Editörler : Pangaea
07 Kasım 2024 09:50

Uzman öğretmenlik kılavuzu
2024 yılı uzman öğretmenlik ve baş öğretmenlik hakkı kazananlar için yönetmelik ne zaman yayınlanacak. Sendikalardan ses seda yok bu konu hakkında

Mduroy
Aday Memur
07 Kasım 2024 09:58

Yönetmelik ve kılavuz önceden hazırlanmadığına göre ÖMK nın meclisten geçeceğine kendileri de inanmıyordu demekki. Önümüzdeki hafta yönetmeliğin resmi gazetede yayınlanacağını öngörüyorum.

majesteleri7
Daire Başkanı
07 Kasım 2024 10:11

Kılavuzu yusuf olanın

07 Kasım 2024 10:43

Kılavuz 24 Kasıma müjde diye yayinlanacak

Beyazrus
Aday Memur
07 Kasım 2024 11:24

Memurlar.net bu durumumuzu haber yap artık lütfen
Özgürlükzamanı, 6 ay önce

Kılavuz 24 Kasıma müjde diye yayinlanacak

yahya4155
Aday Memur
07 Kasım 2024 11:39

nasıl yetişecek bakalım yeni yıla kadar

lutt
Şube Müdürü
07 Kasım 2024 17:39

Alıntıdır ..."Değerli arkadaşlar; uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik ile ilgili son aldığımız bilgilere göre Aralık ayı sonuna doğru yönetmelik yayınlayıp, başvurular alınacak. On yıllık sürenin hesabında Aralık ayı baz alınacak. 3 gün yüz yüze , diğer eğitimler online olacak şekilde planlama yapılacak. Egitimi tamamlayıp sertifika almaya hak kazandıktan sonra maaşlara yansitilacak. Bir yılda 3 periyot şeklinde yapılacak başvurular. On yılını dolduramayip kaçıranlar bir sonrakine başvuracak. 7 yıl boyunca bu şekilde yapmayı planliyormus bakanlık. Şuana kadar açıklanmama sebebi ise İstanbul ve Ankarada ki öğretmenlerin yüz Yüze alacakları 3 günlük egitimi planlayamamalari imiş. Şimdilik son durum bu şekilde. Bilgilerinize sunarım."Sendikadan gelen bilgi bu şekilde arkadaşlar.Memurlar net forumdan....

jajacoelho
Genel Müdür
07 Kasım 2024 18:12

2025 yılı başvuruları haziran ayında yapılacak diyelim süre hesabında da 2025 aralık kıstas alınır mı bu yılki duruma bakarak?

lutt, 6 ay önce

Alıntıdır ..."Değerli arkadaşlar; uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik ile ilgili son aldığımız bilgilere göre Aralık ayı sonuna doğru yönetmelik yayınlayıp, başvurular alınacak. On yıllık sürenin hesabında Aralık ayı baz alınacak. 3 gün yüz yüze , diğer eğitimler online olacak şekilde planlama yapılacak. Egitimi tamamlayıp sertifika almaya hak kazandıktan sonra maaşlara yansitilacak. Bir yılda 3 periyot şeklinde yapılacak başvurular. On yılını dolduramayip kaçıranlar bir sonrakine başvuracak. 7 yıl boyunca bu şekilde yapmayı planliyormus bakanlık. Şuana kadar açıklanmama sebebi ise İstanbul ve Ankarada ki öğretmenlerin yüz Yüze alacakları 3 günlük egitimi planlayamamalari imiş. Şimdilik son durum bu şekilde. Bilgilerinize sunarım."Sendikadan gelen bilgi bu şekilde arkadaşlar.Memurlar net forumdan....

Windowsxp.
Aday Memur
07 Kasım 2024 18:17

Evet sendikadan yetkili bir isimden aldigim bilgi bu.
lutt, 6 ay önce

jajacoelho
Genel Müdür
07 Kasım 2024 18:22

7 yıl kısmını birçok sendika içi paylaşımda konuşuyorlarmış,kazanım olarak müjdeliyorlarmış,bu mesaj da teyidi oldu.19 yıllık uzman olarak benim için önemli 7 yıllık süreklilik

Windowsxp., 6 ay önce

Seyyahh49
Aday Memur
07 Kasım 2024 19:36

Söz konusu mebse malassef iyimser olamiyoruz ocaga eger yetisecekse bir sekilde asiri hizlandirilmis bir egitimle beni ciddi anlamda sasirtir !! Cunku vakit cok kisitli ama 3 hafta gecti hala klavuzu yayinlamayi birak aciklama bile yok!!Ama beni asıl sasirtan bu kadar binlerce ogretmen beklemekte ama kimse orali olmamakta 3 maymunu oynuyorlar her nedense bu kismi anlayamiyorum cozemedim neden sendikalar bu kadar kayitsiz ve sessiz baski hic yok !!

Pelin Karasu
Aday Memur
07 Kasım 2024 22:28

Hocam peki son tarih olarak hangi tarih baz alınacak? 31 Aralık mı? Bu konuda bir duyumunuz var mı? Benim hizmet birleştirmem olduğu için 6 aralıkta sürem doluyor, o nedenle soruyorum..

Windowsxp., 6 ay önce

Seyyahh49
Aday Memur
07 Kasım 2024 22:54

Kac kere soyledik hocam gecikti diye bi haber yapin biliyorlar binlerce ogretmenin bekledigini edip uzene yazip yazip duruyoruz ama hala memurlar.net haber yapmadi yanlis yapiyo kesinlikle!!

Beyazrus, 6 ay önce
Memurlar.net bu durumumuzu haber yap artık lütfen

Windowsxp.
Aday Memur
07 Kasım 2024 23:09

31 Aralık itibari ile 10 yılı dolduranlar başvuruda bulunabilecekmiş
Pelin Karasu, 6 ay önce

Hocam peki son tarih olarak hangi tarih baz alınacak? 31 Aralık mı? Bu konuda bir duyumunuz var mı? Benim hizmet birleştirmem olduğu için 6 aralıkta sürem doluyor, o nedenle soruyorum..

08 Kasım 2024 00:11

Uzman öğretmen unvanı sonrası 1 derece verilecek mi? Bilgisi olan var mı?

edebiyatci22
Başbakan Müsteşarı
08 Kasım 2024 00:39

Ücretli öğretmenlik hizmet süresi hesaplanırken dahil edilir mi arkadaşlar bilgisi olan var mı

sınnıf58
Şube Müdürü
08 Kasım 2024 02:45

Askerlik süresinin sayılması ile ilgili bilgi varmi sayın hocam veya sorup ögrenme şansınız bilgi verirseniz sevinirim

lutt, 6 ay önce

canım sıkkın arkadaş
Şube Müdürü
08 Kasım 2024 16:36

şubat 2025 te 10 yılı doldurucam ben yararlanamıcak mıyım yani hala uzman öğretmenlik durumundan

lutt, 6 ay önce

canım sıkkın arkadaş
Şube Müdürü
08 Kasım 2024 16:38

maalesef etmediler hocam bunu baya sordum ilk atama yılına baktılar

edebiyatci22, 5 ay önce

Ücretli öğretmenlik hizmet süresi hesaplanırken dahil edilir mi arkadaşlar bilgisi olan var mı

Windowsxp.
Aday Memur
08 Kasım 2024 19:02

Yıl içinde 3 kez başvuru alinacak. Yani 2025 Şubattan sonra açılacak ilk basvurya belki Mart belki Nisan olur sizde başvuru yapabileceksiniz
canım sıkkın arkadaş, 5 ay önce

şubat 2025 te 10 yılı doldurucam ben yararlanamıcak mıyım yani hala uzman öğretmenlik durumundan

edebiyatci22
Başbakan Müsteşarı
08 Kasım 2024 19:32

Yetkili Sendika kendi hesabında edilecek diye bi paylaşım yapmıştı:(

Ben de şubatta dolduruyorum ay farkı ile ücretli sayılmaz ise

canım sıkkın arkadaş, 5 ay önce

maalesef etmediler hocam bunu baya sordum ilk atama yılına baktılar

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi