Editörler : E.Kayı Han
05 Kasım 2024 15:44

Adalet bakanlığı kimin umurunda?
Arkadaşlar çoğu kurum iş bırakarak bir mücadele ediyor bu kurumda personel ve sendikalar neden bu kadar pasif haklarınızın adil olduğunu düşünüyor musunuz?

BASKANN37
Aday Memur
05 Kasım 2024 16:34

hangi kurum iş bırakmış? beklentiniz nedir bakanlıktan ?

05 Kasım 2024 16:36

Hangi hakkı düzgün karşılaştırma yaparak gerekli sonuca varırsınız
BASKANN37, 4 hafta önce

hangi kurum iş bırakmış? beklentiniz nedir bakanlıktan ?

BASKANN37
Aday Memur
05 Kasım 2024 16:39

ne dediğiniz anlaşılmıyor, soruma cevap alamadım soru olarak döndü nedense, böyle tepkili yaklaşımlar sizi biryere ulaştırır mı

Murathan Deniz, 4 hafta önce
Hangi hakkı düzgün karşılaştırma yaparak gerekli sonuca varırsınız
05 Kasım 2024 16:40

Anladım anlamıyorsun .
BASKANN37, 4 hafta önce

ne dediğiniz anlaşılmıyor, soruma cevap alamadım soru olarak döndü nedense, böyle tepkili yaklaşımlar sizi biryere ulaştırır mı

BASKANN37
Aday Memur
05 Kasım 2024 16:41

olabilir tabi sen herşeyi çok net anlamışsın buralarda harcanma genel müdürlüğe alalım seni

05 Kasım 2024 16:50

bana 26 TL yi reva gören genel müdürlüğe mi :) yahu senin sorunun ne hocam
BASKANN37, 4 hafta önce

olabilir tabi sen herşeyi çok net anlamışsın buralarda harcanma genel müdürlüğe alalım seni

mudara61
Aday Memur
05 Kasım 2024 22:21

iş bırakma eylemi yapılmalıdır, sendika mesaj atıyor yok broş tak yok bilmem ne, yoksa bu düzen değişmez.

katip1988
Şef
05 Kasım 2024 22:27

sendika karar alıp örgütlü bir sekilde tüm Türkiye de eylem yapacagini ve iş bırakacağını söylerse üyeler katılabilir. yasaldır. disiplin soruşturması tutanak vs tutacağı belirtilebilir ancak ceza verilemez. idare mahkemesi anayasa mahkemesine kadar yolu var.

ornek olarak sağlıkçılar çok güzel organize oldu şiddet görüyoruz vs derken birlikte etkinlik yapip kazanım elde ettiler.

maaslari iyi döner alıyorlar nöbet alıyorlar icapci çağrılmasa, bile hazır kıta beklediği için para aliyor kod verince saglikciya dokunmasan hakaret etsen ertelemeden hapis cezası aliyor sanık.

Bu hakların hangisi bizde var hiçbiri. neden? çünkü birlik yok örgütlü eylem yok.

darbe girişiminde en çok çalışan kurumlardan biri adliye. korona da sağlıkçılar çalıştı epey yol ettiler bizde 15 20.sene önce olan özlük.hakki.mesai nöbet parası havuz hepsi gitti

05 Kasım 2024 22:40

Adliyede çalışıp haklarından habersiz olan mi dersin Dayıoğlu kontenjanından yerleşip kafasını kuma sokan mi dersin ne ararsan var ama bu kontenjan çoğunlukta olduğundan malesef hakkını arayan personelin işini de bozuyorlar diye düşünüyorum bazen, bu kadar sessizlik bu kötü sosyal ve ekonomik haklar ile mümkün olamaz çünkü bu emeğin karşılığı bu ücretler değildir ne adliyede ne de CTE de bu haklar bu emege hakarettir.

İnfaz4206
Şube Müdürü
06 Kasım 2024 12:34

Adam her şeyi iki cümleyle anlatmış iste daha neyi acikliyacak degersiziz diyor değer verilsin diyor maddi manevi anladınız mı şimdi
BASKANN37, 4 hafta önce

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi