cevabını bilmiyorum ancak konuyla ilgili bir şey sormak istiyorum .son yıllan

memuraf
Aday Memur
04 Kasım 2024 20:48

hocam sorunuzu yazamadınız sanırım
Q7ekin, 1 ay önce

İyi akşamlar sorunuzun cevabını bilmiyorum ancak konuyla ilgili bir şey sormak istiyorum .son yıllan

Q7ekin
Aday Memur
04 Kasım 2024 20:53

bi sıkıntı olmuş hocam demek istediğim şey havacılık yönetimi okumuşken aldığınız puanla hava trafik kontrolörlüğünü tercih edebilecekken neden apron memurluğu düşünüyorsunuz

memuraf
Aday Memur
04 Kasım 2024 21:00

hocam hava trafik hakkında açıkçası pek bir bilgim yok. farklı sınavları ve gereklilikleri olduğunu biliyorum direkt olarak kpss puanı yeterli olmuyor bildiğim kadarıyla
Q7ekin, 1 ay önce
bi sıkıntı olmuş hocam demek istediğim şey havacılık yönetimi okumuşken aldığınız puanla hava trafik kontrolörlüğünü tercih edebilecekken neden apron memurluğu düşünüyorsunuz

Q7ekin
Aday Memur
04 Kasım 2024 21:01

anladım hocam umarım hedefinize ulaşırısınız

memuraf
Aday Memur
04 Kasım 2024 21:01

umarım hepimiz ulaşabiliriz hocam teşekkürler
Q7ekin, 1 ay önce
anladım hocam umarım hedefinize ulaşırısınız
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular