Editörler : swat3410

Kapalı
07 Kasım 2024 15:20

Emniyetin arka bahçesi Polsan

Hukuk devleti bir ülkede zorunlu polsan üyeliği ne derece hukuki??? Bu Polsanın diğer normal emeklilik şirketinden çokta bir farkı yokken, polisleri buna zorunlu üye etmenin iyi niyetle yapılmadığını herkes bilmeli. Yani düpedüz şunu demişler "sizde ana paranızı biriktirecek beyin yok,sizin yerine ana paranızı biz biriktireceğiz" ... 63 ayda biriken 60 bin TL için 20 bin lira temettü vermişler şaka gibi, soyguna gel... Adamlar parayı banka faizinde işletip ucundan da bize koklatıyorlar... Geçen maltepede ki Polsan binasına gittik Halaoğlu Dayıoğlu teyzeoğlu, eş dost akraba hep beraber sözde kurum işletiyorlar.. Vallahi iyi yere tezgah kurmuşlar... yiyin efendiler yiyin.. Gün gelir bu yasal hırsızlığın elbet hesabını sorulur..Dilerim sorulur

07 Kasım 2024 16:12

Zorunlu olması çok saçma. Yarın %20 kesiyoruz deseler yapacak bir şey yok.

RedBull001
Şef
07 Kasım 2024 16:34

Polsan iştiraki sigorta şirketinden kasko yaptırmak istedim nasıl olsa yaptırıyorum para yabancıya gitmesin diye 2-3 bin fazla vermeye bile razıydım dışarıya göre. Üstelik kullanıcı yorumları da rezalet olmasına rağmen. Aradım önce mesai saatlerinde aramanız lazım dedi tamam dedim mesai saatlerinde aradım, telefondan teklif veremiyoruz şu adrese ruhsatınızı bilgilerinizi mail atmanız lazım dedi. Onu da yaptım bir gün sonra dönüş yaptılar piyasanın nerdeyse 2 katı fiyatla. Polsan üyesi değilim ama emniyet mensubuyum, polisim diye indirimli fiyatlarıymış bu bi de. Başka sigorta şirketlerine, internet sitesine bakıyosun nerdeyse 30 saniyede teklif verip bilgilendirip uzun uzun detaylıca anlatıp yaptırman için ellerinden geleni yapıyorlar, üstelik yarı fiyatına. Polsan iştiraki şirket de yaparsan ekime yapmazsan kasıma der gibi bana lütfeder gibi davranıyor. Bu polsanın bu politikayla kar etmesi imkansız. Faizler şimdi yüksek de faize yatırıp kazanıyorlar yarın faiz düşünce getiriler hepten komik duruma düşecektir.

Avcıkurt
Aday Memur
07 Kasım 2024 16:37

Polsan haraç tır

parades06
Kapalı
07 Kasım 2024 18:53

Polsanı hangi vekiller neden kanunlaştırdılar. o vekiller ve anayasa mahkemesinde onaylayanlara şöyle bir soruşturma açsalar az çok şekillenir bazı şeyler
RedBull001, 6 ay önce

Polsan iştiraki sigorta şirketinden kasko yaptırmak istedim nasıl olsa yaptırıyorum para yabancıya gitmesin diye 2-3 bin fazla vermeye bile razıydım dışarıya göre. Üstelik kullanıcı yorumları da rezalet olmasına rağmen. Aradım önce mesai saatlerinde aramanız lazım dedi tamam dedim mesai saatlerinde aradım, telefondan teklif veremiyoruz şu adrese ruhsatınızı bilgilerinizi mail atmanız lazım dedi. Onu da yaptım bir gün sonra dönüş yaptılar piyasanın nerdeyse 2 katı fiyatla. Polsan üyesi değilim ama emniyet mensubuyum, polisim diye indirimli fiyatlarıymış bu bi de. Başka sigorta şirketlerine, internet sitesine bakıyosun nerdeyse 30 saniyede teklif verip bilgilendirip uzun uzun detaylıca anlatıp yaptırman için ellerinden geleni yapıyorlar, üstelik yarı fiyatına. Polsan iştiraki şirket de yaparsan ekime yapmazsan kasıma der gibi bana lütfeder gibi davranıyor. Bu polsanın bu politikayla kar etmesi imkansız. Faizler şimdi yüksek de faize yatırıp kazanıyorlar yarın faiz düşünce getiriler hepten komik duruma düşecektir.

Kırmızı Hap
Yasaklı
07 Kasım 2024 18:56

Al sana hukuk devleti

2017 Türkiye anayasa değişikliği referandumu, 16 Nisan 2017'de gerçekleşen halk oylamasıdır.[1] Seçmenler, mevcut Türkiye Anayasası'nın 18 maddesi üzerindeki değişikliklerini oyladı. Hükûmetteki Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve kurucularından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından desteklenen madde değişiklikleriyle ilgili tartışmalar uzun süre devam ettikten sonra muhalefetteki Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) desteğiyle birlikte meclisten geçerek halk oylaması kararı alındı. Değişiklik paketi, yürürlükteki parlamenter sistemin kaldırılarak yerine başkanlık sisteminin getirilmesini, başbakanlık makamının ortadan kaldırılmasını, meclisteki vekil sayısının 550'den 600'e çıkarılmasını ve Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun (HSYK) yapısında değişiklikler yapılmasını içermektedir.

police_eren
Memur
07 Kasım 2024 19:15

Polis sandığı polise faydası olmayan bir kurumdur

parades06
Kapalı
07 Kasım 2024 19:19

cimere belirtin bunları yazmaktan korkmayın biz yazıyoruz arada sayı artarsa konu elbet ele alınır
police_eren, 6 ay önce

Polis sandığı polise faydası olmayan bir kurumdur

Elkatu
Aday Memur
07 Kasım 2024 23:11

Bi bitmediniz arkadaş ne polsanmış ya. Nekadar yatırım uzmanı varmış teşkilatta. Mesleğe girdiğinizde polsanın zorunluğu olduğunu biliyodunuz bunu bilerek girdiniz konu kapandı. Sürekli yeni bişeymiş gibi aynı konuda elli tane başlık açıyosun. Oyak da zorunlu. Bundan sonra tamamlayıcı emeklilik sistemi zorunlu olacak zaten. Ayrıca bak bakalım 5510 sayılı kanuna ozaman hukuksuzluk neymiş göreceksiniz

parades06
Kapalı
07 Kasım 2024 23:13

yoo bunu bilerek girmedik biz eğitimdeyken aniden TBMM ye sunulup kanun oldu 1 günde. ne sayıklıyorsun sen dediklerimin nesi yanlış
Elkatu, 6 ay önce

Bi bitmediniz arkadaş ne polsanmış ya. Nekadar yatırım uzmanı varmış teşkilatta. Mesleğe girdiğinizde polsanın zorunluğu olduğunu biliyodunuz bunu bilerek girdiniz konu kapandı. Sürekli yeni bişeymiş gibi aynı konuda elli tane başlık açıyosun. Oyak da zorunlu. Bundan sonra tamamlayıcı emeklilik sistemi zorunlu olacak zaten. Ayrıca bak bakalım 5510 sayılı kanuna ozaman hukuksuzluk neymiş göreceksiniz

Elkatu
Aday Memur
07 Kasım 2024 23:29

Zorunlu üyeliği eleştiriyorsan bu yanlış tamamlayıcı emekliliklerde zorunluluk şart yoksa katılım nasıl artacak dediğim gibi Oyak da zorunlu ozaman onuda eleştir. Ama siz işleyişi eleştirmek yerine yöntemi eleştiriyorsunuz ayrıca önceki yıllara göre sandıkda gözle görülür iyileşme var bunuda görmemek için kör olmak lazım. Emekli esas aylkğının yüzde 9 u sadece kesiliyor oda maaşın yüzde 5 6 sına tekabül ediyor kalan yüzde 95 ile istediğin gibi yatırım yapabilirsin. Biz bize yeteriz kampanyasında zorla bağış toplandı bukadar ses çıkmadı kimseden

parades06
Kapalı
07 Kasım 2024 23:32

Forumdan uzaklaştırıldınız .... swat3410

Elkatu, 6 ay önce

Zorunlu üyeliği eleştiriyorsan bu yanlış tamamlayıcı emekliliklerde zorunluluk şart yoksa katılım nasıl artacak dediğim gibi Oyak da zorunlu ozaman onuda eleştir. Ama siz işleyişi eleştirmek yerine yöntemi eleştiriyorsunuz ayrıca önceki yıllara göre sandıkda gözle görülür iyileşme var bunuda görmemek için kör olmak lazım. Emekli esas aylkğının yüzde 9 u sadece kesiliyor oda maaşın yüzde 5 6 sına tekabül ediyor kalan yüzde 95 ile istediğin gibi yatırım yapabilirsin. Biz bize yeteriz kampanyasında zorla bağış toplandı bukadar ses çıkmadı kimseden

Elkatu
Aday Memur
07 Kasım 2024 23:40

Keşke daha fazla kesse çıkabiliyosan çıkarsın güzel kardeşim. Dünya kadar sorun varken tutturmuşsunuz zorla beni polsana üye yaptılar diye zır zır zırlıyosunuz

parades06
Kapalı
07 Kasım 2024 23:43

çıkamıyoruz dayıcım sıkıntı orda okumaktan öğrenmekten acissiniz daha.
Elkatu, 6 ay önce

Keşke daha fazla kesse çıkabiliyosan çıkarsın güzel kardeşim. Dünya kadar sorun varken tutturmuşsunuz zorla beni polsana üye yaptılar diye zır zır zırlıyosunuz

Elkatu
Aday Memur
07 Kasım 2024 23:46

Yasa ile zorunlu üyelik yapılmış Anayasa Mahkemesi uygun görmüş ozaman daha bıdı bıdı yapmayın güzel kardeşim. Hukuksuz diyosun anayasa Mahkemesi hukuka uygun bulmuş kapiş

parades06
Kapalı
07 Kasım 2024 23:50

Elkatu, 6 ay önce

Yasa ile zorunlu üyelik yapılmış Anayasa Mahkemesi uygun görmüş ozaman daha bıdı bıdı yapmayın güzel kardeşim. Hukuksuz diyosun anayasa Mahkemesi hukuka uygun bulmuş kapiş

ÖTÇ66
Aday Memur
07 Kasım 2024 23:51

Ben razıyım vallahi keşke 5 bin lira kesilse..günlük bir paket sigara parası değil ama sigaraya gelince bunu sorgulamadan verenler var..kardesim bugün sgk dan alsan 1 milyon,polsandan alsan 1 milyon besten alsan 1 milyon bir ev alirsin..çalışırken alamayan arkadaşlarımız var..
Elkatu, 6 ay önce

parades06
Kapalı
07 Kasım 2024 23:52

al sana polsan bir polsan yardakçısı daha nickname sonu 66 Yozgat.. çokta şaşırmamak gerek:)))
ÖTÇ66, 6 ay önce
Ben razıyım vallahi keşke 5 bin lira kesilse..günlük bir paket sigara parası değil ama sigaraya gelince bunu sorgulamadan verenler var..kardesim bugün sgk dan alsan 1 milyon,polsandan alsan 1 milyon besten alsan 1 milyon bir ev alirsin..çalışırken alamayan arkadaşlarımız var..

ÖTÇ66
Aday Memur
07 Kasım 2024 23:56

belki meslekte 10 yıldır görev yapıyorsun 5 kuruş paran olmadığı gibi-bilmem kaclardasın.versin polsanda birikmiş paranı zıkkımlan bir yerlerde
parades06, 6 ay önce
al sana polsan bir polsan yardakçısı daha nickname sonu 66 Yozgat.. çokta şaşırmamak gerek:)))

parades06
Kapalı
08 Kasım 2024 00:03

ÖTÇ66, 6 ay önce
belki meslekte 10 yıldır görev yapıyorsun 5 kuruş paran olmadığı gibi-bilmem kaclardasın.versin polsanda birikmiş paranı zıkkımlan bir yerlerde

parades06
Kapalı
08 Kasım 2024 00:06

Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi