Editörler : Pangaea
05 Kasım 2024 13:48

Türk Patent ve Marka Kurumu Atama

Selamlar herkese,

Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı için yapılan sınavı sonuçlandıktan sonra Ağustos ayı içinde asiller, yedekler belgelerini teslim etti. Şu anda atama için bekleme aşamasındayız. Belge tesliminden ne kadar süre sonra işe başlarız? Daha önceden kuruma atananlar, ya da başka kurumlara atanıp benzer süreçlerden geçenler, veya kurumdan bilgi alabilenler olduysa yorumlarınızı beklerim.

dtidyll
Aday Memur
05 Kasım 2024 14:57

Bekleyenler olarak bir wp grubu kurup birbirimizden haberdar mı olsak?

Arctichobit
Aday Memur
05 Kasım 2024 15:07

Güvenlik soruşturması olalı 2 ayı geçti en fazla 3 ay içinde başlatacaklarını düşünüyorum güvenlik soruşturmasından ötürü

dtidyll
Aday Memur
05 Kasım 2024 15:30

Yaklaşık 3 hafta önce uzun bir aradan sonra yeni bir yedek çağrıldı kurumun sitesinden yapılan duyuru ile. Ben dolayısıyla güvenlik soruşturmasının bittiğini ve öyle 1 yedek çağrıldığını düşünmüştüm

Arctichobit, 1 ay önce
Güvenlik soruşturması olalı 2 ayı geçti en fazla 3 ay içinde başlatacaklarını düşünüyorum güvenlik soruşturmasından ötürü

Arctichobit
Aday Memur
05 Kasım 2024 15:50

2 hafta önce bana güvenlik soruşturmalarının bitmesinin eli kulağında olduğunu söylemişlerdi bana da yanlış hatırlamıyorsam
dtidyll, 1 ay önce

Yaklaşık 3 hafta önce uzun bir aradan sonra yeni bir yedek çağrıldı kurumun sitesinden yapılan duyuru ile. Ben dolayısıyla güvenlik soruşturmasının bittiğini ve öyle 1 yedek çağrıldığını düşünmüştüm

dtidyll
Aday Memur
05 Kasım 2024 16:07

Siz acaba kurumla tam olarak ne zaman iletişime geçmiştiniz, yani güv. sor. için eli kulağında dedikleri tam olarak ne zamandı acaba?

Personel dairesinden birisiyle mi görüşmüştünüz? Yedeği çağırmaları bundan bağımsız mı, acaba sonuçlanmadı mı cidden diye merak ettim de. Yedek için son duyuru 17 Ekim?de yapılmış

Arctichobit, 1 ay önce
2 hafta önce bana güvenlik soruşturmalarının bitmesinin eli kulağında olduğunu söylemişlerdi bana da yanlış hatırlamıyorsam

Arctichobit
Aday Memur
05 Kasım 2024 16:19

2 hafta önce personel daire ile görüşmüştüm yedeği çağırmalarının nedenini bilmiyorum yanlış hatırlamıyorsam güvenlik soruşturması birkaç güne bitecek eli kulağında mı ne demişlerdi tam hatırlayamıyorum konuşmayı ama yakında başlatıcaz dediler güvenlik soruşturması da ya bitti ya eli kulağında en fazla 3 ay sürüyor özel bir durum yoksa
dtidyll, 1 ay önce

Siz acaba kurumla tam olarak ne zaman iletişime geçmiştiniz, yani güv. sor. için eli kulağında dedikleri tam olarak ne zamandı acaba?

Personel dairesinden birisiyle mi görüşmüştünüz? Yedeği çağırmaları bundan bağımsız mı, acaba sonuçlanmadı mı cidden diye merak ettim de. Yedek için son duyuru 17 Ekim?de yapılmış

dtidyll
Aday Memur
05 Kasım 2024 22:21

Forumda konuyu takip eden başka arkadaşlar var mı, varsa yorum bırakırsanız bir wp grubu kurabilirim

13 Kasım 2024 18:23

Merhabalar ben de varım, hala heyecanla bekliyorum

dtidyll, 1 ay önce

Forumda konuyu takip eden başka arkadaşlar var mı, varsa yorum bırakırsanız bir wp grubu kurabilirim

dtidyll
Aday Memur
19 Kasım 2024 11:10

Yeni bir haber alan?

ecz.gorkem
Aday Memur
21 Kasım 2024 16:17

Merhaba, eşim de Türk Patent Kurumu'na atandı ve şu anda güvenlik soruşturması sürecini bekliyoruz. Kurumdan bir dönüş olursa ya da bir gelişme öğrenirseniz, buradan paylaşabilir misiniz?

ny-eng
Aday Memur
03 Aralık 2024 18:54

Arkadaşlar güvenlik soruşturması devam ediyormuş. Grubumuz olsa daha açık konuşabilirdik.

ny-eng
Aday Memur
03 Aralık 2024 18:56

Bugün aradım kurumu.

ny-eng, 2 hafta önce

Arkadaşlar güvenlik soruşturması devam ediyormuş. Grubumuz olsa daha açık konuşabilirdik.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi