Konuyu tamamen yanlış anlamışsın. Oyakla karşılaştıracak kadar cahil değilim. Karşılaştırdığım nokta ikisinde de zorunlu üyelik olması. Demek ki zorunlu üyelik bu kurumlarda oluyomuş. Gelelim işleyişi bende biçok eksiği olduğunu söylüyorum bunuda yazılı olarak dilekçe ile tabiki iletiyorum bilmeden karşındakini itham etme. Eleştiri farklı bişey yalan iftira farklı bişey. Çalışanların hepsi eş dost diyosun bunun ispatı çok basit olmadığı belli olursa cezasını çekersin. Müdürlerin arka bahçesi yiyin efendiler dersen hakkında gereği yapılır. Arkadaş diyırki 175 bine 25 senede 200 bin ikramiye alıyosunuz en basit ifade ile YALAN söylüyor. Ben nasıl karşı tarafa saygı duyuyorsan oda bana duymayı öğrenecek. Öyle yozgatlı ne beklenir başka parelelci yok teşkilat sizden bıktı. Kimse kendini vazgeçilmez zannetmesin arkadaşlar ilk önce ne olursa olsun karşınızdaki meslek büyüğünüze saygıyı öğrenin üslup öğrenin.
Konuyu tamamen yanlış anlamışsın. Oyakla karşılaştıracak kadar cahil değilim. Karşılaştırdığım nokta ikisinde de zorunlu üyelik olması. Demek ki zorunlu üyelik bu kurumlarda oluyomuş. Gelelim işleyişi bende biçok eksiği olduğunu söylüyorum bunuda yazılı olarak dilekçe ile tabiki iletiyorum bilmeden karşındakini itham etme. Eleştiri farklı bişey yalan iftira farklı bişey. Çalışanların hepsi eş dost diyosun bunun ispatı çok basit olmadığı belli olursa cezasını çekersin. Müdürlerin arka bahçesi yiyin efendiler dersen hakkında gereği yapılır. Arkadaş diyırki 175 bine 25 senede 200 bin ikramiye alıyosunuz en basit ifade ile YALAN söylüyor. Ben nasıl karşı tarafa saygı duyuyorsan oda bana duymayı öğrenecek. Öyle yozgatlı ne beklenir başka parelelci yok teşkilat sizden bıktı. Kimse kendini vazgeçilmez zannetmesin arkadaşlar ilk önce ne olursa olsun karşınızdaki meslek büyüğünüze saygıyı öğrenin üslup öğrenin.
Toros101 , 1 ay önce
Şu yorumlara bakıyorum üzülüyorum lanet olsun şu kafada olan insanlara ve onlarla çalışanlara da acıyorum. En başta arkadaş nasıl bir konu açmış ve yorum yapmış, bundan talebini sıkıntısını dile getirmiş, beğenmişsiniz ya da beğenmezsiniz adam fikrini açıklamış ve çoğu kişi de inanıyorum onda aynı fikirdedir. Dayılarda yani muhalefet için muhalefet sırf bir şeyler yazmak için abuk sabuk şeyler yazmışlar Bir de kıdemli olduklarını söylüyorlar. Biz konuşarak aksaklıkları sıkıntıları dile getirerek durumun daha da iyiye gitmesini isterken şu aklı evvelilere sicili evvellere baktığımızda onların o mantığını anlayamıyorum. Yazmış diyor ki işte eskiden böyle değildi şimdi iyiydi, yahu şef siz eskiden de o zaman Polsan rezildi üç kuruş para veriyordu diye bir talepte bulundunuz mu bunu dile getirdiniz mi yukarılara aksettirdiniz mi, polsanın o zamanki durumundaki o halinde zarardan dolayı ağzınızı açabildiniz mi? Evet bugün düne göre iyi ama neden daha iyi olmasın oyakla kıyaslıyorsunuz bir de? Elma ile armudun kıyaslaması gibi. Mecburi olmasına ben de karşıyım isteyen girer isteyen girmez memnun olan olur olmayan olur. Herkes kendi yatırımını kendisi yapabilir. Kimsenin başkasının emeği ve Kazancı hakkında tasarruf hakkı yok. Mecburi durumunun kanunda olması bunun yanlış olduğunu ve sırası geldiğinde değiştirilemeyeceğini de göstermez.