Editörler : swat3410

ABlood
Aday Memur
08 Aralık 2024 23:18

Rica ederiz buradan da bilgilendirmelerinizi bekleriz

Ahmet AKSÖZ, 5 ay önce

Herkese Merhaba. Öncelikle davamız konusu üzere şahsım için başlık açan meslektaşıma ve güzel yorum herkese tek tek teşekkür ederim.

Ahmet AKSÖZ
Aday Memur
26 Ocak 2025 19:49

Twitter'da (X) sosyal medyada @ahmetxaksoz hesabım üzerinden bir anket düzenledim.

https://x.com/ahmetxaksoz/status/1883553036079112562

Ahmet AKSÖZ
Aday Memur
08 Şubat 2025 05:05

AYM tevdili davamızda ARA KARAR'a dair metni paylaştım.

https://forum.memurlar.net/konu/cevap/48ef4907-bfe5-ef11-b177-a0369f7d1d8e/

Ahmet AKSÖZ
Aday Memur
08 Şubat 2025 05:14

Ara Kararda yazılı her bir maddeyi mevzuatlar doğrultusunda tekrar tekrar okudum,maddelere dair herşeyi araştırdım. Bahse konu maddelere dair önceden verilmiş İdari mahkeme kararlarını da okudum. Hep derim ya "Davamızın adı,Umut Davasıdır,Umudunuz Daim Olsun."

ABlood
Aday Memur
12 Şubat 2025 17:35

Tebrikler hersey olumlu ilerliyo

Ahmet AKSÖZ, 3 ay önce

Ara Kararda yazılı her bir maddeyi mevzuatlar doğrultusunda tekrar tekrar okudum,maddelere dair herşeyi araştırdım. Bahse konu maddelere dair önceden verilmiş İdari mahkeme kararlarını da okudum. Hep derim ya "Davamızın adı,Umut Davasıdır,Umudunuz Daim Olsun."

seusta
Aday Memur
11 Nisan 2025 07:54

En değerli konunun promosyon kadar değeri yok.

Ahmet AKSÖZ
Aday Memur
15 Nisan 2025 01:39

Değerli meslektaşım en değerli konu, inşallah söz verdiğim gibi gün geldiğinde davamız kazanılarak amacına ulaştığında anlaşılacaktır. Davamızın AYM'lik olması hiç şüphesiz ki gerçekleşecektir. Çünkü davaya A'dan Z'ye hazırlandık. Şu an ilk süreç bitti, duruşma gününü ve akabinde de kararın açıklanmasını bekliyoruz. Red mi ? Yine AYM'lik olacak şekilde hukuki mevzuata sahibiz, inşallah hukuki bilgi ve anayasal kural gerçekler, anayasa mahkemesi gerçekleri davamızı nihayete kavuşturacaktır. Mutlaka başaracağız, mutlaka kazanacağız

Ahmet AKSÖZ
Aday Memur
18 Nisan 2025 22:51

DURUŞMAYI VE KARARI BEKLİYORUZ

ETK 61.maddede yazılı..." başka haftada 24 saat izin verilir.Çok mühim haller müstesna olmak üzere bu mezuniyet kesilemez.", ibaresi ile ETK ek 21.maddede yazılı "fazla çalışma ücreti " ibaresinin AYM tarafından iptali, haftada 40 saatten fazla çalışmaya karşılık saat başı fazla çalışma ücreti veya ve/veya fazla çalışma izin hakkı verilmesine yönelik hukuki talepli Polis Hukuk davamızda ilkin;

ETK ek 21.madde doğrultusunda savunma sunulmuş, " Yapılan her sekiz saatlik çalışmaya karşılık olarak izin verilmesine imkan bulunmamaktadır., denilmiştir.

Mahkeme Ara Kararı sonrasında ise;

Yine ETK ek 21.madde savunulmuş ve davacıya "fazla çalışma talebi karşılığında herhangi bir ödeme yapılmamıştır.?, denilmiştir.

Not :İptalini istediğimiz madde hususları doğrudan savunulmamıştır.

Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi